Дженніфер була красива і талановита 18years старий, що живе з нею дуже строгі батьки. Джен це єдина дочка, і вона любить бовтатися зі своїми друзями, родиною і я сусідів у квартирі. Я 42-річний чоловік і працювати у нічний час у барі. Я і Отець Джен є близькими друзями, тому що ми сусіди ми частка часу і пити на деякий час.
Мати Jen's, Емі, це дійсно приємно жінці вона добре готує і працює протягом дня в їхньому магазині на ринку. Її батько був ділова людина нерідко знаходилися далеко для ділових поїздок. З-за своєї відсутності ви не можете звинувачувати її Sexy Hot дружиною збираємося в мою квартиру і трохи побалакати гол і грати один з одним. Ми такого роду речей, коли чоловік не є навколо і Джен вийшла! Або Sleepover або роботу в школі. Зберігати кожну середу Емі близька, і вона перебування за адресою квартири трохи відпочити. Я постукав у її квартиру і вона не отримаєте на всіх інших. Вона, як і раніше працює, але не на ринку!, На мій член.
Я дуже вдячний за сусіда, як вона. Але одна несподівана середу, я постукала в її двері для бажаючих її смоктати мене знову, але так як відкриваються двері, вона була Джен, вона посміхнулася і запитала мене "Так, що ви хочете?" Я відповів їй "Ах .. де твоя мати я хотіла щось курган від неї.! "Що безпечно відповіддю було. Потім вона сказала, що її мати була не навколо, що вона повинна піти до своїх батьків у зв'язку з проблемою сім'ї, тому я сказав, якщо я можу просто кургані від неї. Вона знову посміхнулася і сказала, звичайно. Вона попросила мене прийти до готелю і що ніхто не був там. Коли я увійшов я побачив, що вона була одягнена в жорсткою і дуже короткі шорти, сорочка була біла і занадто великий для неї, що, коли вона нахиляється вперед, я бачу її повністю виросла груди. Вона закрила двері й запитав мене, що я хотів. У моїй голові Я кажу, що я хочу цим прекрасним істотою для мого статі, які я хотів ебать її так багато, і що мій член дійсно ставала твердою. Потім вона повторила свій питання, і я сказав хотіли курган відкривачка. Потім вона пішла на кухню, і я fallowed її. Вона зводить мене з розуму, бачачи, що ми були там тільки люди хотіли, щоб я цю дівчину свято.
Voyeur Галс
Поки вона шукала відкривачка вона розлучилася волосся з одного боку дозволила мені поглянути на неї Yummy шию. І раптом я сміявся, бачачи мій стан 42 рік. Старий бажаючі ебать цій маленькій Богородиці, які могли б майже мою дочку, що Джен навіть не уявити Fucking літній чоловік зробив мені хихикати вголос. Вона чула, як вона і глянула на мене, вона сказала: "Що смішного? Є Там щось неправильно? "Я відмовив і сказав:" Ах .. там немає нічого поганого, я просто згадала смішний жартом "Вона дивилася на мене з цікавістю, і продовжував дивитися, поки вона не знайшла. Але, як несподівані речі відбуваються вона впала на підлогу і тому, коли вона виходила її, але вона вказувала на мене ... Я міг майже бачити її клітор я не міг зупинитися, і я пішов до неї, схопив її за дупу. Вона кричала, і крикнув: "Якого біса ти робиш?" Я не знаю, що сказати я просто підійшов ближче, а потім притяг до мене, що вона хотіла, щоб отримати з моїх рук, але замість цього я поцілував її і погрожував їй. Я масував її циці і вона намагалася мене зупинити. Я сказав їй, що це не буде боляче і що вона буде користуватися вона все Pushing Me Away. Але я швидко схопив її кицьку і вона зупинилася.
Вона була вражена, що я робила вона запитала мене, що я робив, я сказав їй, щоб почекати і що вона буде любити його. Вона просто стояла і дозвольте мені торкнутися її кицьку. Я побачив, що вона користується кожним моментом так що я попросив її зняти з неї коротка і трусиків, як робот, вона і я побачив її густі кицьку. Я розлучився волосся, щоб побачити її клітор. Як горіх вона дійсно була дівою, я любила її, і вона застогнала ця сука була люблячою, що я роблю. Я взяв мій член, і вона смоктала його. Поки вона смоктала я масажувати її титьки, а потім вона раптом зупинилася. Джен встала і сказала, що вона хотіла, щоб я зробив це знову я лизав і смоктав її кицьку, що я ніколи раніше. Вона була набагато смачніше, ніж мати. Тоді вона оргазм і плюнув вона вся вийде. Потім вона встала і сказала, що я не хочу більше. Але я була не задоволена я поклав її на ліжко і розсунула ноги я insirted мій величезний Діка повільно, вона плаче від болю.
Потім вона стогнала складніше, як я трахкав її повільно, то він став більш швидким. Як я трахкав її як мати, тепер вона плаче від радості, змішаної болю. Я будую на неї і лизали його знову. Потім вона була так втомлюватися і не рухатися. Вона виглядала так даремно, але якого біса я був одним WO трахает її. Але потім вона відкрила рот і сказала: "Wow. Що ебать .. Ваша так добре. Він почував себе так з біса добре ". І тому я сказав:" Ви порушеної наступного разу? "Потім вона встала і прошепотіла:" Я до вас завтра ввечері в 10 ".. Так вона і зробила, а потім після деякого Емі запитали, чому я не трахать її я сказав їй, що його не правильно, що вона виходить заміж. Таким Вона не прийшла до мене знову, але її дочка Джен Wow ... Ми завжди ебать ... Ми навіть зробили це в їх будинку, коли її батьки спали.