Це був мій день народження, я думаю, і було холодно день сірий, Джессі було ходити в спортзал, зробити кілька вправ, як для лікування спини. Я не хочу сидіти вдома, тому що наш сусід збоченець, і я не хочу бути там, тільки коли він був там. Так я думав, це може бути весело їхати з ним, як я ніколи не ходив в спортзал раніше. Я сидів у залі небагато, але цікавість узяла краще за мене, тому я пішов дивитися хлопці тренування. Це було досить прохолодно, всі дзеркала і тренування машини, і там було кілька гарячих хлопців, всі спітнілі, ну ви знаєте, що працюють на різних інших машин.
Джессі розділи до його плавках, і почав робити жим лежачи та інші речі на машину. Забавно, музика в залі було Саду, який був трохи дивним для тренажерного залу, ніколи не менше ставало мені трохи почуття жвавих, спостерігаючи Джессі і 3 інші хлопці в спортзалі піднімати тяжкості в плавках і дивлячись на них у дзеркало, що оточувало нас на стінах спортзалу. Це все змушує мене трохи непокоїло, і гарячими, як я думав про найсміливіших фантазій якої саме тієї ситуації, яка може бути розгортаються або, може бути я її розгортання. 3 інші хлопці були в їх 30's і стандарти кого були чудові, м'яко кажучи, 2 були білі хлопці і одна чорна, і мій розум був картину трохи фотографій, фантазувати Деякі забавних речей, які могли б розробляти, які можуть включати маючи трохи розважитися з усіма цими хлопцями.
Джессі не могла не помітити мене зауваживши, що відбувається на так він, час від часу, будуть потирати руки мені на ноги, ласкаво, і я б, у свою чергу руб нього злегка масажні олії, щоб він limbered вгору, і заспокійлива його робочий м'язи. Я думаю, ми були трохи очевидно, як ми були також ловити очах інших хлопців, і я подумав, що було на думці. Звичайно, інші хлопці грали в ігри теж, як одна таємниця засунув костюм трохи нижче, на стегнах, що показують, що коханий зору міну, яка буде те, що трохи нижче Ви просто хлопці шлунка розкриттям його засмага лінії, зауваживши, що я помітив , він засунув їх вниз досить далеко, щоб я міг побачити шматочок свого товару. Воно стає трохи очевидно, що існує мало хімії відбувається тут, як мені здавалося, трохи про те, що могло б статися, якби я хотів це теж, і з музикою, і все, я вже почала хочу, щоб мої фантазії розвернутися. Я отримував дуже вологий при думці про все це і я думаю, може, це стає помітним через мої штани хакі я був одягнений, і моя фантазія початку взяти на себе, як моє тіло мови стає все більш очевидною. Я зловив себе на розтяг руки в повітрі, дозволяючи моєї блузі ковзання вгору над моїх грудей піддаючи їх коротко, то я б ковзання руки вниз мої штани трохи, і що в даний час помітили всі.
Джессі знала, що було на мій погляд, коли він дивився на мене дражнили собі та іншим. Він підійшов до мене і прошепотіла мені на вухо, тихо, шкода дитини, всі вони геї. Я зітхнула як моя фантазія розтанув, і мої шанси в цьому зменшилася всього лише сон. Ahhhh, але мрія була бути весело, і чому б не продовжувати гру.
Він посміхнувся і позбавив вниз і пішов в душову кімнату, яка була велика кімната з тільки стіни як бар'єру, і 10, або так, душові головки. По одному 3 інші хлопці вирушили в душ занадто ковзання їх від позовів на самому видному місці для мене дивитися. Все це було отримувати дуже багато для мене, як я можу відчувати мою брюки стає дуже мокрій зараз. Я сиділа на кілька хвилин і не може більше терпіти, тому я відгук носками до стіни душем і заглянув за ріг, і там були з них 4 голи як jaybirds всіх душ, і серветку, як пекло. Джессі 3 друзі намилювання один одного вниз, і платять трохи уваги до Джессі теж. Чорт що дівчині зробити, тому я постійно заглядав. Я клацнув пару кадрів з мого мобільного телефону через пару просто для задоволення. Ok, тому всі вони геї, але вони людині, а тепер я була більш рішуче, ніж коли-небудь бачити, якщо я міг би зробити щось трапиться. Якщо я не заглядав я хотів потрапити, але їх я хотів потрапити, так чому б просто не піти на це. Гей хлопці бажання теж, але, можливо, не для мене, Soooo ...
Я вийшов на видному та у номерах є душ і під одним із потокових душових, щоб всі могли бачити, я послизнувся мої черевики, і побіг руками над моєю мокрому одязі. Я зовсім забув блузку та бюстгальтер Off і кинув його на підлогу і пестив мої груди, як я спостерігав Джессі і його друзі 3 чергу увага до мене. Знову я послизнувся руки вниз мої штани і сунув пальці в себе і дратував мій клітор, вийти практично відразу. З безрозсудною відмовитися я послизнувся мої штани і трусики у вимкненому стані і кинув їх на підлогу, спокушати долю і, зупинившись перед ними голою і рогової. Вони спостерігали, як я пестила себе ковзання пальців в мій гарячий, мокрі кицьки. Хм, я думаю, у них є плани для мене, і тепер це було очевидно, я для них плани, і воно не має для мене, що їхні сексуальні вподобання, і ці плани включали Fucking їх кожен принаймні один раз, і більше, якби я може зійти з рук його. Я не міг намилуватися через паром на Джессі і ці 3 хлопці дивилися на мене і гладили один одного півнями. Я став на коліна на підлозі, а потім поклали на спину і розвів ноги, і вигнутою рукою роблячи вигляд, що саме вони. Я закричала, коли я повертався знову і знову. Вони спостерігали, як я трахкав себе за них, отримувати їх готовими для чого я дійсно хотів, щоб сталося.
Джессі підморгнув мені і запитав, чи хочу я увійти в будинок і приєднатися до них. Він підійшов до мене і допомогли мене, дав мені ніжний поцілунок, коли він привів мене до інших чоловіків. Всі вони посміхалися, як я міг бачити їх інтересів на надання гол, і дуже рогової леді в душі з ними, що було в Fucking 3 чоловіків-геїв з чоловіком. Вони перетворили іншу частину голови на душі, поки ми знаходилися у віртуальному водоспадом гарячої води. Я дивився, як вони гладили свої крани, так як вони мене подивився вгору і вниз, і я подумав, якщо вони мовчки покласти план разом про те, що зі мною робити.
Настав час для діалогу між мало нас.
Я несміливо запитав: "Сподіваюся, ви не заперечуєте, якщо я буду грати занадто, просто дивіться, що ви, хлопці, все зворушливо собі змушувало мене трохи працював Up".
"Не біт" відповів один з них
Одна з них посміхнулася і сказала: "Я думаю, ви вже знаєте, що 3 з нас весело і ми не бачили голу жінку в роках, і Раймонд (негр) ніколи не був з жінкою, а правда є те, що ніхто з нас ніколи не був з жінкою ".