Ми індійська пара з штату Керала у віці 34 і 38 років і одружився на сім років.
Мені довелося піти на ділові поїздки, які беруть участь шість годин їзди і моя дружина була зі мною в машині - Після meeeting ми подумали про відвідини прилеглого пляжу, який славиться індійських аюрведичні повідомлень - Я запропонував їй піти на масаж і вона дала мені плоскою "НІ" для неї.
Я просив масаж для себе і для хлопця, який Mas масажу мене було лише близько двадцяти років. Я запропонував, що моя дружина дивитися масаж, як вона ніколи не бачила її раніше.
Як моя масаж майже geeting над Я наполягав, щоб вона могла її принаймні їй масаж ніг, як би тісно. Th хлопчик запропонував, щоб особи жіночої статі є, якщо моя дружина хоче, масаж. "Його просто ногами - Я впевнений, що ви можете робити це добре" був мій відповідь, і я зробив моєю дружиною лежать на столі - "Видалити, що спідниця і обернути рушником" Я насправді сказав своїй дружині, тому що ми не хочемо масла на сукню, як у нас не було іншою парою зміна - дуже неохоче тільки уникнути боротьби вона дуже скромно загорнула рушник і спустила спідницю.
Я запропонував, що я можу допомогти налити олії на ноги, як він масаж - і почав масаж ніг. Мій пеніс стирчав рушник я завернув, і я був схвильований, як тільки у мене були свої плани. Нафта, що я заливки, щоб допомогти отримати почав