Коли я жив в Лутон Двадцять років тому я отримав чаті цих двох іспанських водіїв вантажних автомобілів, Рауль і Франческо, що я зустрів одного уїк-енду в одному з барів у центрі міста. Це було місце, я регулярно пішли по вихідних званий Hard Rock Cafe. Подається іспанського пива називається Сіль з клином вапна в шийку пляшки, і там було багато караоке та Singalong веселощі з приводу місця. Я дізнався, що ці хлопці будуть робити зупинку в Лутон свій шлях на північ від Іспанії в Глазго, оскільки молодший, Франческо, який був у віці приблизно 29 або 30, як я в той час був Англійська подзвонила подруга Сьюзен, що живуть в Лутон. Зазвичай Рауль, який був би приблизно на десять років старше, буде спати в кабіні вантажівки а Франческо провів ніч кохання з Сюзан десь в Лутон, крім батьків, вона зазвичай жила. Іноді вона була в будинку товаришів або в готелі.
Рауль був досить товстим набір, брюнет іспанця. Він був приблизно п'ять футів десять, щодо м'язової хоча і не спортзал жокеєм, голений, з темними очима і приємним ніжним особою, запропонував посмішкою. Він, як я вважаю, одружений і з дітьми, але він був людиною мало слів і мало говорив про них. Його штурман Франческо тонка гладка говорун з гарним і підстрижені вуса і борідка beared і непереборного усмішка, яка виграла милуючись списами з представників обох статей. У той час я вгадую Сьюзен була не єдина його жінка, і я думаю, вона це знала. Але коли вони зустрілися вони більше разом. Вона була маленька з привабливими очима і приємною фігурою, завжди добре одягнені і красиво зроблений вгору. Якби не той факт, що вона була щаслива зустрітися з ним у відкриту компанію всіх своїх друзів у місцевому барі я хотів би сказати, що вона, побачивши його на бік так само, як він бачить її раз на місяць. Але, мабуть, два рази на місяць їх зустріч в дорозі і з Барселони в Глазго їй було достатньо, по крайней мере.
У всякому разі, перша ночі я зустрівся з ними все Hard Rock Cafe Я дуже на мою власну, і знайшли, коли ми розговорилися, що Сьюзен була приваблива подругами вона була щаслива представити на мене. Розмова досить несуттєво, але кокетливий. Але, незважаючи на кілька турів на танцполі з одним зі своїх друзів я повернувся кожен раз мої нові друзі знайшли іспанська і знайшов собі розмовляти з Раулем, який був сором'язливий і явно дещо з речей.
Я запитав, де він проводив ночі, і він сказав, що хотів би повернутися до вантажівки вони припарковані поблизу і чекати Франческо приєднатися до нього рано вранці. У своєму звичайному склавши руки, як я сказав, що я в житті в два ліжка кімнатна квартира і він був вітаємо залишитися зі мною, поки не настав час, щоб перешкодити, якщо він хоче спати в належному ліжко. Він сказав кілька щиро, що ліжко у вантажівці було ОК насправді і що йому краще не залишати машину автоматичної всю ніч у випадку це було втручатися.
Як вечір триває, і підписання отримали все голосніше і преси органів ближче, я виявив себе чистки проти Рауля і я вважаю, це викликало певний взаємний інтерес. Зрештою я опинився фліртує з ним відверто і його сором'язлива інтересом стали все більш очевидними. В один момент, коли він стояв позаду мене праву руку на мою посковзнувся і віддав її ніжний мужній тиснути. Це не той рукостискання між друзями, але і людини відверто висловлювати свою привабливість. Тоді я зрозумів, що він повернеться зі мною Afterall і не спати у вільній кімнаті.
Як ми поїхали назад в мою квартиру сидять на задньому сидінні таксі його рука ковзнула над моїми знову тільки більш ствердно, і він підняв його, і поцілував його дуже мило. До цього часу мені було цікаво, що я зробив і з моєю серце битися ми піднялися по сходах і закрила двері. Незабаром він поцілував мене в губи і загорнуті обняв мене в затяжних теплі обійми. Очевидно, що це був не та людина поспішає. Врешті-решт після скасування його верхні гудзики сорочки tofeel грудей і його тиждень піддаються соски я почав роздягати його, щоб побачити його м'язисті плечі і ноги у всій славі своїй і тільки тоді, коли він був до його опуклі боксерами він почав роздягати мене, як він був розгорток дорогоцінний дар дуже повільно, пестячи мої соски і видні працює руками по моїй спині на Кубку мої сідниці гладкі круглі і масажу їх ніжно. Одного разу я був голий, і він як і раніше носила його боксера, він підібрав мене тілесно, і ввів мене в околицях шукає ліжко, поклавши мене на ліжко в першу кімнату, він прийшов до тями. До мене майже як чоловіки Альфа б дражнять Богородиці для власного задоволення він почав пестячи мій член, і особливо мої яйця, ніжно цілував їх, а потім лизати і смоктати як у його великий рот дійсно дуже гаряче. Його мова досягнута побігли у мене між ніг пройшла бази мої яйця Flicking вздовж хребта, який простягається аж до ануса.
Потім, коли він витримав не більше, він підняв мої ноги і підтримав моє відкрите сідниці з його великими руками щоб він міг працювати носом та мовою вгору і вниз моя тріщина ховати його пристрасної мужні риси в ній, як собака дражнячи сука вже на жар. Гоша він був гарним. Ця одержимість довгий ссання кулями і глибокий чуттєвий Анілінгус сесія була його тема, коли ми зустрілися після цього. Іноді він ніколи б обійти з повним проникненням, але він мене мастурбувати в той час масажу мого ануса з носом, мовою або пару товстими м'ясистими пальцями. Wow було інтенсивним. Фізична любов на нього найкраще. Після того як я вимовив ми обидва засинають, і я думаю, він багато спати, щоб надолужити. Потім він проникає мені в той день, коли його товстий пеніс халявою була найбільшою мірою.
За цим випадком, що він прийшов прямо на перебування в моїй квартирі на весь вечір він мені роздягнутися, або попросити мене, щоб привітати його у двері не носять штани під моїм светром або шовковий халат щоб він міг бачити і відчувати мої сідниці права, так чи а я варила або відбувають йому їжу. Він трохи одержимим. Він любив дивитися на мене душа моя заднього проходу відкрутив з душем, навіть посміхається блудлива голову набік, як він спостерігав б'є по purying тепла вода текла з тріщини в унітаз нижче. Тоді він голити мої яйця, а також між моїм сідниць, поки мої інтимні частини були абсолютно гладкими і жіночими за його увагу. Воно використовується, щоб включити його на повітряний удар в мій анус і він міг бачити і чути мій гладких щік і підморгують сфінктера колихання повітря з довгими запаху Пердью йому в обличчя. Гоша, що я цього не роздувати його запал і потурати своїм фетишем для моєї ніжної позаду.
Після його відвідин стала чимось на зразок регулярного річ, Франческо і Сьюзен встала сміливості запитати, чи можуть вони сплять в моїй кімнаті, а запасні ніж зупинитися на одному з її друзів або зняти номер у готелі. Я відповів ствердно. Рауль і я, за закритими дверима, залишивши їх на нього в іншій кімнаті, і потрапив в наші звичайні рутинні, але через годину-півтори пристрасний Анілінгус Я просив Рауль проникнути мені, нарешті, або, принаймні Jack Me Off, щоб ми могли як лягати спати. Він сказав, що він проникає мене і дайте мені моє звільнення ранку, і ми заснули разом.
У середині ночі я відчувала неймовірну рогової. Я встала, щоб піти в туалет, і зустрівся з Постійним гол Франческо там, на підлозі в темному коридорі. Сьюзен щойно пішов додому в будинку її батьків він пояснив у непарні роду театральним пошепки. Він тільки випускати її з квартири і закрила двері на ланцюжок.
Навіть у напівтемряві, поданих за межами Street Light я помітив Франческо було трохи важко. Я сховався в Лоо думаючи, що він ішов спати у сусідній кімнаті і не думав про неї більше. Але коли я відкрив двері в туалет, щоб заснути поруч хропе Рауль, він стояв там покласти палець до вуст, щоб Stiffle моє природне диво .. Ми дивилися один на одного і свої сорок п'ять градусів errection в напівтемряві Відчуваючи хвилювання зустрічі. Тоді він штовхнув мене ніжно назад всередину, і нехай собі занадто і закрив двері за нами.
Franscesco потягнув мене до своїх гладким тонким тілом притиснув довгий пеніса з його видатні стрілки формі головку проти мого шлунка і поцілувала мене повно на губах і навколо моєї шиї і вух, склав руки мої сідниці і, перш ніж я знав, що ми робили, він вправно повернув мене раунду в SWIFT церемонія спалювання поцілунками і ласками, а тепер ховає свою мокру голівку між моїми buttoks і дійшли до моєї миттєво сприйнятливі шматок кільця та за його межами в мій м'який рожевий sheeth слизьким.
Я на сором своєму, задоволення, що приймаються такою силою було настільки сильним, що я поступився своє тверде умовлянь руками, інстинктивно поступаючись його наполегливим напрямки, схиляючись поступово Лоо кутом гарантовані дати йому найкращі перспективи повного проникнення з будь-якого становища.
Я нахилився, його напрямки знайшли свою мету. Він натиснув більш впевнено, все далі й далі всередину натискання все важче і важче з поршневими як вал і густо оправі головка проти моєї Throbbing ниць при максимально інтенсивно. Незабаром його експерт руху стегна і схопивши його руки на стегнах тремтячими зробив тепер мошонку вологим достатню кульок ляпас шумно і назад в мої гладкі стегна. Тоді, як і глибоке проникнення посмоктав мошонки часткової всередині мене зупинили ляпаса і замість цього він став нестаціонарного на ноги, і я чув мало squeels хвилювання втекти від нього під ніс, він відчув, як він був повністю всередині. До теперішнього часу тепло оргазму будує в нас обох.
Моє скромне схильний блондинки голову і справедливих шкіру обличчя і моєї місяці білій формі сідниць обидва почали Флеш глибокого рожевого кольору, з пилу сором, захоплення і передчуття. Я відчував, що оргазм починає текти, навіть не стосувалися мого пеніса. Я відчула перші гарячі ил задоволення від оргазму починають повільно увірвалися всередину мене. Як я зойкнув, я відчув, що моя сперма починає плескатися Down In періодично б'є з моїх напів-errect пеніса, бризки сперми по мені до ніг, підлога і сидіння Лоо нижче мене в повільному спалюванні пульсуючого потоку. Подібно тому, як довго хвиля спала соків смачно від мене, його напрямами стали раптом більш інтенсивним і хрипким диханням поступилися stiffled рохкає білих тепловиділення. У п'яти вражає струмені сперми Fransceco прийшли до кульмінації здригаючись всередині мене. Я повільно підвівся, і він потім облягли грудей в теплих обіймах пост статевого акту. Через дві хвилини він був ще пів прямий всередині мене, але він погодився, коли я попросила його витягнути, щоб зняти дуже повільно і неохоче.