Примітка: Ця історія є повністю вигаданим!

Була неділя, і весь день мій син, Джейк був дуже примхами. Він не переставала плакати. Я і мій наречений Слюда намагалися цілий день, щоб отримати Джейк влаштуватися і поспати, але нічого не буде працювати. Ми попросили маму Слюда's, Сінді, щоб приїхати і допомогти йому отримати влаштуватися, щоб побачити, чи можна їй допомогу на всіх. Я любив з Сінді прийти на допомогу, тому що вона була така симпатична дівчина і гарна, як її дочка. Вона була дуже тонка і коротка і завжди носив дуже вузькі джинси.

Я вирішив взяти Джейк для приводу, так як автомобіль буде завжди ставлю йому спати. Я зробив Слюда залишитися вдома, щоб вона могла наздогнати за поспати. Я не знаю погоду я повинен запитати Сінді за тегами. Я поклав на мою і мого пальто Джейка, як це було взимку і почав збиратися. Я збирався голову в двері, і я помітив, що Сінді спостерігав за мною весь час, з відкритою передньою дверима, мене і мого сина готова покинути вона запитала: "Хочеш компанії?" "Звичайно, я сказав".

Ми рушили вниз який-небудь тихій дорозі назад і 10 хвилини в дисковод Джейк заснув. Me Сінді почав говорити про наших майбутніх збиратися напередодні Різдва з усіма нашими родичами. Сінді розповіла, як її сестра завжди буде про те, який гарний одного її дочки було, але Сінді розповіла мені, що вона думала, що я був самим гарним хлопцем вона ще ніколи в очі. Я почервонів і запитав: "Невже ви думаєте? Сінді відповіла: "Так чорт візьми, якщо ви були дорослими і не одружуватися слюди, я б вам зробити мій!" "OMG Сінді, ви впевнені, що ви не впевнені втручається в мої справи?", Запитав я. "Ні, сер!" відповіла вона. "Ну, а ваш не так уже й погано себе, ти найкрасивіша жінка похилого віку, я коли-небудь зустрічав"

"Ну, я думаю, ми повинні зробити невелике справа, що корисно для нас обох." сказала вона. І в цей момент я відчув моє Півень почати рости. Я був вивезений з того, що саме сталося. Тут я був з моєю мамою женихів кермом сплячого сина вниз який-небудь дорогою країною, що має гарячий розмова з моєю мамою нареченого.
"Що це таке? Я сказав.
"Я думаю, що ми повинні грати мало ігор Truth Or Dare, щоб допомогти згаяти час, і все, що відбувається, залишається тут, між нами!

Звичайно, я сказала!

Сінді: Гаразд, до вашої першої, Truth Or Dare?

Я: Dare

Сінді: смію вас покинути знову і палиця свою мову у рот і поцілуй мене!

* Без вагань я нахилився і знайшов собі виписка з мамою мого нареченого, це був самий пристрасний поцілунок я ніколи не мав! Ми зробили протягом 5 хвилин і з деякими заглядав мені вдалося утримати машину на дорозі.

Сінді: Mmmmm. Ви СТОВ доброго смаку.

Я: Ок ваша черга: Turth або Dare?

Сінді: mmmmDARE!

Я: а ну, розстебнути ремінь, розстібати мої джинси, знести мої блискавки, візьміть мій півень, і підсунути його глибоко в рот.

Сінді: OMG я думав, ви ніколи не просіть, і ти не говориш нічого Слюда!

Клацніть тут!
Вона ковзнула мій член глибоко в її теплий рот і підстрибувала на хорошій 10 хвилин. На цьому етапі я закричала, Ok, ебать цим я потягнувши закінчена, і я буду ебать вашу кицьку.

Вона дорозі мій член протягом години на бічній дорозі, а автомобілі і вантажівки тільки зберігатися за водіння, але нічого не зупинив її. Крім випадків, коли вона хотіла вийти прийняти Nice навантаження глибоко в рот.

Який диск.