Я пам'ятаю намагався читати безкінечні роздруківки електронних таблиць. Рулон папери була накинуть мої вікна офісу і побігла до дверей у зал. Всі служби були шум, всі говорили про "Малайзія варіанту.
Слава богу Джекі розбудив мене. "Прокинься, соня, пора готуватися до партії".
Я протерти очі, мружачись на яскраве світло. Ах, так. Суботу вдень. Сьогодні ввечері, є учасником служба Різдва. Інша функція офісу, коли я не повинен бути на роботі. Коли ви працюєте на Flexcorp, то їсти, спати і дихати Flexcorp. І останнім часом, я б мріяв Flexcorp а також, не в силах знайти мир навіть уві сні.
Я працюю дуже жорсткий проклята.
Я повертаюся і поза ліжку, і головою безпосередньо для душу. Нічого краще, ніж душа неміцний вид. Гарячої чашкою чаю сиділа на моїй стороні раковини басейні. Джекі залишив його там для мене.
Джекі показує свою любов у багатьох відношеннях.
Я цього не заслуговують, а не з усім увагою, я зміг дати їй останнім часом. Моя мрія робота стала кошмаром, довгі дні, влада обіди, доставка китайського до обіду, Midnight Oil, коли я приходжу додому, вона зазвичай спить, або робить кросворди в моїй старій фланелевою сорочки. Я хотів дати своїм дітям краще життя, і відповідно до наших банківських рахунків у мене є. Але я не одружився з Джекі, щоб подивитися її сон.
Це було дуже давно проклятої я узяв мою дружину і сказав їй, що вона красива.
Я чую її копається свого накриття. Вона досить свіжий з душем, і дивився на трьох різних сукнях, рушник, обернуті навколо голови. Тітка Джеміма власний халат приховує всі сліди її струнка фігура. Вона посміхається, коли я входжу, але я бачу, що їй цікаво, чому. Так що я ковзання рукою її стан і потягніть її до себе.
Це робить її усмішка по-справжньому. "Ми буде пізно".
Я цілував її тихо, затяжний поцілунок, що насолоджується повноту губ. І скажи їй, що я її люблю. "Зараз я дійсно не хвилює запізнення.
"Ви будете пізніше, бойскаутів." Вона претендує на лайте мене, а й цілує мене знову, голодно, а потім штовхає мене на моєму шляху з поплескування по прикладом. Я дивлюся на неї і посміхаючись.
Я не хочу йти. Я хочу залишитися вдома з нею. Але вона має рацію. Я повинен йти. Генеральний директор буде там. Ради, а також, якщо чутки вірні. Ми можемо отримати говорити, Малайзія.
Час для душу. Я переходжу воді високо, гаряча достатньо, щоб перетворити мою шкіру рожевою і зробити його пощипування. Я хочу відчути опіку. Джекі не повинні миритися з цим не варто боротися з усіх сил для компанії, готові здійснити "Малайзія варіант". Але я-місний виявилося гарним хлопчиком, сином слюсар-водопровідник Gone Брауну, і тепер я висхідній молодий боротьбі бобів. Я той, який вони розіграти, щоб показати робітникам, що чоловіки все можливо.
Рішень заводу гроші. Я знаю це, я роблю книги. Я отримую, щоб побачити, що вони дійсно роблять перед прибуток курсували на інші, іноземні філії. Але вважає, Уес ми могли б зробити більше в Малайзії. З метою більш має значення, а не працівники, які роблять гроші на нас. Але я не отримаєте рішення. Він ЦФО. Я не боюся. Це дуже просто.
Може бути, він має рацію. Але він виріс у Вестчестер, брати приватні уроки тенісу. Я виріс у Ньюарку Біг папері маршрут і газонокосарок, ремонт бізнес. Батьки дали йому кабріолет Mercedes на день народження. Я перебудував Dodge Dart. Малайзія. Я думаю Малайзії, я проходжу через мою бритву солому.
Джекі поклав мій одяг, приємний сірий костюм і візерунками бордова сорочка. Зухвала Тим не менше, консервативним. Саме зображення Flexcorp хоче представити. І я є виконавчим Flexcorp.
Я бачу її у ванну, а я блиску туфлі. Вона залишила двері частково потріскалися. Я бачу її досягти чогось, а потім нахилитися вперед. У правій руці, виблискуючи KY це її улюблений чорний Plug прикладом. Вона походів до її халат, оголюючи її вишуканою нижня кругла, нахиляється і повільно слайди його додому.
Jackie's Got Her Butt Plug In!
Я не можу сукню на хвилину. Я жорстка, миттєво, величезний намет в моїх боксерів. Що ж зробив їй зробити це? Я працюю так багато останнім часом, ми навіть ще не зробили це старомодно на кілька тижнів. Але ось вона, зігнувшись, з чорною базою стирчать з її дна. Вона підтягує її червоні мереживні трусики і триває, регулюючи її макіяж, ніби все нормально.
Я змушую себе продовжити одягатися. Чому вона це робить? Вона повинна знати, я її бачив. Справді, вона, ймовірно, призначений як багато. Вона знає, що я хотів одягатися у підніжжя нашої ліжка. Вона знала, що двері був зламаний. Вона повинна знати, що я знаю. Вона повинна.
Джекі має плани на вечір. У паніці я момент, цікаво, якщо вона має справу. Було б досить просто, у нас є разнорабочие в і з нашій квартирі весь час, і вона має річ для зберігання інструментів.
Jackie's Got Her Butt Plug In!
Але ні. Вона хоче, щоб я пам'ятаю, як все буде використовуватися, перш ніж я стала похована в роботі. Вона хоче, щоб я пам'ятаю, що моя дружина не тільки красивим, розумним і люблячим, але реальні, природні Perv. Це перевтома і років, НЕ сірим кольором її голодом. Вона намагається розбудити моїх власних підводних бажання. І вона має. Я спокусі прослизнути у ванну, підняти її халат і дати їй там і тоді. Але тоді нам доведеться приймати душ і перезапустити наші препарати в усьому. І люди, НЕ думаю, що служба не є сторонами по роботі не знають, що вони говорять. Особливо зараз, з Малайзією що нависла над головою.
На таксі в партії є спокійною. Я не знаю, що сказати, і Джекі не сказати нічого. Вона просто спирається на спинку сидіння, єхидно посміхаючись. Я не хочу говорити про роботу, вона не хоче говорити про побутові питання. Ми візьмемося за руки, і я не можу думати ні про що взагалі, навіть не працюють.
Нічого, що є, крім того, що товсті трубки силікатів начинкою аж до її дупу. Вона зараз мокрий, я думаю? Це ароматом мускусний запах її секс в повітрі? Як воно залишатися на місці, коли вона рухається, або ж її руху самої стимулювати її? Так багато питань, і всі вони повернуться до однієї речі, а саме потрібна моя дружина буде Fucked.
І мої власні потреби. Голова буде там, генеральний директор і всякі компанія латуні. Я не хочу, щоб вони бачили мене з наметом в штани. Я навіть не хочу бути на цьому поминального обіду. Я хочу бути з Джекі.
Батлер виконавчим директором компанії придворні, коли він бере пальто. Я віддихатися, коли я бачу Джекі. Вона відхилила обидва сукні вона раніше вважалися. Натомість, вона обрана моєї улюбленої одязі, з довгими рукавами чорного. Це майже непристойним словом, LOW CUT спереду, і обіймає її тіло, як рукавичка. Темна тканина прекрасно контрастує з її блідою шкірою і хлоп'ячий темно-русяве волосся. І вона одягає Push-Up Bra це виставка для припущення, що В чашки є досконалими. Я бачу іншого чоловіка глави поворотним коли ми вступаємо у великій кімнаті, і я відчуваю її охоплення взяти мою руку. Я відчуваю, більш високий і могутній, як ходити з Джекі поруч зі мною. Вона завжди змушує мене відчувати себе таким чином.
І вона отримала свій плагін прикладом дюйма
Цікаво, якщо є туалетна кімната, ванна кімната, скрізь, де ми могли б знайти кілька моментів з особистого життя. Тисну руки і посмішку, але мій погляд, це чадо, не розуміючи, трохи пізніше.
Ми їдемо додому рано ввечері. Я не зможе стояти вічно.
Уес йде по і потискує мою руку, підморгуючи мені, говорив мені, що все в порядку. Джекі головки для дружини, я витягнув з групою менеджерів, всі говорили про Малайзії. Генеральний директор там теж. Уес припускає, що ми затримка оголошення тільки після Різдва, так що робітники можуть насолодитися святом.
Насолоджуйтесь день? Це те, що ви називаєте розгляд Уес, що дозволяє їм працювати до букет законопроектів права, перш ніж сказати, що їхні кошти до існування йде назавжди? Ви хочете, щоб закрити прибутковий завод; закриті таким чином кілька багаті люди можуть зробити ще кілька доларів. Fucking Веселого Різдва. Ви отримаєте великі бонуси, вони отримують свої будинки відвезли. Що більше Fucking гуманітарної ви.
Pentium йде по Пенні і група розпадається, як ми всі Ogle новою дружиною Уеса. Дружини зателефонувати їй, що, оскільки вона відповідає її ніг млн. доларів з $ 5000 грудей. Або ось що я сказав його вартість. Тим не менш вона солодко і світлі, і переконується, кожен отримує хороший вид її зверху вниз. Але я дивлюся Джекі в іншому кінці кімнати, жартував з дружиною голови.
Pentium Пенні чи мати приклад підключити? Невже вона нахилитися і взяти його, закликаючи на Уес з брудними словами? Для чого вона проводить в Bergdof Гудмена їй треба. Це плаття вартістю більш ніж гідний автомобіль. І прикраси. Її сережки дрібна галька. Я здивований пальця може підтримати обручку. Коли, нарешті, Уес звалищ її для кого-молодший, вона зможе обійтися протягом року про те, що вона носить. Однак Пенні робить те, що вона має, залиш іншим Execs слюни. По крайней мере, поки вона не повернеться в інших жінок, більшість з яких ставитися до неї як бруд. Джекі дає її обійняти.
Я радий, Джекі обійняв її. Уес зіпсований мало укол, але тільки злочин Пенні використовує те, що вона, щоб її діти стануть частиною зростаючого плутократії. Вона не дуже відрізняється від багатьох з тих людей, піднімаючи свій ніс на неї. Я не можу її засуджувати, а не коли я проводжу дні і ночі працюють над Малайзією. Я продати більше, ніж вона є, тому що Уес мій бос.
Наш головний економіст Боб ребра мені, і питає, якщо Джекі це моя дружина. Коли я підтверджую, що Він дає мені на "мішки немовля. '
Боб, ви не знаєте, десяту частину його. Але все-таки добре мати Джекі як центр уваги на відміну від Малайзії, або Pentium Пенні. Уес стискає руки і пропонує Джекі і я приєднуюся він і копійки за вихідні дні на їх місці на острові Сент-Kit. Після "Малайзія Варіант лежить через, звичайно.
Gee Me і Джекі, Уес і Пенні. Мені пропонують зйомку на Пенні в обмін на Джекі. Я повинен зізнатися, що я хотів би знати, як це багатьом хочеться силіконові. Але це не те, що це про. Я бачу, що ви дійсно Уеса. Ви хочете ебать мою дружину. Мало того, що ви хочете ебать мою спільноту, ваші власні робочі, і Сполучені Штати, а також, потрібно гвинта Джекі теж. За дорученням, ви хочете ебать мене. Я хотів би сказати "пішов на хуй 'Уес-на-віч, але він робить знак моєї зарплати. Тому я мужньо сказати, що звучить як весело, і він обіцяє, щоб наші секретарі підключити.
Gee, подружня зрада секретар. Що концепцію.
Я дрейфу в бар, і отримати приємний жорсткої Манхеттені. Я зауважив голова там, потягуючи вино. Він запитує про Джекі теж мене на повагу до її краси і моєї роботи, а потім вказує на свою дружину, величний сивий жінці, потягуючи шампанське на балкон. Вони були разом 37 років.
Тоді виникає питання о. "Так що ви думаєте про можливість Малайзії?" Він знає, хто я і що мій батько вийшов у відставку з заводу-Джерсі. Так що я кажу правду. Капель Його щелепа на секунду. "Я знав, що ви підняли навколо тут. "Він хоче, щоб я продовжував, щоб перевірити, чи є більше, ніж очікувані труднощі, які приходять із закриттям існування настільки багатьох людей.
На початку, я кажу йому, що він очікує почути. "Я був більше, ніж зібрали близько тут. Мій батько працював на заводі, що за тридцять п'ять років. Ті люди, що працюють там зробили Flexcorp багато грошей на протязі багатьох років. Вони дали свої ночі суботи, коли ми потребували більше продукції. Вони були лояльні до нас, і я думаю, ми повинні бути лояльні до них ".
"Так, але підприємство не економічний".
Тут настає момент прийняття рішення, я можу зрадити Уес, або совість? Рішення на диво легко. "При всій належному сер відносинах, що просто не відповідає дійсності".
Щелепа Голова дійсно падає.
"Сер цифри, які ви отримали у Вашому доповіді, є правильними, але неточними в тому, що вони не відображає фактичні витрати заводу-Джерсі експлуатації. Завод-Джерсі купівлі майже 97% своєї сировини, енергії та інших предметів постачання з інших дочірніх Flexcorp, майже всі з яких є море. Ми робимо це для цілей оподаткування, оскільки ці компанії знаходяться в таких місцях, як на Кайманових островах, де податки є нульовими. Американський філія 'Експорт' стали в групі Кайман, який потім продає її назад в Джерсі рослин в середньому в п'ять разів перевищує ринкову вартість. З матеріалів, що ніколи не залишають країну, вони не підпадають під дію тарифів, а грошові потоки за кордоном, де вона не буде оподатковуватися. Якщо джерсі фактично купили свої матеріали за поточною ринковою ціною вийшла б значний прибуток по кожному з шести останніх років. У ті ж роки, коли він нібито втратив гроші ".
"А як щодо вартості переваги Малайзії праці?"
"Трудові витрати нижче, для основна праця. Але ми робимо контрольно-вимірювальна апаратура в Джерсі, досить спеціалізовані матеріали. Там's процес вирівнювання це просто трудомісткий і складний. Я подивився на підготовку номера, навіть досвідчені люди дивляться більше стажистів плечима, вона займає близько чотирьох років, щоб стати на повну продуктивність. Перемістити заводу і ми будемо втрачати продуктивність праці ".
"Там немає комп'ютера процес, який буде робити вирівнювання нашого обладнання?"
"Ми дивилися на це. Не до теперішнього часу. І, як ви знаєте, фінансування для наших власних досліджень у цій області, скоротився кілька років тому. "Я не турбувати додати, що фінансування наукових досліджень, скоротився за пропозицією Уеса. Голови, вже знає про це.
"Так ви дійсно не думаю, що ми будемо робити скільки ми сподіваємося.
"Ні, сер. Я думаю, ми можемо в кінцевому підсумку програє. Як ви знаєте, Flexcorp дає багато грошей, щоб нинішня адміністрація, яка є однією з причин IRS ніколи не дивився в податкову оболонці ігор, які ми граємо. Делегація Конгресу Джерсі в основному з іншої партії, але вони не будуть робити вони тих пір, поки завод знаходиться в Джерсі. Але якщо ми витягнемо, ви можете посперечатися IRS буде всім нам протягом тижня. І вони будуть мати бруду. Закриття заводу буде звільняти багато бухгалтерів. І наші друзі в Білому домі не зможе зупинити це, не без сховавшись в бруду ".
"Якою бути політиками вони не можуть робити. Чи можете ви обгрунтувати свої претензії? "
Я приходжу в моєму пальто і руку голови CD я підготував про всяк випадок. "Все там.
Він дякує мені, то зникає на посаду CEO. Я дивлюся сьорбаючи напій. Він з'являється два напої пізніше. Інша частина раді слід за ним назад в цьому відомстві, разом з генеральним директором. Через кілька хвилин після того слайди Wes в кімнату. Я опустив скло і шукати Джекі. Якщо я збираюся бути звільнені, я хочу танцювати з моєї першої дружини. Вона усміхається мені, і я знову впаде на ці великі карі очі в неї. Це повільна пісня, тому я можу тримати її близько. Так, це просто чудово. Відчуваючи її тепле тіло проти мого, і її подих у вухо, її стегна проти моєї.
Справді, я втомився від цього місця. Я можу отримати вогонь по дому, а також в будь-якому місці. І Джекі має її прикладом Plug дюйма Чому я тут, коли я можу бути вивчати її? І таким нахиліться вперед і шепоче їй на вухо: "Ходімо знайти кімнату і ебать. '
Її обличчя світиться. Я взяв її за руку і ми голову найближчий коридор. Я був тут раніше, є ванна кімната де-небудь тут. Ми за ріг, моя рука на правій сідниці Джекі прямо в кімнаті, повній дітей. Вони дивляться на нас широкі очі при Джекі Ad Libs то на кухні. Ми висловлюємо їм щиру вдячність за направлення і повернутися на танцпол. Імовірно, ми можемо отримати таксі. Додому. Отримати в ліжко.
Потім я чув хвилювання позаду.
Уес Stomps з кабінету директора і дає мені подивитися, що можна описати лише як "болісної смерті в органах. Джекі обіймає мене ближче, і повертає Уес прохолодною посмішкою. Мій бос збирає Pentium Пенні і маршів у двері. Я думаю, Джекі, і я не буду вдаватися в Санкт-комплекти врешті-решт. Думаю, я ніколи не дізнаєтеся, що Pentiums Пенні дійсно схожий. Чорт.
Через кілька секунд служба очищується, і генеральний директор пагонів мені свій брудний вигляд, якщо не зовсім так як шкідливі Wes. Джекі помічає це і дає мені насмішкуватий погляд. Я рот 'пізніше', і вона киває з тонкою усмішкою, що утворюються на її обличчі. Члени Ради виникає хмуриться, але не на мене. Щось сталося. Думаю, мені краще дізнатися, хоча я хочу піти.