Ніч була незвичайно тихо для цього міста. Робота в ескорт Лондоні я часто доводилося пізньої ночі і були використані для поверталася додому одна, але щось дивне сьогодні, немає групи п'яних спотикаючись об, як завжди, не волоцюги бурмочучи, як я пройшов повз. Був ніякої трафік, і єдиний звук, який я чув тільки натисніть моїх високих підборах на тротуарі.

Дещо про мене атмосфера була на краю; клієнта я бачив earier було добре, але нудним - нічого Creepy, що б залишилося відчуття неврегульовані мене. Але тепер, Мурашки збільшилася на мою шкіру і волосся на потилиці встало дибки. Я прискорив кроки, щоб відповідають моєму прискорення серцебиття, і лише 10 хвилин тому в моїй квартирі.

Тримаю голову я намагався виглядати впевнено, але потім тіні декількох футів попереду мене вразило. Темна фігура виникла з провулка, і я інстинктивно схопив мене за сумку міцніше. Я ВЈ200 готівкових там - якщо цей хлопець був грабіжник, він буде мати боротьби на руках. Око, обличчя, грудей, м'ячі. Це тим мене вчили на удар. Чи, може бути, я б просто недоступними для моєї згвалтування тривогу зараз ...

"Я перепрошую пані, я не хотів вразити вас", теплим глибоким голосом вибачився. Людина була явно американський, але я все ще не міг розгледіти риси його обличчя в тіні. Я зрозумів, що в страху я вкорінені себе на місці і, можливо, дивився, як кролик зловили в світлі фар. Я швидко написав я і спробував подивитися протилежне страшно.
"Не хвилюйтеся" Я сказав йому, і став ходити з високо піднятою головою.
"Мені дійсно жаль вас турбувати, і я знаю, ви, ймовірно, що бажають одержати на вашому шляху, але ви знаєте, шлях до Dorchester? Я цікавий новий тут навколо і подумати, що я трохи втратив".
Я збирався похитав головою у відповідь, коли людина вийшла в світ. Він був одним із найсексуальніших чоловіків, яких я коли-небудь бачила. Smouldering сірі очі зморшки по краях, сильно квадратні щелепи і чарівна усмішка, що була настільки чарівний, що воно має печатку всіх своїх операціях. Він носив довгу шерсть з урахуванням більш відкритою шиєю сорочку й штани контактна смуга. Цей хлопець був не бродяга або гвалтівника.

Я зупинився в моїх композицій знову, і хоча я знала точний маршрут до Dorchester, я не міг змусити себе говорити. Я просто дивився в його очі, моє серце б'ється, і волосся на моїй шиї зараз підняли з іншої причини. Я зареєструвався, що мої трусики були злегка вологими, і мій клітор практично Throbbing для нього. Чи міг він почути моє дихання Quicken? Чи міг він відчував тепло з мого тіла?

Більше не було виголошено між нами. Я зробив крок до нього, і він одночасно нахиливши голову вниз, щоб зловити мене в поцілунку. Це був швидкий і лютий, притискаючи наші губи з такою силою, що вона була майже хворобливою. Він штовхнув мене до стіни і почали б відчувати себе в пальто з жадібним руках, і я переїхав в моїх руках його сідниці і таз смикнув його до мене. Його ерекція напруженими проти його штани, і він застогнав від задоволення і нетерпіння. Я взяв його за руку, щоб вивести його за рогом у провулку, про всяк випадок будь-якого минув.

Як тільки ми благополучно в тіні, було шарити руками, як він воював, щоб викликати мого сукні, і я намагався скасувати його пояса. Ми зупинилися на мить, щоб поцілувати знову, а тим часом як він закінчив свою роботу з однією вільною рукою. Він засунув пальці у мене між ніг, щоб відчути, як мокра я, і важко видихнув, коли соку закрив носок. Він потер моя кицька обережно, а потім засунув палець всередину. Він зробив крок назад, щоб він міг подивитися на мене і лизнув палець, який щойно був у мене всередині. Беручи обидва моїх зап'ястях руками, він тримав їх над моєю головою і покладали їх до стіни тільки з одним з його рук. Моє тіло було заметушився, зневірених, щоб його негайно. Ноги вже були широко розкриті, і мої стегна нахилені по відношенню до нього. Вільною рукою він взявся за його член, потер його вгору і знову вниз потім направив його в мою кицьку. На цей раз мене, нехай стогін бігти - це було так добре, щоб його наповнення мене. Він надвігових агресивною в мене, жорсткий і швидкий. Ми повинні були лише Fucking за дві хвилини, але я був повністю вичерпаний. Ноги тремтять від поєднання напруження м'язів і бажання, моя шкіра була вологою від поту. Коли він відчув мені наближається, він дозволив собі прийти з пригніченим рев.