Число абортів зростанням в Гуджарат пару місяців після Навратрі "заяви, зроблені жінками штату Гуджарат's & дитинства міністр приходить у провідних газет Індії під час фестивалю Навратрі. Весь Гуджарате було жадібно зі святкуванням все скінчено. Чому Гуджарат, у кожній частині Індії відзначається фестивалю Навратрі по-своєму. Богиня Дурга Пуджа в Західній Бенгалії свої національні фестивалю. У Тамилнаду вони проявляють Коли в кожному домі. У штаті Андхра, Карнатака і Керала, всі дев'ять днів і ночей повної культурної урочистості. Але в штаті Гуджарат це щось особливе. Всі дівчата виходять на вулиці, щоб співати та танцювати. Танці пунктам, як Гарбо, Рас відомі. Дівчаток, особливо дівчаток підліткового віку та жінки в двадцяті і тридцяті роки пересуватися на різних сайтах танців і участь. Це триватиме всю ніч на 9 ночей у Навратрі.
Ніхто не може тримати годинник на будь-якій дівчині, щоб знати, де вона відбувається, і що вона робить. Відразу ж після Навратрі сотні підлітків віком аборти робляться в приватній лікарні. Деякі чоловіки і батьки навіть займатися приватним детективам, щоб знати цих дівчат / жінок, які заблукали в ім'я Гарбо танцю. Більшість з них заблукати, але вони насолоджуються життям. Вони можуть мати статеві контакти з хлопчиком друзями, з начальством, колегами, слуги, і навіть незнайомцями. Більшість з них займаються сексом. Girls & господині похвалитися навіть про кількість людей, яких вони займалися сексом з ходом Навратрі.
Одного разу я опинився в Мумбаї по дорозі до Делі і для ночівлі я відправився в готель, яка знаходиться в місцевості гуджараті. Я просто забула, що вона Навратрі сезону і великий сюрприз чекав мене. Мені довелося зловити ранкового польоту і, отже, я пішов спати дуже рано, щоб я міг кілька підморгує сну. Раптом о 10 вечора я гучні звуки барабанної биття і я схопився травня ліжко цікаво, що сталося. Я вийшов і побачив, що підготовка до танцю. Вони формували групи і співаки готувалися і барабанщик просто бив на сполох, щоб привернути увагу і закликати людей вийти. Потім почалася пісня і танець і почалося. Це було прекрасне видовище. Я думала, дозвольте мені просто дивитися, тому що така візуальними рідко є в наявності.
18yo дуже гарні дівчата, веселі обличчя були танці з палицями в руках у ритм. Я стояв біля воріт і дивився. Я помахав їй на деякі з найкрасивіших дівчат і кинула Flying поцілунки на них. Дві або три дівчини були в захваті і відповів з ентузіазмом. Це був повільний номер, і вона займає більше години. Коли все було скінчено нові групи формуються.
Раптом одна з дівчаток, хто відгукнувся на мій поцілунок Flying прибіг і запитав мене в Гуджараті те, що я не міг зрозуміти. Я запитав її на мові гінді, чого вона хоче. Вона запитує, чи є я залишитися в цьому готелі, я сказав: так, я можу приїхати у вашу кімнату за водою, вона запитала, звичайно, я сказав, і я переїхала до моїй кімнаті на першому поверсі. Я рухався швидко і дівчинка була практично біг за мною. Коли я добрався до своєї кімнати, я відкрив двері і взяв глечик з водою і запропонував їй заповнити склянку. Але її не було, щоб прийняти моє скло. Вона лежала в мого ліжка і сказала, що вона втомилася і просто хотілося полежати деякий час. Me bahoot thuggayi ДІМ, Thoda Нехай javoon.
Я сидів поруч з нею. Я зауважив, вона була красивою дівчиною на її початку двадцятих років, великі сиськи, плоскі пупка, Ніцца макіяж, кофтинки яка була спеціально зроблені для танцю з блискучими багато матеріалів було щипати її, і вона просто зняв її блузку і її цицьки, які були в бюстгальтер було проектування вгору. Я запитав, чи може мені допомогти їй розстібати ліфчик. Вона дивилася на мене, посміхнувся і сказав ОК і повернувся до неї навпроти мене. Я підняла блузку дна, знайшли бюстгальтер гачки і зняв їх. Вона повернулася лягти на спину і дивиться на мене з очікуваннями. Моя A / C була в повному розпалі, і в кімнаті було дуже здорово. Я провів рукою по її циці кровообігу в русі. Вона підлозі прикрила очі і насолоджувався своїм дотик. Її соски були прямо. Що ще я хотів запрошення. Вона лежала по діагоналі на моєму ліжку. Це було зручно для мене.