Він Lovely Лаура Вестон, який багато хто вважали, дивилися, як молоді Мег Райан, увійшов до кімнати і експертиза знайшла людину, повністю роздягли і спортивні великі, але млявий пеніс. Навіть у м'якому стані, вона оцінками, більш ніж у сім дюймів.
Вона зойкнула трохи, але воно було ледь помітним, тому що вона, врешті-решт, лікар, і бачив пеніси раніше, навіть великих. Звичайно, ніхто, як великі, або потенційно як гігантські, так як це один перед нею зараз, але вона була тільки на практиці короткий час. Це, безумовно, вірно, що її чоловік здійснюватися таким такої зброї.
"Що, Uh, здається, тут проблема, р-н, Uh, Offley".
"Ну, якщо ви отримаєте трохи ближче, доктор, ви можете побачити, що мої яєчка є грубим опухлими, і це викликає у мене чимало незручностей".
Доктор Уестон ближче і нахилилася вперед, вдивляючись у великому мішку навколо людини, наближеного розміру середньої дині нектар.
"Так, так, я бачу. Ну ... Я думаю, я повинен спочатку поставити запитання, як давно вона була Оскільки Ви, Uh, скидання "?
"Ось уже близько тижня, оскільки дружина поїхала за кордон для її роботи. Зазвичай вона випила - це був її спосіб сказати - кожен день як по маслу. Вона робила, що, оскільки ми були в школі разом "
"Не ви коли-небудь, Uh, ви знаєте, дайте собі якийсь звільнення?"
"Ні пані, я маю на увазі доктор, я була вихована, що така діяльність була суворо заборонено, і було б неправильно, дуже неправильно".
"Я бачу", сказав доктор, її голос більш хрипким шепотом, як вона згинається в ближче до оцінки цієї проблеми. Зараз на одне коліно, вона простягла її маленьку руку і просив пана Offley якщо вона може оглянути його дотику.
"Я думаю, якщо треба, але саме це. Не лизати або Tonguing, тому що це було б неправильно, тому що дуже неправильно ".
Приголомшений цим зауваженням, але й трохи викликав нею, блондинки лікар переїхав ще ближче і обхопив висячий мішок в overmatched її долонею, він повільно похитується.
"Боже мій, ви повинні мати 10 фунтів рідини там.
"Я думаю, але я ніколи не важила річ.
Лаура знайшли свою професійну манеру поведінки в'янення тепер, коли вона прийняла в мужній мускус, що випливають з цього регіону вона діагностування. Переміщення рот з точністю до сантиметра повільно зростаюча Anaconda виступаючі з паху людини, вона дихала теплом свого пеніса, невеликий шматочок слюни тепер падає з її відкритою губ.
"Добре, я бачу, в якому напрямку рухається це, доктор. Я думаю, ви можете лизати його небагато, але зовсім не смоктати її до рота. Це було б неправильно, дуже неправильно, я, будучи одруженим чоловіком і все.
Не думаючи про зворотне, Лаура знизився до повного коліна і побіг її чарівним ADEPT мовою по сливу розміром голови швидко зростаючий півень Джека, рухомі потім довго (і отримувати більше на даний момент), густо -- жильного валу.
Джек застогнав її порушення і поклав його великі, мозолясті руки на плечі лікарів, на вершині її каскадні світлим волоссям.
"Добре, добре, ви можете смоктати тільки голову, але не язиком, а не робити щасливі воркування звуків вдячна задоволення. Тому що, ну, ви знаєте, що було б неправильно. "Ці останні чотири слова були одночасно говорили, вірніше, бурмотів, за Petite блондинка, як вона вже була масивна голова весь сьогоднішній відросте півень Джек в її слині заповнений рот .
"Мій, ти що так добре. Було б жорстоко мені приховувати від вас здійснення ваш маленьке свято, так, ви можете використовувати свою мову, і зробити будь-які звуки ви хочете, але ви смоктати тільки голову, і, можливо, два дюйми вала, як нагорода за вашу увагу медичного експерта, а якщо я говорю так, вишукані губи ".
Він продовжував говорити, хоча й трохи задихаючись, як на колінах лікар сьорбнув мокро на його Vermillion кольорові пеніс. "Але ви не можете досягти своєї руки в труси, які з ароматом я пахнуть пронизане вашій дівчині соку і розсунуті ці тремтливі пелюстки і тріть мокрий клітор. Ні, ні, це було б неправильно і жахливо брудні, і нам не слід навіть згадувати такі речі ".
Лаура зробила маленький звук вереск, пронизливий та жебракування, яким вона повторюється знову і знову. Вібрації цієї відгук на могутнього члена Джека, прямо в ці перевантажені кульок.
"Добре, тоді, якщо вам необхідно, ви повинні. Reach там і робити те, що ви хочете, щоб ваша приманка мало ".
Лаура звуків незабаром придбала невідкладний голосно, як її пальці зробили свою справу, і вона взяла Про розтягнутий рот від півня на секунду, щоб кричати їй оргазму радість.
"Ну, ви, імовірно, необхідні, і що мені зараз потрібно належним ссання, молода леді. Робити і все, що можна. Я повинен розвантажувати від цього тягаря мої яйця! "
Через кілька секунд вона дає йому надзвичайно експерт мінет, напевно, краще у своєму житті. Джек тримав руки на голову, і було хитання спиною вперед на регулярній темпі, не дуже швидко, що дозволило їй погойдуватись її мови по нижній, як вона працювала. Коли вона повернулася до Тільки з головою в рот, він дасть їй кілька секунд, щоб смоктати його, її захоплюючою стогонами запалення вуха.
Джек потім відпустили голову з його рук, поклавши руку на стійку за спиною. Доктор Лаура продовжувала рухатися голову в той же ритмічної темпами, взад і вперед, назад і вперед, слинявий і слюні, коли вона пішла. Вона рада смак його, і впав під стародавні заклинання про фелляция, ритуал підпорядкування істинного жінку для справжніх чоловіків.