Ця історія відбулася як мені було 18 років. Літнього перерви, в Лімі, Перу. Це був січень і спекотна погода була нестерпною, особливо якщо деякі атмосферні явища, що відбуваються при цьому сезоні. Моя мати була хвора в лікарні проблеми зі здоров'ям-операція на жовчному міхурі, а мій батько і брати були однаково зайняті роботою під час-ні будинку.

Було неділю вночі, як мій батько сказав нам, що він найняв нову покоївку, пані його друг, стирати пил і до дому, а протріть чистою. Вони не дозволили мені зробити домашнє завдання або допомагати тут, я був ще побалувати ними, так як я почав відвідувати коледж. Мої брати погодилися з новим справою, і я була щаслива цим. Було доручено I-роду рада-б зупинитися весь ранок дбати про будинок, стежать за дівчиною-вони не будуть довіряти нові покоївки, що б украсти речі тут.

На наступний день, мій батько встав рано, приблизно о 7:00 ранку представити даму для мене. Вона з'явилася 37 років., І її звуть Матільда, іспанська, а важив міцна, який вклонився, побачивши мене. Я думаю, 164 сантиметрів, але що саме мою увагу і був здивований цим були їй хтиве титьки, а також чуттєві, разом з округлими дупу міхура, ясно з тикати, виділяючись через її жорсткої вовняний одязі, хоча довгий .

Ну, після уявляючи собі, поряд з деякими жартами і малі чат-я думав, це мене влаштовує, особливо якщо я використав спати пізно 11:00 вечора, взяла його легкої ті дні, як мій батько і брат пішли на роботу А та дівчина була окупована пральні нашого одягу на дворі. Ми вже розібралися одягу штук для неї заздалегідь. Ну, я зараз дивлюся пів-ТБ. Не дуже важливий день: дам покоївки, і я був малий чату, і вона, нарешті, ліва в 12:00, а я пішов у пансіоні на обід.

%%%%%

Мій батько не розбудити мене того ранку понеділка, коли Матильда показала на роботу, так що я спав більше, ніж звичайне почуття смачний свіже повітря, входячи через відчинені двері з боку двору. Це було дуже жарко. Ось чому я носив тільки мої боксери. Я іноді трохи відкрив очі, щоб шпигуни Матильди, хто б заглянути в мою спальню іноді.

Було 9:00 ранку, і я міг бачити її прання спиною до дверей кімнати, і я зробив зі свого тіла як нахилився, щоб підібрати щітку які знизилися у два рази до підлоги. Ця думка була дуже прекрасна, її циці Постійна виклав, а також її дупу, що коливаються в парафії та уходи, злети і падіння, кожен раз, коли вона похитала і поштовху пральні грубо.

%%%%%%

Її сиськи тепер напівпрозорі, дуже ясним і очевидним для мене, щоб через неї мокру блузку. Вся ця сцена привела мене на свій вже. Тепер вона була готова для прибирання будинку, повідомила вона. Ось чому я мав більше шансів тут, щоб задовольнити мою цікавість, і став дивитися на Матільді з краєм ока, а я лежу на дивані, читати книги. Я вважав її допомогою рухів зробили типовий провінційний дружини, ні приємно, ні гарні риси, але вона спирається на добре складене тіло справити враження на чоловіків. Я можу оцінити, розглянути її зад і сиськи що більш правильно, особливо коли вона пірнула.

Зазвичай я є сором'язливий хлопець, так що не буде намагатися все, щоб суд ебать жінку на місці ... єдиний вихід з цього було б встати і голови для ванної кімнати щітка шолом, і я пішов уперед. Коли я повернувся з ванної кімнати, Матільді тепер пилу моя спальня, і змушений був часом, щоб сидіти на моєму ліжку, де лягли відпочити, лише привід, щоб дивитися на неї. Вона стала чистою настільну лампу поруч зі мною, так що ми почали розмову про її рідному місті, і вирішив спертися на неї, тільки Wearing My боксери, отримуючи кожного разу до неї ближче. Вона не буде заперечувати.

Місіс Матильда переїхала на маленьку тому під час чищення й пилу, майже сидячи на мені, чого нам бути разом, на самом деле. Мій пеніс у цей час збирається вистрибнути з боксерів, не в силах контролювати цю важко, і я залишився поклав, як він вислизає від мене. Мій пеніс голову отримав в контакт з її сідниці, торкнувшись її. Якщо б вона ігнорує це?

В даний час вона слабкими руками, який підвівся, незграбно впав настільна лампа, можливо, з коробкового, травмованих моїх сміливих дій. Я все ще дивився на неї випливає, що дотримується шию занадто далеко.
Нарешті, хоча дрочити у ванній кімнаті, знову ж таки, я почав зображення цієї пані лежачи на ліжку в одних її жовті трусики і мокро, і підстрибуючи груди. Cum ривок приземлилися в басейні після того як я cummed як божевільний, і закликав надихнули образи гарячі дами.

Я почав планувати вперед на наступний понеділок про шляхи, щоб мій переїзд сюди і, можливо, ебать покоївку; б спробувати. Це було в делікатному становищі, але вона залишає відкритою можливість того, що мої плани можуть бути організовані. Я був досить включений, насправді повною похоті. Я спрагу Cunt Матільді і осла з денну перерву, чекаючи її, що рано вранці в 7:00, щоб виконувати свій план. Я встав о 9:00, бачачи Матільді миття ж спідницю, тверді ноги, так склали мій погляд, вирішені. Я сказав привіт, все ще на мого ліжка і сказав:

"О, це дуже жарко".

Вона сказала:

"Так, це була спекотної погоди. Ви б краще зараз ".

Я відповів:

"Я тільки лежу тут, щоб отримати свіжого повітря, що надходить із заднього двору". Потім запитав: "Ви, будь ласка, чистий моя кімната, а?"

Вона засміялася говорив:

"Що ледачий дитина ти, не тобі. Звичайно, я буду це робити ".

Пізніше я почув її голос кричав у дворі:

"Still Got одяг навантаження для миття, але не проблема, я ставлю йому допомогти! Чекайте, я йду! "

Я думала, вона була дрочити!

Бачачи такий прогрес тут зробив мене щасливою багато. Хоча Матільді робив свою роботу я задавав питання типу: А ви одружені?

Вона сказала: "Так, але мій чоловік відправився в поїздку, і ніколи не надавала для моїх 13 років. з дочкою ".

"Як шкода, сказав я.

Вона запитала:

"Куди ви йдете до школи, і яку кар'єру ти вибрав?

Я відповів їй, сповзаючи повільно ковдру, оголюючи мою прямий Діка за її бачити. Матильда, як в перший раз, сидів на ліжку в чистій нічний столик і вдруге я насмілився наблизитися до її дупі, просто сантиметрах від мого пеніса. Як вона похитала дупу під час чищення настільна лампа, я направив мій член так що б пастися проти її сідниці через її надумані спідницю. Оскільки вона не заперечувала я наважилася погладити її по грудях і підняв її спідницю. На мій подив, вона не носить трусики!

Я повернув її і поклав її на ліжко, створюючи можливості для її лягти поруч зі мною, і бачити її піхви, статевих губ, у перший раз, як я розсунув її ноги широко. Я стала частиною статевих губ і бачив, рожевий всередині, мокрі і блискучі. Я почав гладити пизду пальцями, і запах, який стрибнув з піхви, зводила мене з розуму. Вона встала з ліжка відразу ж, мабуть, соромно стояти поруч з ліжком боку, дивлячись на мій член, раптом перешкоду на мене і сісти верхи і мене. Я тільки відчув величезну тепла в мій пеніс, тільки побачивши її циці боротьбу вийти з бюстгальтера. Я прошепотів:

"Зніми бюстгальтер".

Вона послухалася.

Я був трохи сп'яніла від цими відчуттями, і тільки міг розгледіти її величезні і м'ясисті коричневі соски майже чорного, похитуючись у її ритмі. Може бути, вона знаходила це дуже захоплюючий секс позиції, ймовірно, дасть Матільді хороші шанси для досягнення оргазму трахкати її шлях на вершину. Я зауважив, вона здійснює контроль і владу, а не покірні жінки в любові. Вона, з іншого боку, збільшити швидкість і глибину, що домінують мені, ймовірно, вона думала, що я був дуже молодий, не сприймається як це було ветерана. Було цікаво побачити її груди, коли вона стикається до мене і, боже, я хотів би я бачити сідниці, якщо вона від'їхала від мене! Вона підтримувала хороший ритм, пасивне отримання вагінального напрямки мого пеніса.

Я до сих пір відчував пекельну гарячі на мій пеніс, але не міг бачити мого стрижня, і вийде, що охоплені спідниця якого сховали Діка занурюючись в пизду ході Wiggle жінки. Я не могла тримати її більше і почали Jet Cum ривок в пизду Матільді's.

Як вона це відчувала, я спостерігав її жестикулювати і помітив її вираз обличчя, скривившись, мабуть Cuming від неї задоволення і радість. Її руки подряпав грудей в той момент вона cummed з казковими трясе.

Втомилася від своєї роботи верхи мене, вона просила не приймати мою Дік, сказав:

"Ах, Маркос, хочу відчувати його трохи більше, всередині мене. Будь ласка, ви не знімати! "

Тепер ми були ще, тільки двоє з нас, вона на мене. Я сказав: "А короткий було Wham Bam подякувати Вам пані!"

&&&&&&

Через кілька хвилин ми отримали з ліжка. Хоча вона одягалася, я була у ванній чиститься вгору. Я вийшов з ванної кімнати і ДП увійшли туди, щоб зробити те ж саме Stuff-купити її піхву. Ми обоє були зайняті на цій, вона відновила мити праці, хоча мені робити на ліжко. Я зробив з цим і вийшла з кімнати ліжко тільки зловити вигляді жіночого тіла потискуючи знову прання. Служниця почав відчувати себе хтось обіймав її ззаду. Вона проігнорувала це і продовжував стискаючи її зад як і раніше, займають в ній митися практиці, у нас обох погойдуючись в унісон, її циці в даний час гладила мої жадібні руки (Я Handy парня гладити груди, до речі!).
Іспанська Покоївка сказала:

"Будь ласка, зупиніть Маркос, досить! Припиніть це, хлопець, інакше він став пізно, щоб закінчити роботу ".

Я ігнорував Busty жінка себе і почав цілувати її шию замість, а також гризти мочки вуха. Оскільки вона не заперечує більше, я вирішила привести її до себе в спальню, ходьба дивним, як вагон поїзда, у той же час я сунула блузка Off.

Матильда, свідоме, інша жінка тепер, враховуючи, що буду робити з нею найближчим часом, зняв свої одягу, залишаючи її абсолютно голий, на ногах. Цілуючи її спину, я повільно, аж до її сідниці і поцілувала її asscheeks там же. Я повернув її і розлучилися її великий asscheeks до Explor анус всередину з моїм пристрасним мовою.

Крім того, її вульва була зворушена час мої пальці, але не отримав стогонами з дам, найменш протест. Вона не заперечує або, як її анус було гладила, поки я, нарешті, я слабкий стогін.
Я вирішив ебать її собі, тепер моя чергу, як чоловіки. Я швидко роздягнувся, і штовхнув її лягти на ліжко. Конкур по її тілу Я направив мого пеніса на ігрове поле. Як я контролював все, почалося шалений вплив в інших місцях, у новій місіонерської позиції, і, судячи з розбризкування рідини з піхви, вона викликала, тобто вона любила це. Я була щаслива, побачивши моє стрижня Shine кожному вислизнула. Я тепер, щоб спробувати визначити додаткові позиції сексу, так що вона скаржилася говорив:

"Що ви робите, будь ласка, зупиніться!

Я сказав: "Так ви, як жінка зверху, чи не так, Матильда"?

Я посадив її зверху, лицем від мене, і її вперед нахилився до мене, як далеко, щоб зробити його більш зручним для нас обох, тому мій стрижень міг поринути. Як я поклав мій стрижень всередині неї, я отримала інтенсивну стимуляцію статевого члена, намагаючись надати їй інтенсивне вагінальний теж. Це було дуже складно, зрештою, і відчув себе ніяково, головним чином, тому що Матильда не хотіла трахатися Таким чином, у той час як моя ерекція була жорсткою і вертикальне з мого пеніса Бент незручно. Я сказав:

"Давай, ти повія, ця поїздка Діка, ймовірно, буде знайти G-Spot і доставить дикі", давши їй вагінальні напрямків. Вона пручалася говорив:

Але ... що ти робиш, будь ласка, припиніть! Хочете отримати цьому ліжку зараз! "

Я відчула, що її кицька дуже мокра, тобто вона вже cummed. Я не хочу, щоб маркетингова стільки мастурбація допомогли тут. Я відчайдушно повернув її, на мене і облицювальні до мене. Було цікаво побачити її груди так само я бачив її сідниці раніше з нею на самому верху. Я гарячково смоктати її грудей, і вона сподобалася, для схопив мене за волосся на моєму диску обличчям до її грудей, дивиться на мене якось дивно, суміш здивування, радості й хвилювання. Я відчула приємний солодкий смак титьки в рот. Вона рухалася вгору і вниз, як божевільний, поки сказав:

"О, палиці, ебать, боляче, будь ласка, візьміть його, або я не можу ебать більше!"

Я сказав: "Ах, Матільда, я ще не cummed, вибачте.

Для цього, вона розташована для Doggy позицію, свою дупу в повітрі. Вона сказала:

"Тепер, сльозогінний цю дупу!"

Я не вагався і був готовий до цього. Її анус була в хорошому настрої, здоровий, після того як я зайняв жорстку дивитися на нього. Я ледве почали колоти, ніж деякі проблеми показав: Я ніколи не думала, що це буде так туго, і я був обережний у застосуванні жорсткого тиску, можуть поранити мого пеніса. Я не міг підтримувати візуальний контакт або поцілувати Матільді тому не міг розповісти, як її вираз обличчя було.

З моєї руки вільними, я використовував їх, щоб пестити груди та сідниці жінки's. Я сам думав у нових вражень і задоволень чекає на мене, мої яєчка зачіпаючи стегна. Submissive Матильда була отримали зараз в закритому положенні, і я мав контроль, щоб я міг скоротити або затримка мого сім'явипорскування.

Я направив мого півня голову і покласти її до краю. Схопивши мій член з одного боку, я потер його проти неї мудак, поки моя precum почав мочити її. Я плюнув на палець і масаж плавно її мудак привчити його і повільно тикати пальцем глибокого помічаючи цього збільшується. Мої пальці заглибилися Lubed в слині тримати його мокрими. Матильда почали давати мені говорили напрямками:

"Ах, будь ласка, повільніше або ви мені боляче!"

Я помітив її розширилися, як підготувати і повільно сповз головою лише зонд. Я витяг його і знову покласти його в неї. Треба було два або три рази, щоб зробити це. Я подумав, це був час, і вона повинна була до цього звикли. Я повільно вніс мій член вийти за голову, і вийде, завжди мастильних з попередньо диплом і слиною. У той момент я стояв, вона почала трястися, відсунувши отримати член в неї. Тоді-то я, як я чув "ploc, ploc" кожен раз, коли вона похитала зі своїми кульками торкнувся її стегна.

На мій третій інсульт, спираючись на ласку Матільді на мої яйця, я нарешті cummed; славної досвід!

Як лежачи на ліжку, обійняти і ми Вона зазначила, що-то правду про її шлюбі. Він кинув її, тому вона отримала надто прагнуть до сексу. Після відпочинку, прийняли душ разом. Враховуючи, що всі ми були витрачені, були обмежені мити один одного: я вмився її піхву, вона зробила те ж саме на мій член. Ми одяглися і дивився телевізор. Вона продовжувала свою роботу пральні потім.

Ми продовжували зустрічатися потайки, особливо в другій половині дня, як її дочка грає в ігри, і ми практикуються багато сцен сексу. Як моя мама повернулася додому, Матильда, і я тільки зробив секс іноді, щоб не попастися. Насправді це була покоївкою 43 років.
Все це припинилося, коли вона, нарешті, поїхав в її рідному місті невелике село під назвою Андського Chachapoyas, жити з родичами.