Мене звати Тайлер і IТm 18. У мене найкрасивіша подруга завжди, вона також 18, званий Anoushka. Ми говорили про секс і втрачаємо virginities але я просто подумала, ми б швидко, нормальний секс. Я не очікував, що я б дивно гаряча, дивно Kinky статі. Це історія про те, яким я втратив свою невинність, в неймовірно дивним чином, щоб найкрасивіша дівчина в світі (з найкращим тілом у світі). Ця історія зовсім не вигадана і включає в себе не-вигаданих персонажів.
Anoushka нахилився, ковзаючи по її червоним оксамитом трусики до кісточок, щоб розкрити її м'якою, що капає кицьки і жорсткі жопа. Мій промах здригнулася на це видовище, що привело мене до випускається м'яких стогін. Вона повернулася подивилася на мене, все ще зігнувшись, кицька на дисплеї, і грайливо посміхнулася.
УYou готова? Ф запитала вона.
УFuck так! Ф Я відповів захоплено.
Вона повільно почав знизити себе на моє бушує ерекцію. Вона застогнала від задоволення, коли вона опустилася на мої подальші 7-дюймовий жорсткий-On. Будучи Богородиці в той час, саме це почуття було достатньо, щоб змусити мене знімати мою глибоку навантаження всередині її Ц Однак, я стриманий, як я хотіла, щоб задоволення їй стільки осла я хотів собі задоволення. Вона, нарешті, опустилася на мій тепер повністю прямої 8 дюйма. Вона сиділа у мене на колінах, мій пеніс глибині її щільних киски, важко дихаючи. Я звернув її міцно верхнього до її прекрасне тіло, оголюючи вчинені 32C сиськи і її Rock Hard соски. Я досяг навколо її маленького тіла схопивши її сосків в обох руках. Вона видала глибокий стогін Ц вона була в раю.
Anoushka почав ковзання вгору і вниз за моєю довгою, прямий стрижень. Кожен раз, коли її м'якою щоках дупа торкнулася коліна, я відчував себе все ближче і ближче до оргазму. Вона поступово підняв темп, поки я не відчував, мій пеніс згинаючись під величезною швидкістю. Вона радісно засміялася, як вона глянула вгору, їзда мене, як важіль перемикання передач.
УIТm кінчаю! Ф вона кричала, як її киска посилили навколо мого пеніса, вагінальних витік соків в усьому мої яйця і мої лобкові волосся. Її крик було занадто багато для мене. Я будую Семен глибині її м'яку кицьку. Почуття глибокого мого оргазму всередині її приніс на другий оргазм від Anoushka.
УAgain! Ф Вона кричала безконтрольно, УFuck мене Тайлер! Ебать мені важко! Ф
Я didnТt необхідності говорити в два рази. Я почав суне вгору, викликаючи Anoushka до вгору і вниз моя думаю ебать палицею. Біль її вигину мій пеніс відчував дивовижне. Я почав кричати Out, у верхній частині моїх легенів, УAnoushka! Anoushka! Ф як вона облила її кицьку соків у всьому моєму посмикування кульок.
Її перший секс лесбіянок
Вона сиділа на мій млявий пеніс протягом декількох хвилин до зупинки і обертаючись. Вона знову сів на пів-ерегированного пеніса, в результаті чого він став повністю прямий роблячи її стогін, як здригнулися всередині неї красиві, щільні кицьку. Вона влаштувала очі від задоволення, дивлячись мені глибоко в очі. Вона нахилилася до мене, щоб поцілувати. Перед тим, як вона могла, я схопив її за потилицю і примушували мене мовою за її горла. У свою чергу, вона масував моя мова м'яко з нею сильна, довгий язик. Я відштовхнув її, узявши за дюйм завдовжки соски до рота. Я згорнув губи над зубами і вкусив придушувати її сосок. Вона труснуло, як я стогнав обліт його з моїм мовою. Коли вона труснуло, її киска зійшов мій пеніс. Як я масував її сосків, використовуючи всі уста мої, я простягнув руку, потираючи просоченої клітор. Я масував їй вказівний палець.
УAlmost! IТm майже ЦУ Вона стогнала УNearlyЕ Там! Ф Я витягнув мою руку і зняв з неї соску з рота. Я подивився на неї розчарування особи.
Через хвилину, вона зрозуміла, що я чекав. Вона встала, посміхаючись, обертаючись і нахиляючись, як раніше. Досягнутої між її ногами, збирати стільки соком киски як я міг на моїй руці. Це змусило її стогін тихо. Використовуючи всі соки в якості мастильного матеріалу, я потер її анус тихо. Я відчув це дещо розширити, як я потер все важче і важче. Я як So Horny я міг би cummed всій її тоді і там. Я вибрався мій палець в анус, викликаючи її стогін ще раз. Я нахилився, Анілінгус їй жопу зі своєю мовою. Вона кричала, після декількох кіл навколо неї жорсткі діра, як я висунув язика глибоко в ній отвір. Я ковзнув двома пальцями в її дірку разом зі своєю мовою, що робить її тремтіння щасливо. Як я пальцями та мовою трахкати її дупу, я потихеньку ще одного пальця дюйма
УIt боляче Тайлер! Ф Вона хникала, УIt боляче, але це Feel So Fucking good.Ф
Після подальшого мовою і пальцями Fucking я потихеньку мого четвертого пальця глибоко в її анус. Я потихеньку всі чотири пальці ще далі в її анус, отримуючи повз мого пальця. Я стиснув кулак і почали просуватися кулаком подальшого дюйма Anoushka кричав від болю і задоволення.
УStop Тайлер! Будь ласка, припини! Ф благала вона. Ігнорування її прохання я продовжував ебать її кулаком жопа. Вона впала на карачки, мій кулак ще глибока інсайдерської її. Мої руки тепер зникнення і поява в і з її жопи. Вона кричала все більше і більше, як я продовжував заперечувати свою допомогу, з великим болем і задоволенням. Я зліз зі стільця, я сидів і лягла спиною на підлогу. Я вибрався голові у неї під ногами, під потоком Cum випливала з її кицьки. Я висунув язика в її кицьку, облизуючи до неї все Cum її. Через кілька секунд лизати кицьку, вона била, кричали, як вона була оргазму. Я склав мої губи навколо її кицьку, що дотримується мій мову глибше в її кицьку. Як вона cummed в рот, я проковтнула кожну краплину своєї теплою, смачної сперму. Я видалив мій кулак від її від її глибини і досягли до мого пеніса.
Я почав Wanking люто, як я продовжував вживати AnoushkaТs здавалося б, нескінченної поставку сперму. Вона впала на моєму обличчі ще текти сперму. Через кілька хвилин вона взяла себе в порядок переліз через моє тіло до мого пеніса. Вона залишилася на 69 позиції на кілька хвилин, перш ніж приймати глибокий вдих і з мого пеніса глибині рота. Перш ніж я знав його, Anoushka була глибока thoating мене. Я лизав її кицьку, Анілінгус її піхви і смоктати її киска губами. Я відчував її Руки під мою ногу і підніміть тому мої коліна були зігнуті ноги ще стоять на підлозі. Проте масові смоктати мій пеніс вона підійшла до круглої моїй дупі і потер її пристрасно. Вона розтулила мої сідниці виявлення моєї дупі дірка. Я застогнав, як вона засунула палець в мій анус. Я був абсолютно вражений з двох причин: я був абсолютно вражений моїм що вона зробила, і як дивно добре відчував.
УItТs мій turn.Ф Anoushka розповів мені, як повернулася обличчям до мене з широкою посмішкою на обличчі з попередніми Cum сповзання її підборіддя.
Вона стала пальцями мою жопу в той час як люто смоктати мій пеніс як ковзнув уздовж її мови і вниз по її горла. Я засунув два пальці глибоко в її щільних киски, викликаючи її звиватися і ухилятися від задоволення. Я відчула, що її кицька початку, щоб посилити і спазми як мій пеніс почав сіпатися і мої яйця почали звиватися. Сперма постріл з мого довгий стрижень глибоко в горлі AnoushkaТs. Як вона оргазм, диплом лад в усьому моя мова і обличчя. Вона впала на мене, вичерпані.
Ми як і раніше мають частий секс протягом наступних кількох місяців (і до цього дня) і поекспериментувати з різними секс-іграшки, посади і місця. Я трахкав її по дупі кілька разів у той час як її пальці і ласки він сиськи. Хоча вона і кинула мене смоктати Вона часто пальця Fucked мене дупа, і ми навіть використовували двосторонній фалоімітатор.