Емілі пішов до своєї кімнати, де всі були на фари.
З здавалося б, немає де рука схопила її і затулила їй рота.
У темряві вона знала, що робити і переїхав руку вниз швидко, щоб його пахової області. Схопивши його та масажу пеніса.
"Здрастуй Русь. Як щодо нормального стуку в двері, на цей раз? "
"Ну, коли я отримую повідомлення, що я отримав сьогодні, я хочу взяти тебе на цю пропозицію.
"Що отримали заплановані вами? Запитала вона, круто повернувся і подивився в очі Русі, кого вона любить, і пожадливість для.
"Просто почекаємо і подивимося ..." і з цієї Русь Місця наручники на Емілі і штовхнув її на ліжко: "Просто почекати і подивитися, милий.
Русь була одягнена випадково, але Емілі був одягнений з нагоди, або так вона думала. Вона була одягнена в коротку чорну спідницю і чорні зверху, з рибальських мереж і ніякого бюстгальтера.
Русь отримала на неї, і тримав її, промежину її колготок в руці: "Ви пам'ятаєте той вечір, коли я залишив тебе, і ти послав мені повідомлення, а ... в ту ніч було ніщо в порівнянні з тим, що я от-от дати тобі ".
"Ця обіцянка Русь? "
"Ви можете мати гарантію від президента, якщо ви хочете!"
"Будь обережний"
"Обережно!? Вигукнув Русь, як він зірвав її рибальських мереж, і почав терти її клітор вологий. Русь точно знав, що робити з його пальців, застосовуючи тільки правильна кількість тиску, щоб довести Емілі до краю.
"Палець мене, мені Finger" Emily задихався, не в силах чекати Русь довше. "Я чекав цілий день, будь ласка, зроби мене прийти".
Русь не була використана на цей бік Емілі, вона ніколи не була такою прямій, але він знав, що було заплановано на всю ніч, так що перейшли на свою мову, повільно рішень кругового руху навколо її кицьку, поки її тіло стало прямо, стегнами розігріву поряд з його головою, він засунув свою мову, стимулюючи її нутрощі, поки вона не прийшла.
"Aww Русь, дякую вам.
"Як добре ви знаєте мене?" Запитав він.
"Дуже добре, то чому?" Вона відповіла, потрясла на питання
"Тоді ви знаєте, що було тільки розігріти! Get Up! "!
"Що?" Вигукнула Емілі, поверненням в ній більше покірної ролі.
Русь схопив її за руку, "Вставай, вставай".
Емілі встала, шокувало як Русь початку зняти з неї наручники. Вона була воістину спантеличені тим, що відбувається зараз, але переїхали в Русь, щоб поцілувати її, повільним повільними поцілунками. Сортування він знав, що вона любила. Начебто тих, що були єдиним способом утримати її мокрих і соски стоячі. Сортувати вона не могла встояти.
Як вони позбавили один одного, Емілі тільки до її чорні мереживні стринги, Русь крок назад.
"Ви запитали, я згадав, що всередині вашої ванної схожа?" Русь нагадала Емілі, натякаючи на ніч, що Русь була першим взяв її, анальний.
"А що якщо я сказав, що я згадав, що ви дивилися, як, з вами пишні тому, красиво вигнута над ванну?"
Емілі нічого не відповів. Таким Русь взяв справу в свої руки, що приводить її до ванної кімнати. "Покажіть мені! Покажіть мені, як ти виглядаєш, що схилилася над ванною. "
Вони переїхали у ванну, і Емілі нахилилася над ванною, наповненою змішані емоції. Anal їй боляче біт. Русь поклавши його м'ясисті півень в її тугу дірку зробив це боляче, але їй приємно було бачити його pleasured що багато чого. І здавалося Русь забула про прочуханки він обіцяв їй все одно, так що якщо вона зробила це, він, безсумнівно, забув.
"Ми можемо зробити, як ми зробили це вночі, якщо ви хочете?" Емілі каже, шоковані словами вийшов з її рота.
"Ви впевнені?" Русь була вражена, наскільки легко це було, очікував більшого опору.
"Ях! Але бути ніжним! "
Русь капало масло на її нижній частині спини, і масував його, перш ніж він повільно потираючи над її гладкою, білими щоками, натисненням пальця в її тугу діру. Як він обліт пальця всередину її дупи, відкриваючи її на свій член, Русь бачив Емілі все більше викликає. Емілі могла відчувати себе все більш викликала також. Перший раз це було боляче, але цей час, Русь, здавалося, палець на ідеальне місце. Він був масажувати її нутрощі, і вона відчувала, що в будь-який момент вона вибухнула.
Відчуваючи це, в один рух, Русь витягнув свій палець і штовхнув його півень. Емілі розрядні вниз на жорсткі губи. Суміш болю і задоволення направив електроенергії через неї і, хоча вона знала Русь була освячена в чоловічому відділі, вона відчула, він був настільки глибоким, тепер можна відчути йому все до її хребет.
Два переїхав в часі. Але Емілі не було контролю над цим. Прохання було ніжною почуті. Русь була її за стегна і просуває в неї з усіх сил. Русь подався вперед, схопив соску і повернув її. Поворот був нагадуванням Емілі, що вона користується цим, і, як Русь шептали їй на вухо: "Я збираюся прийти на вас". Емілі віддав стогін здивування, "Я теж".
Але Русь ігнорували її прохання, вийняв свій член, він тримався близько і підійшов її дупу.
"Ух ти Русь. Будь ласка. Я йду. Прикінчити мене Русі. Я Gonna Come. Русь ". Емілі попросила трохи більше, щось зіштовхнути її у прірву. Русь любила See Emily прошу як це, даючи йому повний контроль над нею, навіть без її реалізації. Як вона продовжувала просити, Русь зобов'язана, відправка великого пальця в кицьку. Хоча великий палець працював на задню стінку її кицьку, його середній палець підсунув їй між ніг, щоб вивчити її отвір і відчував, де його диплом був занадто капали. Емілі прийшла, силою свого власного оргазму направив спазмів через ноги і вона впала на підлогу.
Стоячи і повороту назад навколо, Емілі просунулися вперед обняти його, і була вражена, побачивши в його очах.
"Що ж тепер? Запитала вона.
"Тепер," Русь посміхнувся: "Ваш порку, у вас є два варіанти, правителя, або пояса".