Джулі розкладені на її великий зручний диван вичерпані із днів виснажливих діяльності, це була частина дня вона ненавиділа найбільше, та частина, де все просто впорався з нею, частина дня, де вона шкодує, стаючи "кар'єри жінки '.

Її м'язи шиї Спазмед, коли вони зустрілися з іноземними комфорт делікатний шовковисті подушки. Вона розслабилася і дихала глибоких вдихів, намагаючись уникати думок всіх речей, які вона залишила зробити за день, до кінця тижня і так далі і так далі. Тепер вона була рада, що їй і її чоловікові було вирішено відкласти свій ювілей на більш пізню дату, де вони можуть робити щось більш спеціальне. Вона спробувала розслабитися розумі ... 'Що б я дав, щоб бути в моєму СПА ванну з приємним повним склянкою вина "подумала вона. Однак вичерпання впорався з нею, і вона дозованого Off на дивані.

Джейсон увірвалися в його будинок у той час зачистки від важких Suite куртку, що висіла на його плечах, як гріх він вчинив. "Джулі, Babes, я вдома". Він breezed через передню чекає свою дружину, щоб відповісти, посміхнувся перетнули уст, коли він знайшов її силует звернено на дивані. "Вона повинна була довгою день думав він підійшов до неї, вона б навіть не потрудилися зняти туфлі або будь-якої частини свого бізнесу формі. Він став на коліна перед нею, заплутування волосся між пальцями він дав їй давно пора поцілунок.

Вона прокинулася в тендері поцілувати її чоловік давав їй. Її тіло Shifted для розміщення його, вказавши для нього лежав поруч з нею.

"Ваш дім"

"I'm Home" він прошепотів їй. Він обійняв її стомлене тіло і дала їй більше поцілунків "Що я розповім вам про підборах на дивані"

"Не робити дірки"

"Гарна дівчинка"

Вона любила свого чоловіка, вони одружилися 10years зараз. Його гумор і любов була отримали їх через багато боротьби в житті. Багато разів вона пішла холодно, багато разів вона відштовхнула його, звинуватили його речі, звинувачували їх шлюбу, але час від часу він умовив її з люблячими його посмішки і теплого дотику, то, перш ніж вона знала, вона була разом з ним, лежачи голими руками. Ось де вона належала вона знала, що це де вона відчувала, це самий безпечний світ.

"Розкажіть мені про ваш потрапило день"

"Його занадто жахлива, щоб говорити про" Вона зітхнула. "Розкажіть мені про вашу"

"Це було дивно нудно, і він здавався нескінченним." Тепер він тримав дружину забезпечене в руках.

Вона поворушила, що робить їх зручними, він дав їй кілька хихикає, коли вона просто не могла. Після численних спроб, нарешті, вона лежала, загорнута навколо її стомлене тіло було як належне желе в його руках. Однак тепер настала черга Джейсона, щоб почати ворушити, його письмовий стіл призначений для роботи втомлений мозок не стомлене тіло. Його бажання для неї було все так же сильна, як це було після перших Нудна робота програмування вдарив його письмовий стіл, вона ще трохи його тікати від життя, коли він думав про неї, про те її, час, здавалося, просто відзначте по чуть-чуть швидше .

"Що ми можемо зробити, щоб зробити цей день менше і менше потрапило нудно спитав він її.

"Хмм, спати" Вона притулилася до нього, знаючи, що це було не те, що він хотів їй сказати. Вона дає відповідь, що він хоче, але її розум і тіло посварилися між собою. Її думки були вимкнені хвилин тому однак її тіло жадали його забрати деформації, яка створена у всіх її трохи нервів.

"Що, якщо я не втомився"

"Ви можете провести мене, поки я сплю. Я завжди краще сплять на руках "

Він повернувся дружину на спину і схилився над її тілом. Він дивився на її обличчя, стомлені очі намагаючись зазирнути через важкі повіки, він посміхнувся і поцілував її. "Просто будь ще і користуватися їй наказав він їй.

"Ну, добре"

Він сів і позиціонував себе між ніг, після видалення її підбори і розміщуючи їх на землі, він узяв її за втоми мереживо покриті ногами в його руках. Він відпустив його пальці, масаж розпухлі маленькі подушки, поки його іншими пальцями колиски до кінця її м'якої плоті. Він чув, як вона зітхнула і дивився на неї налаштувати на дивані, він відчув її тіло стало більш спокійно, як її ніг став важчим в його руках. Обережно він поклав їй одну ногу назад на диван а він дав у верхній частині її іншою ногою поцілунок. Він зупинився на мить, а потім приступили до більш поцілунками уздовж її ніг, деякі поцілунки він займав більше моментів просто взяти в її запах, або врегулювати присівши, щоб не втрачати повний контроль.

Джулі мимоволі став неспокійним, коли його руками штовхнув її спідниця до викрити її трусики, вона воркували і хникав, коли його губи зустріли прохолодно тіло трохи вище її максимумів стегна. Його руки обертають навколо її стегна і за звичкою вона розсунула ноги для нього, коли вона відчула, що він почав цілувати чутливої шкіри закрила внутрішній поверхні стегон. Його мова простежується її вологою лінія трусиків до його губ врегульована тільки над її чудовою кургану.

З головою щільно притулившись між її сильними ногами і руками тримає її неспокійний стегна на місці, його пальці продовжували розпакувати її спідницю. Він підвівся, щоб витягнути тканина вниз, а потім нехай він лежав на підлозі поруч з нею каблуки він зробив те ж саме з її шовковистою трусики. Потім він опустив тіло поселитися на ній, його сильною грудей натискаючи на неї пальцем, як його схопили на білу блузку бавовни охоплює її тіло. Вона дала вразили вереск, коли вона почула її кнопками сорочці впасти на підлогу паркетний, як він розірвав блузку відкритим однієї кнопки одночасно. Його рука поповз під невеликим її назад підняти її і видалити розірвану блузку і ліфчик, вона застогнала на знак протесту, як він грав на скрипці, з її стомлене тіло. Він покарав її губ шляхом подрібнення його власної на них зверху, він її тіло лежало на колишнє комфорт і продовжував цілувати її. Він вдихнув в її солодкий запах, суміш важких її парфумів і днів борошно, то настільки особисте до неї, він любив її, йому так сподобалося, як тільки вона пахне таким чином.

Її руки обертають навколо нього, даючи зрозуміти, був засліплений її, ноги підняла його боку масаж тіла в заохоченні, вона втомилася, і вона займає кожну унцію енергії вона пішла, даючи зрозуміти, вона хотіла його продовжити, вона хотілося більшого.

Вона дивилася на нього повернутися їй між ніг, вона побачила маленького вогником в очах. Те, як він дивився на неї, зробив її тіло жадає його зовнішній вигляд Ultimate бажання, що він хотів її, що він стверджує, їй і її знав. Вона лежала перед його очима абсолютно голим, за винятком її максимумів стегна, все ще чіпляючись до її ніг, вона була вразливою але вона не відчувала почуття вагаючись, вона хотіла б представити на кожен запит він робить з неї. Його пальці послабив краватку на шиї потім продовжували аж до відкритої кнопки тримаючи сорочку твердо навколо грудей.

Хвилювання кинувся Julie 'як дитина в кондитерській "Вона думала, поки її очах drooled над його тверде тіло. Фірма м'язи грудей посипав з темно-коричневими волоссям грудях поступилися дивовижний набір з ABS, що він підтримував, оскільки він був підлітком, неуважно пальці підняли простежити старі шрами, які як і раніше характерна чудові спогади. Він відпустив сорочку падає з плечей а пальці Джулія відкрила свій пояс і продовжував для розпакування штани. Він піднявся над її стегнами, щоб знести і розпоряджається належним йому штани. Її очі розширилися і пальцем обережно простежив виклад його твердість тикати через свого наїзника.

"Його було небагато, Babes м'яко сказав він їй, намагаючись, щоб переважна хвилювання з його голосу. Сьогодні виповнилося б не лише свій ювілей, але і 6-го місяця з моменту останнього він торкнувся його дружину, а не через брак зусиль зі свого боку, після викидня їх останньою спробою дитини Джулія вирішила повернутися до роботи, вона була повертався додому щовечора вичерпали з підлоги, не саме останнє, що вона хоче робити.

"Я пропустив цього прошепотіла вона йому. Її пальці підключили в сторони його білизну і поступово вона стала тягти їх вниз. Її маленькі руки обертають навколо жорсткий вал вказуючи перед нею. М'яко вона ковзала пальцями за його словами, вона себе спершись на лікті потім опустила голову вперед і лизали маленькі краплі попередньо Cum формування на кінчику Off.

"Боже, Жюлі" він застогнав, його пальці заплутався у волоссі. Він подивився вниз і стежив за його дружиною охопила його пеніса, вона була дуже гарна в цій якості, він з кількома іншими жінками, але ніколи він не зустрів, яка могла поглинути його зовсім як Джулія зробив.

Її рухи голови обмежені нещасної позицію на дивані, вона дала їй пальці обіймати і грати зі своїми кульками, вони були важкими з його насіння, і вона відчула, що її кицька змочити хоча на його зберігання все, що в свою сексуальність.

Джейсон обережно почали перекачувати його твердість у голодний рот своєї дружини. Мало стогонами вона зробила, як його напрямами стали заглиблюватися направив крихітні вібрацій через його тіло, що відчував себе трохи електричним струмом від чистого задоволення, яке спровокувало його тіло в повному захопленні до точки, де він був насосних рот, як він буде пестити її тіло . Його тіло посилені, коли він дивився вниз і зустрілися з голодним поглядом її lushes зелені очі, коли Джулія проковтнув його твердість цього разу вона проковтнула ковток гарячого насіння його з ним.

Вона відчувала його захоплення голови туго, як тільки його сунувши стало легше. Голосно рохкає втік з рота і її власними стогоном текла в гармонії з ним, як його сперму побігли їй горло.

Він витягнув з її уст, рука відпустила його, він повернувся до своєї попередньої позиції на коліна, і вони мовчки дивилися один на одного.

Джулі необхідності для нього впорався з нею, вона кинулася вперед і обійняла його. "Будь ласка, Джейсон, будь ласка, Make Love To Me" вона стала благати його.

Він штовхнув її назад на диван, а руки міцно обертають навколо тремтячі тіла, як він увійшов до неї одним швидким рухом. Вона стогнала і порушив стегнами під нього, він терпляче чекав на неї посилаються до його стегна почали кохатися з нею. Замість того, починаючи повільні він пірнув просто в неї, даючи їй мало часу, щоб пристосуватися до нього, він вступає до її важко, зі змістом він узяв її. Ніколи ще він не почув стогін дружину з подібне, він відчув її груди відмов приблизно під груди, соски потираючи проти нього енергійно. Він був дещо здивований, коли він відчував, як вона рухається у бік між ними терти її чутливою горошину.

"Хіба я не роблю досить сильно для вас, Babes запитав він з дружиною.

Через забирай дихання їй вдалося йому не відповів. "Я тільки що, Oh, Oh Джейсон, мені просто потрібно прийти, PLE .... Будь ласка, зробіть мені прийти "

Її потер пальцями її клітор сміливо між своїми стегнами з підігрівом. Він тримав її, як він дав їй жорсткі удари, звуки б'ючи їх тіла заповнення залу. Він поцілував і закушували на шиї, потім оселилися губами назад на неї, його мова не вийшов грати, замість цього він просто тримав його губами до її дозволяючи їй стогнати і назвати його ім'я.

Іноді вони розрядні один на одного, відчуваючи один одного кульмінація або просто провести поглядом. Він захоплювався її очима, коли вона відкрила очі, він знав, він багато чого зробив для неї, щоб тримати їх відкритими, він узяв її практикує, щоб мати можливість спостерігати за ним, коли він доглядав за нею.

"О, Джейсон прошепотіла вона неодноразово, як він продовжив свій рух. Її ліва рука її клітор, щоб вона могла балансу себе проти нього, спиною арочні і ноги впав відкриті як хвилі задоволення накрила її.

Джейсон терпляче чекав оргазму дружини вщухати, він знайшов час, щоб захоплюватися їй в обличчя, як викривлене від захоплення. Потім, як тільки він відчув її зчеплення розслабитися навколо нього, і губи спини своїм, він пішов ...

"Джейсон" Джулі говорить м'яко, злегка плутають. "Джейсон, що в ім'я ..." тепер вона відчувала себе трохи викрито і безглуздо, ноги розташовані у вельми недоречним чином на тренера, вона почала задаватися питанням, якщо все це було одним з пекла мрія, але ні, вона знала, що не було, вона може ще запах його присутності та червоні знаки розповсюдження через її тіло було явно не з руки "Де ти, чорт візьми, Джейсон" Вона покликала. Вона підперши себе над диваном та відскановані будинок шукає сліди його, може бути, вона могла зловити свою тінь. "Джейсон, дитинко, це не смішно, давай". Вона поклала голову на одну руку і чекав його, яким би він був, він, швидше за все, було щось заплановані для неї.

"Gotcha" дихав на неї, а руки й обіймаючи його твердість тому між ніг, рук поїздки по її тілу, як він поцілував її в шию.

"Що ви робите? Запитала вона твердо, коли вона сиділа проти нього. "Ви дали мені страх"

"Хм, вибачте про страх сказав він ще обіймав її" Пам'ятаю, коли я сказав, що я нічого не хочу для нашого ювілею? "

"Так, я пам'ятаю"

"Я збрехав"

"Що?"

"Я збрехав" повторив він.

"Ні, я чула, як ти, але її трохи пізно, щоб сказати мені"

"Ні, це не" він відштовхнув її назад на дивані, спершись тіло проти її так, що губи ще притулилася до вуха. "Що я хочу, знаходиться прямо тут" він накреслив рукою по її тілу то врегулювати її на свою дупу.

"Ви хочете, ОМЗ, ви хочете мій ..."

"Я хочу, дупу, дитино, я хочу, щоб ви дати мені це, дозвольте мені Вас"

"О, Боже, Джейсон, я не знаю"

"Будь ласка, немовлята, які я ніколи не зашкодить вам, Ill Take It Slow" Він говорив з пляшкою Любе і впорскуючи деякі просто над нею тріщини.

"О, мій" Вона задихнулася в холодну рідину, яка в даний час текли по її щілини.

Він налив значна кількість мастильного за її тріщини і продовжував грати з нею, м'яко він застряг палець в її дупу, він був приємно здивований, коли вона впустила "Як це відчуваю, Babes"

"Я, хм, я не знаю, різні сказала вона, тримаючи її тіло жорстким, як його пальці почали насосних її. Вона зойкнула, коли вона відчула його додати іншу.

"Боляче"

"Ні" прошепотіла вона.

Він сів і переконавшись, що його член був покритий Lube він поклав її на спину двері, руки тягне її м'яку щічку осла його відкритим для вступу. Коли він почав висунути себе на її, вона застигла і посилили себе. "Shhh дитина, розслабтеся, дозвольте мені в" він спокійно прошепотів їй. Так вона і зробила, вона розслабилася достатньо, щоб підштовхнути його голова Діка в неї. Він відчув її, вона була жорсткою, він знав, якби вона була жорсткою, достатньо, щоб завдати йому майже деякі незначні болю, вона повинна бути в цілому багато.

"Ой, ой дитина, болить" Її пальці вирили в дивані "Будь ласка, будь ласка, припиніть"

Його руки залишили її прикладом і масаж спини, він нахилився себе від її знову, і поцілував її в шию, він дотримав свого тулуб нерухомо, як він тільки міг дати їй час для адаптації. "Просто розслабтеся HUN, він буде почувати себе добре в найближчим часом, я обіцяю"

Джулія з усіх сил намагалася розслабитися себе настільки, щоб дозволити йому надалі, різкий біль почала стихати Досить скоро, і тоді вона відчувала його зануритися глибше в неї.

'Хм, от і всі коштовності, просто розслабитися "він вникав в її вниз, поки його лобкове волосся лоскотали шкіру. "Ви взяли все від мене, малюк" Він сказав їй, з гордістю.

Її руки досягнута тому доторкнутися до його особі, поки його власний бродили її тіло. Він Tweaked їй соски і лоскотали натягнутий живіт, потім пальці впали лащитись до неї м'які Trimmed лобкове волосся перед пташеня на її опухлі клітор.

Вона оселилася руками на спинку дивана, штовхаючи її делікатній дупу фірми занадто нього, вона відчувала, що вона була готова зараз до нього готова робити все, що було йому потрібно.

З хвилину він дивився на неї, потім він поклав свої руки на стегнах, його пальці, натискаючи на її нижньому ямочки тому, він міцно тримав її в місце, як він почав качати його тілі повільно в неї. Як тихо, як міг він звернув його довжина валів з потім кинув її назад в неї, вона стогнала під ним грав на скрипці, він знав, що вона намагається утримати її гучність, щоб не завадив йому, він повторив свої дії, поки не був впевнений, що вона може обробляти більше.

Він застосовується більш Lube до неї ззаду і стебло його, перш ніж він почав прискорити свої дії. Вона тепер тільки про використання для нього час в ній почуття повністю порушується, нарешті, залишила її, і його кріплення рухів усередині її починав відчувати приємне, приємне для неї достатньо, щоб почати грати сама з собою ще раз.

Він посміхнувся, коли він зрозумів, що вона починає користуватися цим і сприйняли це як запрошення на звільнення деяких з його власних напруження, яке було створення з збираюся на неї це повільно.

Вона зойкнула, коли вона відчула, що він прискорить було приємним, хоча ще. "Я можу використовувати для цього" Вона думала, як її пальці будував її до іншого кульмінації.

Джейсон себе повністю захоплений її зараз, було спрямовано майже через край, як він почув її стогін, що вона була близька, м'язи в ногах, втомилися від того, як швидко він приймає її, він був близький, він прийде, коли вона зробив. , Яка тільки секунди геть,

Він дивився на неї як Buck спазму під ним, її жорсткості мудак навколо його жорсткий вал його послав через край, і він послав бульбашок з Cum в неї. Вони обидва крякнув, кричала, а пазурі як потужний оргазм наздогнали їх. Коли він, нарешті, спала, і Джейсон зняв руки стегнами він залишив два дуже червоні відбитки рук на неї, він витягнув з неї повільно, і вона зітхнула, як його голова залишив її герметичності.

Рука потягнулася за тил, коли вона відчула його сперму йде від неї, вона побігла до її кицьку, де вона змішується з її власними соками потім продовжив на трасі вниз по її внутрішній поверхні стегон.

Він витягнув її тіло на своєму, і вони вичерпали лежала на дивані, вона підповзла до нього, з тим щоб вона могла подивитися йому в очі. Вона цілувала його губами міцно, даючи їй язик в рот ... "Я тебе люблю" вона воркували.

"Я люблю тебе" Він сказав, до неї спиною. Він притиснув її і поцілував її пристрасно, поки обоє вони заснули.