"Там немає необхідності покласти трусики під цією спідницею. Вони просто стає на шляху у кожного ".
Мій бойфренд Джейсон нетерплячі, іди у свій дім друзів. Були принаймні 7 з його колег-чоловіків чекає від нас. Це буде перший час ця група могла б використати мене в якості ебать-іграшку. Всі вони були 'подруга, яка була банда Fucked всі чоловіки в якийсь момент протягом останніх 6 місяців. Тепер прийшла моя черга.
Джейсон почав працювати в якості інвестиційного банкіра з новою фірмою менш ніж рік тому. Це не прийняти його довго знайти групою своїх колег, які вважали, як він зробив-що їх подруги (а іноді і дружини) були зроблені тільки для чоловіків для використання в якості маркетингового звалищ.
Джейсон і я почав зустрічатися, коли мені було 18, і йому було тридцять років. Він знав, що я була просто іграшкою і дозвольте мені бути використані як лялька Мані ебать з самого початку. Я не знаю, скільки людей заповнили мене, так як Jason-своїх старих друзів, коледжів, деякі з його сім'ї, як свого батька і дядька, і в основному незареєстрованого він знаходить в мережі або у клубах.
Ви сказали були чинив мене на 7 років. Він одружився майже 5 років тому. Він не хотів, щоб його дружина буде Fucked по групах. Джейсон сказав мені, що вона була зроблена для однієї людини на вступ в шлюб, і я зробив для всіх чоловіків для використання в якості ебать ляльок.
Ми поїхали на вечірку в мовчанні, як звичайно. Джейсон каже, губи повинні використовуватися для смоктання півень не кажу. Це було добре зі мною. Я був настільки нервова про цю партію. Я знав, Джейсон хотів, щоб всі його друзі, щоб бути в змозі використати мене як вони хочуть, і я не хотів відпускати його.
Коли ми під'їхали, я стежив за Джейсона в будинок. Це буде одне болото стороною. Постійна близько під'їзду було 8 хлопців і я бачив, принаймні ще 5 Off в кімнаті в бік. Всі вони пити пиво в пляшках, і кожна з них шукала мене вгору і вниз. Я можу тільки сподіватися, всі вони думали, що я коштував Fucking.
Джейсон пішов мене в бік кімнати, де я побачив, що замість 5 більше хлопців, було 7. Я ніколи не був Gang Fucked від 15 до хлопці.
Один з хлопців підійшов до мене і простягнув руку до моєї титьки. Він зупинився і знову подивився на Джейсона.
"Гей, ми можемо просто почати трахкати її? Запитав він.
Джейсон нахмурився і знизав плечима:
"Я не знаю, чому ви питаєте, це те, що вона тут. Мені плювати, що ви робите з. Поки вона отримує набитий півень вона робить те, що вона призначалася для ".
Хлопець (який пізніше я почув і Павло) обернувся до мене
"Чому ти ще не одягнена?" Він запитав, як він пив з його пляшку пива.
Я відразу ж упав мою спідницю і витяг з моїх зверху. Це був останній раз, коли я побачив небудь.
"Залиште на п'яти" Джейсон сказав
"Подивіться на ці сиськи хлопчики!" Павло покликав, як він грубо схопив кожного з них вільною рукою.
"Ці великі сиськи дупу будуть підстрибуючи сьогодні ввечері!" Сказав він продовжував намацувати кожен з моїх сиськи D розміру.
Один з хлопців, сидячи на дивані, штани вже відхилена і його значний Діка стоячи.
Досить прелюдії отримати рот сюди, щоб я міг її ебать ".
Я підійшов до дивана і впав на коліна.
"Зачекайте, ви німі повія, вам не потрібно витрачати будь-які ваші діри. Нагніться боку дивана тут, і я цим правом речі вашого діра ". Павло сказав, потягнувши щось на зразок 9inch півень з його штанів.
Я зробив, як мені сказали, і нахилився над диваном з моєю головою в іншій коло Mans (я ніколи не впізнав його імені). Його член ляснув у рот і моє піхву відразу мокрою, коли я відчула, що він просуває в і з мого горла.
Пол почав потираючи півня між моїми круглий осла щоки і лежала його крижаний права пляшку пива на мої бродяги штамп.
"Джейсон, ви можете отримати деякі Lube, щоб я міг Jam цьому ваші Sluts дірку ебать"?
"Чувак, навіщо витрачати Lube на неї, вона просто іграшкою. Просто приберіть її там.
"Добре, я не буду турбувати lubing її, але я все одно хочу, щоб вона щільно осел мокрого" і сказав, що Поль до складу свого пива пляшки і засунув його шиї глибоку мою дупу.
Пляшка повинна бути близька до повної, оскільки Розливне пиво ринула вгору, потім мою дупу. Я відчував, піна Біг вниз по задній частині ніг Хоча моє горло було ще Fucked.
"Агов, що працює досить добре сказав Пол і витягнув пляшку з моєї дупі зі звуковим" POP ".
"І подивіться, є ще пива в ньому!
Потім він протаранив товсту кульок півень глибоко в моєї кицьки і штовхнув шийку пляшки назад у мою дупу. Він не встиг навіть почати сунувши з краном або пляшка у мене був оргазм, який потряс все моє тіло, і ледь не призвели до моїх ніг пряжкою. Замість того, щоб видача хоча я стрижений швидше на півня, що трахкав мій рот, погладив її з моєю правою рукою, і, міцно тримаючись за спинку дивана з моєю лівою рукою.
Павло був стукіт мого мудак з пляшкою і, грюкнувши моєї кицьки з його члена.
"Чорт пизда, ваші маленькі отвори ебать настільки напружена, я збираюся її заповнення"
"Просто почекати людини. Я збираюся дати їй навантаження вона хоче, у неї по горло так що можна, а також охоплює осіб з одним. "Сказав людина з її член в горлі.
Потім він поклав руку на потилицю і засунув його по всій довжині його члена. Мені стало жарко Cum збити мене в горлі.
"Good Enough" хмикнув Павло. Він витягнув свій член з моєї кицьки, схопив тому моє волосся, смикнув мене півень, який був моїм насосних повний рот сперма, і закрутилося навколо мене і на коліна. Cum лив підборіддя, як я став на коліна перед Павлом.
"От свиня, я планую бачити Вас на закритих і заповнені до ночі над" Він смикнув його член і плеснув його навантаження на поверхні.
Два з них були трахкав мою отвори так, що я навіть не думав про інших чоловіків у кімнаті. Тепер, з Cum заляпали на моєму обличчі і пивом ще що капає з моєї пляшки Fucked дупу, я подивився навколо. Були 13 stangers і Джейсон з півнями Out, готових використати мене в якості ебать повія.
Я провів наступні 4 часа часу, фарширований 16 півнів. Я була герметичною і подвійних Fucked. Після кожного з моїх ебать-ями, заповнені в той же час було фантастичним. Я пам'ятаю Cumming тільки з числа крани застрягла в мені відразу.
Джейсон розповів мені потім, що я пройшов два рази. На щастя, ніхто не дбав, і хлопці просто продовжував Fucking мене.
Краща частина була ціла ніч, коли Пол і Джейсон подвійною начинкою моя кицька а якийсь хлопець з товстим півень лежав над моїм обличчям і Шльома Fucked рот. От як будуть використані для чого були призначені вас!
Моя дупа, опудала і стукав по кожному півень в кімнаті, і навіть трохи пива та алкогольних пляшок. Я збився, скільки разів кожен з чоловіків використовували одну з моїх отворів. Це було краще, ніж я могла припустити, буде мати багато чоловіків Дозвольте мені бути їх Cum звалище.
До кінця ночі всі хлопці втомилися від начинки моя отворами з півнем. Я був покритий і наповнений сперму. Мої сиськи і обличчя було найбільш часто використовуваних ними чоловіків до розпорошення їх навантажень. У кожної людини є використав мене, як його сперму носіння повія.
"Ви бачили мій одяг" Я запитав Джейсона, коли я побачила, що він готовий до від'їзду.
"Nope, і ми не висить навколо, щоб знайти їх. Ви можете їздити в автомобілі гола. І переконайтеся, що всі руб Jizz ви охоплює приблизно у вашому сиськи. Я не хочу, щоб ви Мессінг мою машину ".
Я пачки Кінчити на мої цицьки, обличчя і зад і працює від всіх моїх отворів. Я прилаштував його в якомога краще і вибіг до машини.
По дорозі додому Джейсон сказав мені, щоб отримати на руки і коліна на пасажирському сидінні з моїм Cum заповнити піхву і мудак перед моїм вікном.
"Я дам вам смоктати мій член. Покладіть вашу маркетингову отворів у повітрі людям, які проходять буде знати, що ви просто ебать ляльку. "
Я поспішив в положенні тому що немає нічого краще, ніж Джейсон Face Fucking мене.
Всю дорогу в мою квартиру складні я проковтнув його член і могла чути гудки їх рогами і кричати щось на зразок "смоктати його свиня" і "канал, який сука".
У кінцевому результаті машина з'їхала на зупинці і Джейсон витягнув мою голову собі на коліна. Ми були на тротуар перед моєю складною, але мій потенціал ще майже на чверть милі. Джейсон засунув сидіння назад і кинув назад вниз до упору.
"Тримайте колеса і Bounce Your Ass на цьому"
Я повернувся, щоб тримати кермо і ковзнув вниз мою дупу товстої полюс.
"Це не дата-Bounce цю дупу жорсткий"
Я дав поштовх тяжкості і зачинив мою дупу вниз. Через кілька хвилин Джейсон витягнув мене за талію, наповнюючи мене з півнем. Я відчув його сперму знімати мою дупу.
"Добре, я зробив з тобою" Джейсон сказав, підштовхуючи мене до пасажирським сидінням "Я дам вам знати, коли я дізнаюся, хто хоче заповнити You Up"
"Не могли б ви мене всю дорогу до мого дому, так як я втратив мій одяг?
Джейсон завжди підвіз мене в передній частині комплексу замість того, щоб мене до мого будинку. Він завжди говорив, що немає причин він повинен був їхати далі, навколо мене, коли йому було зроблено використовував мене на ніч.
"Ні, я хочу повернутися додому до дружини. Я не люблю її довелося б чекати до мене. Це все одно темно, ніхто не буде навіть знати, що ви є. Крім того, будь-який бажаючий може пішов на хуй, якщо вони хочуть, щоб вони, безумовно, може бачити вас голою ".
Він мав рацію, якщо який-то людина зробила зупинити мене він має право використати мене за яким-небудь.
Я виліз з машини, моє тіло блискучі з сушеними диплом і моя дупа відмовитися від навантаження Джейсон тільки що він вистрілив вгору. Я йшов додому знаючи, що я був повністю використаний як ебать ляльку і буде знову.