Я стояв притулившись до стіни з моєю півень через дірку, і я відчув знайоме тепле, вологе почуття м'які губи навколо неї і струшуючи мовою навколо мого робочого ручку. Мій член був так сильно, я думала, вона лусне, але відчуття було проходить через моє тіло, як електрика, перетворюючи мене в масі тремтячим желе.
Я не знаю, хто хлопець був, ніколи не бачив його, але він не був новачком півень-присоска точно.
Я залишив двері відкритою кабіною, щоб інші діти могли дивитися втягнутими мене. Незабаром я відчув ще один хлопець за мною, і простягнув руку і відчув, як його жорсткої півень. Просто Zip мій був відкритий, але тепер я відкрив кнопки моїх джинсів, щоб хлопець ззаду мене може отримати долоні і пальців моєї дупі дірка. Незабаром мої джинси вниз на моїх кісточках і моя сорочка була Off, а я стояв там голий, і я був лоскочучи мою дупу з його члена. Він намагався витягти мене towads йому краще отримати його член мою дупу, але я опирався, як я, як і раніше користуються Having My півень всмоктується через отвір. Тим не менше, йому вдалося отримати його член в мою дупу і почав Fucking потягнувши мене, коли мої соски яка стала великою і важкою.
Потім я відчув руку майбутній через дірку в стіні і ковзають по нижній мій член і кулі та почуття моїй дупі дірка і півень, який був ущільнення в мене позаду, весь час даючи ще мій член більше часу, ссання жорсткий, ковзаючи губами вгору і вниз, і він водив мовою навколо ручки і лоскотали сеча діру.
Чорний півень Богородиці
Раптом хлопець вибухнув під мені, і дістав, і я виявив, що можу nolonger стоять так щільно до стіни як мої ноги стали як жорсткою, що мій півень!
Я витягнув мій півень, хоча півень-присоска НЕ хочу, щоб мене відпустили, і задирати джинси і надів сорочку, я пішов і сів дивитися дію на екрані, а я wanked собі, поки я не прийшов, дивилися, звичайно, інші люди - може бути, мій член-присоска був одним з них.