Я був покірний півень та свиня Cum стільки, скільки я себе пам'ятаю. Деякі мої гарячі спогади про смоктати хуй і одержання особою Fucked на славу отвори в університетському містечку в Вісконсін. (Я написав цю історію на кілька різних сайтів, якщо це виглядає знайомим)
Я б на колінах протягом декількох годин і смоктати півень після півень, і я завжди любив товстих кранів і більш агресивні чоловіки, які любили киска ебать мій рот.

Один я хлопець відсмоктується у славі дірка тривала не менше 45 хвилин. Він був дуже високий і щільний чоловік і його член був хороший 7.5 і скелю товщиною! Я грав зі своїми кулями і смоктала їх по одному за раз, як його горіхи були величезні. Я лизали валом і смоктати його великою ручкою. Він витік precum. Я лизнув його. Я обслуговував ця людина з усіма в мене були. недбала робота мокрим мовою. Я штовхнув рот вниз на його член і схопила його яйця і витяг небагато. Я стрижений голові повільно, як я ебал мій рот, але більше я переїхала тим більше він переїхав і став дійсно хвилюючим його стегон і спускаючись горлі. Мені довелося натиснути мої губи зустрілися і кожен його тягу. SOOOOooooo HOTTTT. Він повною Fucked з моїх вуст протягом тривалого часу ..... як видається, принаймні 10-15 хвилин. Я стогнав наскільки він був. Коли він зблизився його член розпух ще більше і почав стріляти. Я ніколи не був хто-то стріляти, що багато чого сперму. Він відстрелив принаймні 14 пострілів, і я просто продовжував Bobbing вниз і Cathing кожний повний товстих залп сперми. Я зловив все це в рот і багато чого скотився горлі. Я хотів насолодитися смаком і сам обсяг! Я тримав його все ще жорсткий і пульсуючий Діку в рот і доять його за те, що коли-небудь бездомних кульок Cum там може бути. Через кілька хвилин він витяг і сидів на лавці і дивився на славу діра широко відкритими очима, посмішкою тільки похитав головою з боку в бік невір'я! Я би отримав Його номер!

За ці роки у мене було кілька груп для кола смоктати. Вона починається у моїй слави 5-7 отвори, де чоловіки по черзі ебать мій рот.
Після кожного хлопець випробував слава отвори і близько 30 менуети Пізніше я приєднатися до чоловіків на їхньому боці носіть із зав'язаними очима, і всі вони по черзі Fucking рот. Деякі, як мені відкрити широкі і всі вони, щоб отримати диплом стріляти у рот. мій рекорд чоловіків і відсмоктується в один день, десь близько 14. Я прив'язав, що в три рази. один раз в Амстердамі в задній кімнаті в клубі під назвою "півень кільце"

якось на славу дірку в університетському містечку (дорослий книжковий магазин)
і один раз в підвалі я була років тому.

Я знаю кількох одружених чоловіків, які, як мені бути з зав'язаними очима, коли я їх обслуговування. Один хлопець любить дружину зв'язати мене також.

Рубльов яловичини
Я знаю, діловий чоловік, який любить, щоб привести хлопця до мого місця ебать мою дупу. Я не трахкатися дуже часто, але італійський чоловік, якого він привіз із собою дуже жарко і трахнув мене хороші майже годину. Діловий чоловік, який коротше виду кремезний і 6 дюймів мед товстим Дік Fucking мій рот, як він дивиться його приятель використовувати мою напружену дупу.

Ділова людина трахает уста мої хороші говорити брудні всю дорогу говорив він йде мене годувати його сперму навантаження і його приятель Is Gonna годувати мене.
Велику частину часу італійський Cums людини в презерватив, а коли я закінчу смоктати сухий і ділова людина вранці вручив диплом заповнені презерватив і сказали пити його. Я смоктати її або відкинути на спинку і видавіть вміст товстої гуї на свій мову, щоб насолодитися. і стогін, що і як слайди горло.

Один час я був на АБС і єдиний чоловік, було яслах. Він був дуже коротка стрижка, кремезний чоловік. Я пішов дивитися фільм, і він замикати двері і повернулася до моєї кабіні діра славу. Я смоктала йому двічі злітав. перша була досить швидко, і він кинув товсту велике навантаження сперму. Потім він залишився Rock Hard і використовувати мій рот ще на 15-20 хвилин, перш ніж розповідати мені пити все це вниз, а потім він годував мене ще один великий знімок людини соку.

...... Зараз мені потрібно йти ..... і моя зумер просто подзвонив .... одружений регулярної подачі тут!