Була середина червня, а школа була просто випускати на літо. Хоча більшість дітей були попрямували на пляж, кілька студентів, включаючи мене, були Прогулянки уздовж Pacific Crest Trail у західній частині Сполучених Штатів. Були вп'ятьох, Рахіль, Анжела, Стів, і мені також як пан Суд, зовнішня Ed вчителем у школі. Г-н Суд є одним з найбільш добре любили вчителі у школі. Він був у двадцятому і був тим, хто організував поїздку.

Ми всі взяли автобус в одну з субот ранку до Кампо, де Trailhead було. Як тільки ми досягли Trailhead, ми почали походи і ходив тільки близько 12 миль, які в перший день. Протягом наступних кількох днів ми гуляли, в середньому близько 20 миль в день. На четвертий день подорожі, коли ми прокинулися, щоб знайти записку від г-на суді, що він підвищив у прилеглі міста, щоб зустрітися зі старим другом, і він розповів нам, що ми повинні сидіти щільно і провести день уїк-енду в таборі.

Ми зіграли кілька карткових ігор і Стів враження на дівчаток з його карткові фокуси. Після цього все, кожен з яких очолює нашої палатки. Так як ми використовували намети Відкритий клас освіти, у кожної з двох осіб розмірів намет, яка була більш ніж достатній простір для нас. Приблизно опівдні ми приготували обід на вогнищі і розповів жарти. Незабаром після їжі, Стів і Рейчел поїхав на невелику прогулянку в околицях табору. Вони обоє були в фотографії, тому вони почали фотографувати квіти в цьому районі.

Через деякий час обидва фотографи розповіли нам, що вони збираються головою вниз по стежці трохи, щоб перевірити невеликий струмок. Ангел, і я залишився і поговорили. Хвилин десять після того, як Стів і Рейчел пішов, почався дощ. Я запропонував, що ми отримуємо у свої намети. Я трохи посидів над переглядаючи стежці карту, коли я почув голос Анжели. Вона запитала, чи можна їй прийти в якийсь час поговорити. Я сказав їй, що вона могла б увійти, і вона розпакували намет і увійшов

Палатка була просто досить високі для нас, щоб сидіти прямо, так що ми зробили, і ми поговорили про більш навчального року, і випадкові інших тем. Як вона говорила, я помітив, як прекрасна Ангел був. Вона була в купу моїх класах А.П., так що я бачив її весь час, але, побачивши її поблизу було неймовірно. Волосся у неї були в хвіст, і вона була в джинсах і флісу над майкою.

Я помітив її груди в перший раз. Вони були досить великими, щоб зробити виступи через вовни куртку, але не занадто великий, щоб вимкнути. Ці виступи зробив мені удар! Мій член виріс складно, як я продовжував думати про неї. Коли я прокинулася від моїх мрій, я помітив, що Ангела перестали говорити, і вона дивилася на мене.

"О, я перепрошую, я не хочу дивитися, сказав я.

"Це добре, це просто, що ніхто ніколи не дивився на мене так, що раніше", відповіла вона. "Я бачу, що вам подобається, що ви бачите", заявила вона, і рука її переїзду в моїй промежини.

Вона легенько поклала свою руку на мою дузі, посилаючи хвилі задоволення через мій Дік. Вона почала повільно потираючи долоні проти мого пеніса головою. Її рука переїхала в круговому русі, і отримали все швидше і швидше. Вона посміхалася весь час, тому я знаю, що вона сподобалася. Весь час, вона відкриється в моїй промежини, як вона мріяла, щоб проникнути всередину.

Я досяг до тіла Анжели, її рука все ще зроблено на мене, і зняв руно. Потім зняла білу майку, яку я дістав над головою, щоб виявити чорний бюстгальтер. Ми схилилися один до одного і цілувалися протягом декількох хвилин. Потім вона приступила до прийняття моя сорочка. При цьому вона обняла мого тіла і подрібнених її кицьку в моє стегно. Я швидко розстебнув ліфчик, оголюючи її циці.

Я бачив їх раніше, але я не думаю, що вона знала. Вона, як і я, був зацікавлений в еротичних оповідань. Ми не говорили про це, але я знав, від еротичного сайту розповідь, який я часто розміщуються в. Одного разу я був, що проходять через картинну галерею на сайті, коли я натрапив на красиві, молоді дівчата. Як я вивчала фотографію, я зрозумів, що це Ангол з нею закінчувати. Потім я подивився їй ім'я користувача і знайшли кілька історій вона написана. Вона була в ЗС Англійська зі мною, і було очевидно, що в її письмовому вигляді. Її оповідання було написано багато питань, але один виділявся, одне про одного з Відкритий клас у школі. Вона навіть використовували моє ім'я!

Тепер я отримав би, щоб ці красиві груди по-справжньому. Я використав свою руку до її грудей масаж і грати з сосками, поки вони були вкрай складно. Перед тим я знав про це, моє обличчя було на грудях, облизуючи її соски. Вони таким смачним, і вона, здавалося, насолоджуватися ним, засноване на її м'якою стогнала. Тепер вона unbuckled мої штани і повільно сповз їх вниз. Намет в моїх боксерів була величезною, і кемпер всередині хотіла вийти.

Вона гладила мій член через мої боксери, але незабаром витягнув їх залишити теж. Віде півня очі в неї спалахують. Я запитав її, якщо вона ще ніколи не робив цього раніше, і її відповідь була негативною. Ага! Я був не єдиний користувач моє уява, коли справа дійшла до запису секс розповіді. Ми обоє були незайманими. Вона переїхала рот до мого жорсткого Дік і голуба, як голодні дикі. Її мова покотився вал і моя голова, а руки грали з моїми кулями.

Вона смоктала мене на деякий час, але раптом зупинився і зняв з неї штани. Я переїхав мою руку до промежини і потер її кицьку через трусики. Її Віргінські пизда була мокрою і теплою. Я зовсім забув про руку, відчуваючи її голена кицька. Я переїхала мого боку по всій довжині її піхву. Я сунула білизна Off, тепер ми обидва були голі. Я продовжував терти її, струшуючи її клітор при кожному зручному випадку, що я мав. Одного разу я знайшов її киска дірою, я ковзнув пальцем всередину. Вона зойкнула, але продовжувала стогнати від задоволення.

Я протер один, потім два, потім три пальці і з піхви. Вона стогнала і задихнувся, поки я не могла не більше руб. Як тільки я підняла мої пальці, вона схопила мій член і доторкнувся до її мокру кицьку. Вона грала з ним трохи, потім я допомагав їй полегшити її в піхву. Вона зойкнула голосніше, ніж раніше. Я натиснув на дещо складніше, поки я не прийшов до неї дівочої пліви. Я був дещо знаєте про це, покласти вона схопила мене за плечі і потяг мене до себе, змушуючи мій член подальшого дюйма я стогнав від задоволення, але вона тихо кричав від болю. Я знову зупинився, думаючи, що вона хотіла б зупинитися, але вона стала їзда мій член, підстрибуючи вгору і вниз на мене.

Деякий час по тому, ми перейшли позиції, і я з накачуванням хуй в і поза її з такою силою, як я можу керувати. Минуло зовсім небагато часу, перш ніж я почав відчувати мої відчуття від куль і півень.

"I'm Gonna Cum!" Я кричав.

"ЦУМ на моїх грудях! Прошепотіла вона.

Я швидко витягнув мій півень, і моя рука взяла заряд. Вона лежала горілиць, тому я став на коліна над нею і гладила себе. Cum пострілу до неї, закривши красиві циці. Вона посміхнулася, коли вона відчула теплу рідину торкнутися її шкіри. Я поглинув деякі з сперма, і грали з її циці ще. Потім ми сіли в 69 позицію і смоктати один на одного, насолоджуючись наших соків. Коли ми були хороші і очищення, і після кожного з нас не було оргазму, ми одяглися і попрямували на вулиці, як дощ припинився.

Ми пішли на невеличку прогулянку і повернувся приблизно через годину, щоб знайти Стіва і Рейчел сидять поруч один з одним перед вогнем. Ангел, і я сів навпроти них і запитав їх, яким чином їх прогулянка. Вони пояснили, яким він пішов дощ, щоб вони повернулися. Через кілька хвилин, Стів і я попрямував до скелі, де ми виклали карті. Ми подивилися на карту, і зауважив, що у нас є ще кілька днів необроблених походи, поки ми не повинні були зустрітися з одним г суду на каяку.

Ми повернулися до вогнища, де Рахіль та Анжела була хихикає. Ми сіли, і Рейчел підійшла до мене і прошепотіла:

"Ангел сказав мені все, це буде весело поїздку, чи не так?"

Рейчел потім глянув на Анжела і посміхнулася. Ангел підійшов і сів поруч зі мною. Вона шепнула мені, так само як Рахіль:

Клацніть тут!
"Ми були не єдиними, що мають трохи задоволення, хоча ми і піти трохи далі!"

Я дивувався, чому Стів не був залучений до розмови, але я не заперечувала.

Це буде весело поїздка, дуже поїздка дійсно весело.