Він просто не вгавав він як раз тримав на мене. Знову і знову все грубі зауваження та мало саркастичних зауважень. Я хотів би він просто закрив до біса. Я був про досить. Я хочу масаж, я хочу обіду, я хочу, щоб рано лягати спати, і я не в настрої для сексу було те, що я почув від нього! Потім всі кулі подряпини, відрижка у верхній частині його легені Damn він може навіть блює алфавіт Постійно касовим мене абсолютно не. Іноді я просто не міг чекати, щоб отримати свою дупу з дому і на роботу, на ранок, але це було свят, і він від роботи і застряг в будинку зі мною.
Нарешті, я вже достатньо. Hornier ніж зайчика він тулиться позаду мене наступного ранку в ліжку з великий старий промах.
"Про Хочеш киска зараз не так? Я бурчав.
Він і не знав, що я завжди рогові і готова ебать всі час, і особливо вранці. Я витягнув мої коліна до грудей наражаючи на мою мокру кицьку до його великий жорсткий півень. З невеликим через позиціонування він засунув свій член до упору в моєї жорсткої пизду що вже пляма і хочуть добре стукати. Лише з кількома штрихами мого вагінальних м'язів притискаються, що пеніс і стиснув її жорсткою. І виходити, засовуючи і стукати більше Він трахкав мою гарячу пизду голосніше він стогнав і застогнав. Після гарного довгий час великих жорстких грюкнувши він випустив дуже голосно стогнав і поїхав додому і пульсуючі зйомки свого гарячого навантаження в мене. Я відштовхнула мою задницу тому, щоб його член був повністю похований в моєї кицьки і почав повільно гойдалки мої стегна найдрібніші розрядні шліфувальних що цибулинних півень головою в моє місце G причиною мого гарячі киски з договором і диплом знову і знову, доїння кожної краплі сперми з від нього. Після цього перший гучний стогін стогнати і стогнати став м'яким, але його дихання важче.
"Молоко все це з моєї півень повія!" задихаючись, він загарчав.
Це було його останнє зауваження грубо я збираюся прийняти сьогодні. Я закінчив доїння його насухо мій жорсткий тон кицьку потім перекинувся на спину.
"Дайте мені мою вібратора і смоктати мої соски, а я жорсткий Vibe мій клітор сука і мене диплом HARD" Я говорив у своєму сердиться, розчаровані голоси рогової повія.
Як я протер супернакачку клітор вібратором мій чоловіче поклав голову на груди і смоктати і вкусив мене за соски, згідно з інструкціями.
"Harder BITCH! Біт, соски" Я наказав йому.
Він смоктати соску і вкусив мою так сильно, як міг, але я впевнений, що він може сказати своє ненаситне дружина не отримує достатньо щоб він переїхав одного жорсткого до мого диплома заповнена кицьку.
"MMMMM От і все, що вихрові Hot Cum навколо" Я сказав, як він засунув вказівний палець в мій гарячий соковитий пизду.
Він почав пальці мої G Spot і буде чергуватися між моїм G місці і натисканням на мій клітор кінчиком вібратора я тримала на вершину. Cumming Cumming і я був з ніг Jumping All Over, а потім інтенсивність збільшилася, і я будую по всій руці кілька разів. Я відштовхнула його руку і вимкнув вібратор.
"Щасливий зараз?" Він хмикнув.
Я подивився йому прямо в очі і сказав грубуватий тон "Ні я хочу більше, і я буду їсти! Сьогодні ввечері після того, як я працював, і був душею я йду, щоб отримати всі запаморочливо з деякими супер секси білизна, а ти збираєшся бути моїм фотографом. Після нашої фотосесії Я збираюся ебать ваш жорсткий сексуальний трохи осів і смоктати Паскудне півень аж горлі. Та це так тоді справді Моїми сука сьогодні, і якщо ви не 'T себе моїм хлистом виходить, і я буду бити свою дупу червоному!
"Тепер ви знаєте, я ніколи не може вести себе і виконувати накази, дорога" він сказав у своєму вигадлива голоском.
Тоді ми провели залишок ранку і вдень відпочиває Off навколо будинку. Нарешті, я отримав достатню пар їхати в наш підвал тренажерний зал і займатися розробкою. Завжди розкрутка моєї улюбленої мелодії зробили розробку набагато більше веселощів. Подорожі, серце, No Doubt, Kix всі мої старі фаворити зробили мої виходи роботи здається йти набагато швидше. Через двадцять хвилин на велотренажері, те ж саме на еліптичну крокових и друг мой спітнілі тіла до в гарячий душ. Людина, як я хотіла, щоб скупатися в нашому величезному Awesome гарячій ванні спа, але він виходить за рамки і з температурою нижче точки замерзання мені не хотілося отримати нежить такий масажний душ все, що я збирався отримати сьогодні. Я вмився і умовних моє довге світле волосся і мило моє тіло в усьому з моїм спеціальним гелем для душу у ванній пуф. Після промивання і рушник Off я почав Доллінг до моєї фотосесії.
Спочатку я сушений і згорнувся моє волосся. Тоді мало помиритися з сексуальність, димчастий очей і пофарбовані глянцевому губ. Тепер готово для мого Sexy Outfit DOM. Чоловіче допомогла зашнурувати глибині мого корсета зі шкіри та кліп на мій ремінь на 6 "ребристі півень і кулі. Привабливих Деякі ювелірні вироби, моя культура, і я була готова, щоб мені сфотографуватися.
"Хто знає, може бути, я візьму трохи дивний і покласти деякі з цих фотографій у профілі Lush" Я дратував мій фотограф чоловіче.
Потім він сказав з огидою "You Better Watch себе ви будете мати купу рогового збоченців з'являтися тут всі бажаючі ослів Fucked!"
"Так, ви є єдиним рогової перекручують навколо тут дитини. Допоможи мені з цього встати відповів я.
Вийшовши з мого корсета і ремінь на мені, що грубо штовхнув чоловіче мій вниз на ліжку.
"Ви збираєтеся отримати це зараз дитині отримати готовий до моїх сука! були слова, що вилітають з моїх уст.
Я штовхнула його на ліжко і поповзла вгору поруч з ним. Перед тим, як він навіть не знав, що я роблю його член був похований в мій гарячий рот всю дорогу. Його робота повинна фотограф отримали всі його розробив, як його півень всі жорсткі, вивергати попередньо диплом і готових до роботи. Стискаючи і натягуючи його яйця міцно я глибоку горло його півень запуску мого мокрим мовою в усьому його і штовхали його в горлі, наскільки це буде йти знову і знову. Він був на диво мало. Він не бачить мене зловити пляшечку Lube Off ніч стояти і з його жорсткою Діка поховали в горлі я Lubed вгору вказівний палець хороші і сунув прямо тугий Sexy дірочку дупу. З першого удару проти його простати стегнах почали сунувши і стала стогнати гортанні крики похоті.
Бог, я люблю його жорсткої Fucking Sexy трохи яблук дупу! Вона була настільки жорсткою одним пальцем все це взяв мій ремінь на жаль, ніколи не буде вписуватися в цьому крихітному гарячі маленькі отвори, але впевнений, мій палець зробив. Мій чоловіче 'S Ass Hole стислими і стукав на пальці, що трахкав її так ніжно і лагідно що йдуть в його глибинах і лоскочучи спеціальне місце заганяє його божевільним. MMM стимуляції простати .... нічого не робить півень або важче і важче Cum це моя спеціальність! На щастя для мене він не диплом, щоб дуже швидко і я отримав смоктати, що смачно Дік і ебать, що гаряча дупа трохи більше добрих двадцять хвилин. Я був в дупу півень ссання Fucking небеса!
Тепер настав час для моєї улюбленої частиною вибух! Спочатку його простата буде роздуватися і пульсувати, як божевільний, і його щільно осел буде імпульсом і гармонь моя вторгнення пальця. Це було знаком того, що розповів мені, що він отримував там. Наступний його яйця намагатиметься піднятися в його тілі, а потягнувши за його мошонкою я б не допустити цього який активізував всі свої відчуття. Потім він почав свій великий жорсткий півень смикався і вистрілив навантаження після навантаження гарячого солодкого Cum в уста мої очікування. Я любила його проведення Cumming член в рот, що застосовують ніжні почуття всмоктування Every Little спазму, поки мій рот доять його сухий і пальцем напав на свого сфінктера і простати. Я був в небі крик людини оргазму!
Я дав йому випити соку і через кілька хвилин, щоб відновити і сказав: "Тепер моя черга!
Лежачи на ліжку Spread Eagle Я передав йому мою середнього тілесного кольору фаллоімітатор і сказав мій чоловіче "Suck мій клітор і ебать моя кицька гарна з рук".
Я, звичайно, що немає ніякої необхідності для цього Lube фаллоимитатор як скажено сексуальна дупа завжди моя піхву мокрі! Мій добрий трохи сукою за день зробив так, як йому було сказано, і трахнув і смоктала мій гарячий рожевий киска змушує мене диплом і диплом знову. Опалубка і тремтіла ніг Jumping All Over, стогони і вереск я випустив всі мої сексуальні напруги, а потім його член був твердий як камінь, знову!
"Я хочу до пішов на хуй зі спини, встати і нахилитися над краєм ліжка" Моя людину з її новими промах сказав.
Як я встав і нахилився до краю ліжка, Naughty Little Bastard схопив свою відеокамеру, сунув великий жорсткий півень в мій залитий кицьки і почав знімати. Що сцена мого Big Butt Bubble круглий підстрибуючи і назад зі своєю дівчиною Cum Covered Діка стукати в і з мене знову і знову. SMACK був звук я почув, як він відшльопаю мою велику дупу HARD! Я можу навіть не підозрюючи того, що отримали на нього, а потім він зробив це знову і знову. Думаю, він дійсно любить порку велика моя дупа, тому що після приблизно півдюжини додаткових жорстких ляпасів моїх прекрасних бліда шкіра біла дупу він схопив мене за стегна, поїхали його член по саму рукоятку кульок глибокі і вибухнув у моєї кицьки.
Він кинув мене на ліжко і сказав: "Розподілите повія!" і мене провести відкриті мій диплом заповнені кицьку, коли він знімав її!
Я встала, щоб сходити в туалет, щоб отримати очищення, і я почув злий сміх. Мій чоловіче сміявся яскраво червоного осла він тільки що дав мені. Він просто розсміявся і сміявся так сильно, що я почав сміятися, добре. Ну так для прийняття мого чоловіка моєї суки за день.