Дозвольте мені розповісти вам себе в першу чергу так що ви можете уявити мене, коли ви читаєте таку історію. Мені 26, 5 "7 блондинку з коротким волоссям стриженими & блакитними очима, у мене є у всьому засмагу, а не помаранчевий засмага ліжко сонце, а прекрасні медові пляж заробив загар! Ноги і БУМ мої найкращі риси (так мені сказали), хоча моя груди (32b) не поганий, і я особливо подобається моя розщепленні якого я спробувати підвищити в максимально можливій мірі з Push Up Bra і низьким вирізати або жорсткої вершини . Я завжди ношу короткі спідниці і або провести UPS або голі ноги з п'яти А. показувати мої ніжки від їх найкращим чином і Б., щоб дозволити мені ні дати проблиски мої трусики (як правило, ременів), або коли до них доторкнеться легко (особливо на трубці, але це вже інша історія!).

Я живу в Ессексі (достатньо з жартами), шикарну частини, і витрачають багато часу міський транспорт в і з Лондона на поїзді, де я працюю в якості юридичного секретаря. У мене є інше, але це дійсно шлюб з розрахунку, я маю на увазі, що вона йому підходить мати сексуальний білявку дівчиною, яка є гарячим в ліжку, і це влаштовує мене є чоловік, на мою руку, коли я йду з друзями та колегами по роботі. Він не такий, як мені звільненій хоча і так у нас є розуміння, а не стільки розуміння більш випадку те, що він не знає зазвичай йому так боляче я виходжу грати по собі досить багато, хоча я намагаюся познайомити його з деякими з моїх більш сміливі моментів.

До речі, мене звати Дебора, або Деббі (особливо, коли я будучи школяркою Naughty мало!) Я не розуму, яке просто не Дебса!

Так, це повинна бути достатньо інформації, щоб дати вам гарну картинку у вигляді так далі з історією. Точно так само ви знаєте, що б я не писати, трапилося зі мною, або я зробив відбудеться. Це все неправда, і я спробую описати все настільки детально, наскільки можливо, щоб ви дійсно відчуваєте, як я відчуваю або відчув і зрозумів, що мене заводить!

Це була п'ятниця, і я йшов назад у Колчестер з Лондона на поїзді 4,30 Пропрацювавши півдня, а потім було кілька келихів вина з деякими з дівчат зі служби в маленькому барі неподалік від Ліверпуля Санкт Я був трохи напідпитку, який, ймовірно, що втягнув мене в цій ситуації я повинен сказати, і розслабитися в своєму місці Flicking через копія Marie Claire, коли поїзд зупинився на Челмсфорд. Звичайною милі сталося з людьми, які борються, щоб потрапити на той же час як народ, що бореться вийти так що я просто поховали голову в мій журнал і спробував ігнорувати його. Як тільки поїзд рушив, зрештою, я подивився вгору, щоб побачити, що сидів навпроти мене, і ось він .... Мій бог він був прекрасним, досконалим темно-синій костюм у поєднанні з білій сорочці та блакитних трикотажних краватку. Темне волосся щіткою в Непорочне розлука, темний колір шкіри, карі очі, довгі пальці із золотим перснем на правій мізинець, я міг би піти далі і далі, але досить сказати, що він був моєю мрією людини. Прийнявши все це з затяжної погляд я зрозумів, він дивився на мене, і я трохи почервонів від збентеження тим, що його спіймали letching і знову подивився на мій журнал. Заголовок на сторінці кричав на мене

'Dogging - британська хвороба'

Я почав читати цю статтю, зрідка поглядаючи вгору, щоб перевірити блакитна мрія, це була захоплююча річ. Секс в машині парки, секс з незнайомцями, вуайеризм, мастурбація, груповий секс, я почав відчувати, що знайомі теплом між моїх ніг, воно перетворює мене читати про Кеті 43 з Глостера, який пішов Dogging регулярні контакти з її чоловіком Гаррі, оскільки Гері подобалося дивитися що вона була зворушена незнайомців. Я мало не настав, коли я прочитав про Тіна 29 від Колчестер, які любили збираюся Dogging по собі, коли її "старим", працював вночі, тому що вона любила, щоб відчувати себе "хоче", хоча вона незмінно завершувалися з нею час Fucked кількома різними чоловіками вечір! Тепер я був рогової. Я подивився на людину, переді мною і питає, що він думає, я також хотіла б знати, що його член буде виглядати жорстким і прямо перед моїм обличчям. З цією думкою я випадково некроссірованний ноги і перемішуються трохи на сидінні, як би отримати справді зручно, але щоб зробити мою спідницю піднімаються мої стегна трохи, щоб виявити вершини мого вікна утримувати і залучати його увагу. Звичайно ж він подивився на мене і швидко його очах завис коротко зупинитися на поділ моєї спідниці. Я вдавав, що не помітив, і, хоча вигляд, що жадібно читаючи мої Mag "Я дозволив ногах розвалюватися небагато, я знала, що він зможе побачити промежину моєї білі трусики, і я хотів цього! Поєднання цієї статті, і той факт, що я грубо піддаючи себе чужим я відчував, мої губи киски роздуваючи і отримувати вологі та вологі, мені необхідно торкнутися себе або бути порушені. Я перетнув і некроссірованний ногах ще пару раз і дозволити чужим більше і більше проблиски мої трусики, а також дати моя кицька деякий таке необхідне тертя і тоді я прийняв рішення. Я встала, "Вибачте, я сказав незнайомець, ви бачите стежать за мою сумку для Мені потрібно в туалет!? "
"Не турбуйтеся відповів він і посміхнувся мені, я кокетливо посміхнулася і сказала:" Спасибі "і повільно, переконавшись, що я поворушила моя дупа як спокусливою можливо добрався до туалету. Черги немає, і ніхто не усередині Слава Богу! Як тільки я замкнув двері, я витягнув мою спідницю мені до пояса і, притулившись до раковини з моєї ноги і ногами на унітаз, приступив до тягнути ластовиці з моїх ремінець на одну сторону і ковзання два пальці в мою дуже гарячі і дуже мокрі кицьки і терти собі важко. Я прийшов майже відразу ж я був так повернув на те, що я читав, думками вона дала мені і, виставляючи себе людиною протилежного, але цього було недостатньо. Я нахилився і зняв ремінь, який я кинув у відро для сміття (близько пощастило оперативної збирання б знайти їх згодом, ймовірно, ще в мокру промежину! Може зробити свій вечір!) І, згладжування мою спідницю назад вниз Я спустив воду і , залишаючи кабіну зробив я повертався на своє місце. Тепер ми подивимося, що він зроблений з Я думала, посміхається собі!

Я посміхнувся незнайомець шляхом дякую вам за турботу про моїй сумці і влаштувався назад вниз в моє крісло, знову перетину правої ноги над моєю лівою і взяв мій журнал. Мої очі мерехтіли по сторінках на пару хвилин, не беручи насправді нічого, а потім я зробив хід! Перекладаючи ногах я повільно Twisted трохи на сидіння, і з обох ніг, корпусу, оскільки вони були в моєму чорному високому підборі Джиммі Choos, твердо на підлозі, я дозволила мої стегна частиною так, що незнайомець, якщо він вважав за краще б подивитися побачити аж до мого тепер голі пізди! Він подивився! Я бачив його майбутнє і, побачивши мене, побачивши його майбутнє і, давши мені милі посмішки він подивився ще раз. Я дивився на нього і відкрив ногах подальшого почуття, як я це зробила моя кицька губ злегка відкритими. Я був замочування, і я був упевнений, що він зможе розповісти. Я глянув на його промежину і, звичайно Досить сказати казка дузі з'явилися намети незначно, що Непорочне синій костюм. Як мені хотілося доторкнутися до неї, стати на коліна перед ним, скасувати свій пояс, відкрити його літати і витягнути його жорсткого гарячого півня. Я уявляв собі, що він буде почувати себе як смоктати його в мій рот і дрочити його на мій мова, щоб його вузлуваті пальці в моїх волоссі, як він Fucked моєму обличчі.

Тримайте ноги, як далеко один від одного, як я смів Я поклав журнал вниз і поліз у свою сумку, щоб знайти свою помаду, і компактніше. Клацаючи золото компактною відкритою з одного боку, я підібрав губи і спокусливе погляд в його бік, почав застосовувати яскраво червоною помадою на повільне, сексуальність і методичній основі. Він дивився на мене, очі його постійного мерехтіння до мого відкритого ноги, а потім назад у відкриті губи. Я дав помада мінет я хотів його мати, і він це знав. Я дивився на нього потайки краплі руки на коліна і дати його півень швидко Стисніть весь час тримаючи мене поглядом і посміхатися. Я йому! І що тепер?

Мені потрібно доторкнутися до його члена, я хотів спробувати його і щоб він робить дуже неприємних речей, мені дуже важко. Я відчувала себе такою брудною, що мав раніше вино, прочитавши статтю на секс з незнайомими людьми і, безсоромно показала цю людину я не знаю моєї мокрої кицьки. Мені потрібно провести вниз і Fucked Hard ззаду, мені потрібна півень, і я повинен його відразу ж!