Я вирішила зайнятися пробіжку. Всі думали, я зійшов з розуму. Це нічого нового. По крайней мере, ця ідея не пов'язана з винесенням моєї власної підводному човні або стати приватним детективом. Я ігнорував їх "Так, як це буде тривати довго виглядає і сіли в звичайний біг підтюпцем протягом літа.
Сонячне недільний ранок в червні - я був ще новим для бігу на даний момент - я був поза біг підтюпцем, коли мені довелося паузу для відпочинку. Сьогодні мені вдалося перетнути два поля і моїй вулиці до потребують відпочинку. Я нахилився і поклав голову на руки, витираючи піт з моїх очей. Це був жалюгідний, але я звик до силового тренування витривалості не так.
"Ти в порядку? Запитав веселий жіночий голос поруч зі мною.
Я підняв голову і зойкнув.
"Фу, так, я новачок в цьому.
Стояв позаду мене була тонка, красива чорна жінка у віці близько двадцяти п'яти років. Вона була одягнена в червону майку і сірі шорти. Її темне волосся довге і зв'язали назад в хвостик. Її темні очі, взяв в моїй зовнішності, як я прийняв в ній.
"Я Аманда" Вона простягла руку.
"Бен".
Ми потиснули один одному руки і воно було легко з нею розмовляв. Вона була неймовірно красива і, очевидно, придатний як вона стояла спокійно дивився на мене штани.
"Може я бігаю з Вами трохи? В якості заохочення? Запитала вона.
"Якщо ви хочете, не знаю, наскільки далеко я отримаю".
Ми вирушили на повільні темпи, а вона пояснила, про мету, швидкість бігу та інших пов'язаних з цим речами. З часом ми почали говорити про інші речі. Через двадцять хвилин все було готово. Мої інші сесій пробіжка тривала близько двадцяти, і, хоча я відчайдушно хотів більше знати про Аманді моє тіло просить пощади.
"Ось-ось, я не можу більше сьогодні." Я стояв, притулившись до дерева і тугою дивилися на темні очі Аманди. Флірту, як видається, двосторонній і мають певний ефект.
"Ви звикнете до нього, особливо якщо у вас є партнер для бігу підтюпцем." Вона поплескав мене по плечу і трепет побіг через мене на дотик.
"Вам пропонують?" Я посміхнувся, шоковані тим, що вона могла відчувати себе комфортно зі мною так швидко запропонувати провести деякий час зі мною.
"Так. Я отримую самотній, всі мої лиходії ледачі. У наступну суботу, тоді?
"Ти On".
Ми розлучилися, і тоді вона поцілувала мене в щоку. Я озирнувся на входом в парк, і вона подивилася на мене. Ми махали. Я був високим.
Весь тиждень я мріяла про Аманді. Це було зовсім не секс, секс, секс. Я думав про Cum дивлячись у її темні очі і почути її голос стогнав моє ім'я.
Я мріяв про неї, як мій партнер, як ми працювали з розкриття злочинів. Вона присідає, щоб подивитися на ключ, і я б подивився на неї штрафу дупі. Початок спалаху чорного кицька, як її вузькому плаття їхав високий. Я хотів би скористатися смоктати свою трубку і сказати: "Моя дорога, я думаю, що ви можете щось там". На що вона скаже: "Ах, ви дійсно так вважаєте?" І флеш мене посмішку серця плавлення.
Так, я мріяла тугою за Аманда; суботу не зміг прийти досить швидко.
О дев'ятій годині в суботу я відправився на нашій зустрічі в точці входу в парк дивуються - тривожна, - якщо вона трапиться.
Вона й зробила. Жорсткою жовтій футболці закрила Petite кадру, сині шорти закрив потужні стегна і дупу. Маючи підтюпцем поруч з нею я ніколи не бачив її ззаду, але я заповнив прогалину в моїй уяві протягом тижня.
"Ранок", весело сказала вона.
Бог, я сподівався, що вона б покласти, що жорсткі верху на тільки для мене.
"Ранок".
Вона дала мені сліпучою посмішкою і стрибав на місці. Я боролася з бажанням подивитися на її грудях рух вгору і вниз. Боровся з бажанням подивитися на виступаючих точок на її футболці. Він подивився, як вона була ерекція сосків. Я не міг отримати всю цю інформацію з мого периферійний зір і я припустимо я дійсно дивився, але посмішка була все ще там так що вона, ймовірно, не бачити уваги.
"Ви приймаєте це всерйоз не так?" Я сказав, дивлячись на неї головою Боб вгору і вниз, як вона стверджувала, їй тепло.
"Так, і так буде з Вами. Давай, розминка ".
Вона взяла його ліву ногу на стіні і простягнув її чіпати пальцями. Я корректіровщік Camel Toe через жорсткі шорти і мій член повільно і незручності, до повної ерекції. Переміщення моє нижню білизну і штани біг як це намагалися неповним і точки, де він хотів іти. Вона сіпнулася, як воювали тканину, і я напружився, це вимушене досить крові в мій член, щоб опуклість в моїх штанах.
Я зосередила увагу на моє дихання і подивився на дерева. Nice заспокоює дерева, розмахуючи в вітерець. Я не хочу Аманда подивитися і подумати, що я тільки після неї крок ... це було сильніше, ніж хіть, я, я, в цьому впевнений.
Вона мені дивитися вгору і вниз, щоб побачити причину мого вираз обличчя і зрозуміти, чому я був заморожений. Я подивився на неї темні очі, коли вона побачила дузі. Вона зніяковіло посміхнулась і відвернулася. Після розтягування іншою ногою ми рушили.
Ми були біг до мого півня була повністю під контролем і рухів вгору і вниз потряс її. Моя Бадж пересувається вгору і вниз, помітно збільшувався як тертя викликали мене далі. Груди Аманди були також підстрибуючи. І її соски були виразно стирчали, а тепер я була поруч з нею, я міг їх бачити виштовхуючи жорсткої сорочку.
"Я просто потрібна хвилина, сказав я згортають в лісі поряд з нами
Я знайшов кілька покриву і відштовхнула мою півень вниз.
"Криваве справа", прошепотів я.
"Що сталося?"
Я озирнувся соромливо на Аманду. Вона поглянула на щойно оговтався від нападу сміху.
"Er ..." Чи повинен я бути чесними і подивимося, що він змушує мене? Вона, здається, на зразок мене, і ось вона, вона, напевно, бачили, що сталося? "Er ... маленька проблема".
"Мало?" Вона засміялася і підійшов ближче. "Не надто серйозно?
Вона підійшла і глянула на мої шорти. Шок її там і йому дуже страшно, і я тепер тільки напівтверді.
"Ви півень? Запитала вона.
"Так. Вибач.
Вона була дійсно близько. Я відчував, теплом свого тіла. Вітер поніс її запах кокосів до мене. Я зробив глибокий вдих і майнула відчайдушна погляд на її губах. Вона зрозуміла. Ми схилилися передмов. Наші губи зустрілися, то наші мови. Наше тіло і зустрілися і моя рука