Все починається, коли Джон йде Bens будинку на ніч. Джон приходить до дому Bens і вони дивляться телевізор і Бен говорить Джон шия болить масажу ви можете це для мене? Джон каже Я. Shure і тому він починає вони отримують, що говорити і Бен Джон askes, якщо він хоче, щоб зробити це зараз і Джон каже Я. ОК.
Тому Іван встановлює і отримує повний масаж, а потім Bens каже, ви не знайдете її тут жарко Джон каже, я буду робити бен говорить також прийняти ваших штанів можна просто носити ваші боксери. так що він робить. як Бен масаж більше він помітив Діка Джон починає отримувати більший через шовкові боксери. бен Trys так сильно не чіпати його. Тут Бен запитав Джон, якщо б він коли-небудь він чіпати його Діку або смоктати його. Джон каже, Умм probley? Тоді Бен почав ковзати руки вгору сорочку Джона і доторкнутися до його живота, і він хотів би торкнутися Johns великі сиськи, не зовсім великі сиськи, але велика шишка на грудях, що poped у своїй маленькій білій тонкої футболки, що бен сподобалося. Так що, хоча Джон відчував себе таким Goood з Беном торкаючись його живота чекає бен відчувати його соски.
Таким Бена повільно засунув руку сорочку Джона його соски і сказав вам це подобається? і відразу ж сказав Джон зробити ще більше. таким бен вийняв руки Івана сорочки і сказав: ви хочете повеселитися? Іван відповів і сказав ОК. таким Бена Джонса витягнув сорочку і через нього на підлогу і сказав: вау Подивіться на цього гарячого тіла. Таким бен йде і виходить з наручниками і кладе їх на Джона.
Бена сидить на живіт Джонса і взяв його за руку і відчув Johns соски а Джон лежав на руках він не міг рухатися і не робити нічого, але говорити і стогнати, коли Бен б доторкнутися до нього. Бена рухається вниз далі, так що він буде мати більше місця на дотик Джон. Бена зауважив, що Іван був tikelish, щоб він tikel Джон, як Джон скаже "ні зупинки, але InJoy його.
Бена рухається і сидить на Джона ніг і tikel ноги. Бена Джонса зауважив, що голова Діка тикаючи від Джона боксери і Бен сказав вам сподобається, як він почав таке слайді піднятими руками і ногами Джонса свою боксери лише вступають у контакт з його члена. Бен почав грати з Діком Джонсом, коли він купируются Джон подивився на нього і сказав, чому ти зупинився і Бен сказав, що я dident, як він почав тягнути вниз Johns боксерів і Джона Діка стояла вертикально вгору.