T відбулося з кожним роком, з почуттям хвилювання і страху, мій щорічний огляд. Я не турбуюся про своє здоров'я, для хлопця, в моєму віці я дуже потрібним, і я працюю, щоб зберегти
себе добре виглядати. Хвилювання, бачачи моє Доктор - д-р Місяця, і вона є найспекотнішим Доктор я коли-небудь стикатися. (Вона 5'6 ", світле волосся, блакитні очі і ноги, які виходять за км.) Мій страх чи я можу контролювати себе навколо неї. Від однієї думки про неї змушує мене важко.
Я сидів у кімнаті очікування, натиснувши нервово на колінах, намагаючись не думати про неї великий округлої грудьми і щільно осел фірма, вона молилася не носив нічого виявлення сьогодні. На жаль, мої молитви були не відповіли. Вона відкрила двері хірургії, і світло, сяючий з вікна прямо за двері, я отримав повний контур її фігури через неї білий шар, і мені здавалося, що це все, що вона була одягнена!
Мені довелося швидко захопити журналу і помістити його собі на коліна, щоб приховати своє автоматична реакція на вигляд і думки. Я внутрішньо застогнав, як вона покликала мого імені. Я швидко налаштувати себе і свого піку в хірургії до повідомлення нікому.
Вона сиділа за столом, що проходять через мій файл, тільки швидко глянув на мене рух на екрані позаду мене, і вказала на сукня висить над його. З моєї точки зору Постійної я побачив прямо перед собою білу шерсть жорсткою, її великий округлої грудьми зсунуті в дуже жорсткої кружевной бюстгальтер, я трохи не потонув в її декольте. Мої попередні припущення були вірними; окремо від неї сексуальне нижню білизну вона не носити нічого під цим білому халаті. Я поклав око назад у свої гнізда й встигли роздягнутися і ковзання сукню, думаючи про всякі Unsexy думки ООН посилити намети, яка тримала мою сукню на фронті. Образи мого старого лікаря перевірку моїх ниць незабаром Виправлено.
Заспокоївшись я вийшов з-за ширми раз вчасно, щоб побачити її нахилитися, щоб отримати щось із шухляди, довгі стрункі ноги і просто поглянути на ремінь був мені швидко Кинувшись назад до стільця перед її столом. У цьому році має бути гірше, вона була майже як якби вона була дражнять мене, що короткі білі пальто і ті, каблуки 4 дюйма.
Випроставшись звернулася вона посміхалася мені і почав робити малим поговорити про моє здоров'я і мою родину. Мені вдалося бурмотіти що я сподівався, були відповідні відповіді надії, що я не збираюся мати серцевий напад прямо, а потім я відчула, що моє серце майже фунт з моїх грудей.
Вона почала фізичного, прийнявши моє кров'яний тиск, як ви можете собі це було до небес, вона tutted дихати під її трохи, коли вона написала читання вниз. Наступне може слухає серце, яке повинно мати під оглушили її, як вона стояла за моєю з нею стетоскоп зроблений на спину і сиськи притиснуті вуха. Їй не потрібно просити мене, щоб узяти глибоких вдихів, я роблю, яке автоматично, щоб спробувати заспокоїтися вниз.
"Хм вам серце, як видається, досить швидко побиття в даний момент пан Дейл, це відбувається часто?" Вона питає, як вона показує, для мене позицію. Зараз вона приходить близько стояти прямо навпроти мене, і немає, як я можу приховати свого потягу до неї, вона дивиться і посміхається мені. "Вгадай, у мене не буде просити про будь-які проблеми з ерекцією" дає мені підморгнув.
"Якщо ти хочеш лежати на столі я експертиза буде перевіряти наявність розривів." Дає мою дупу мало Pinch свою чергу, як я, чорт ці дурні плаття! Я лягаю і "Крок моєї наметі" з плаття, збентежений, але не в змозі зробити що-небудь тепер про мою ерекції. Д-р Місяця приступає до розгляду і малого тазу натиснутою для перевірки грижі, натиснувши нижче і нижче, поки вона не досягне моїх лобкових волосся, мій член тепер танцюють навколо, але я не смію перейти до її відрегулювати.
Потім вона каже страшні слова "ниць" і побачити блиск в її очі, я знаю, вона насолоджується кожною хвилиною цього. Я повільно спуститися вниз і сісти за стіл, намагаючись не дивитися на неї надіти рукавички і використовувати мастила, прохолодний вітерець від кондиціонера дует назад халата навстіж наражаючи на мою задницу, майже допомагаючи їй.
Вона рухається в тісному тому вона прямо позаду мене і шепоче: "Це не буде боляче трохи", а потім повільно вставками пальцем в мою дупу. Я стогін не від збентеження на те, що вона це робить, а тому, що в моїй загартованої заявити, що пальці майже закінчили мене. (Як моя дружина виявила випадкове кілька років тому, у мене є окрема річ для пальця в дупу.) Д-р Місяця провели те, що здавалося неймовірно довгого часу на перевірку моїх ниць, пальцем зондування, і вийде, і раптом я відчула, що її з іншого боку на хуй, і я знав, то вона була не тільки моя ниць Вона перевіряла!
"What The F ** K!" Я вигукую. Її руки гладили і зондування в унісон тепер, я почала стогнати від задоволення.
"Ну, здається, марна трата хорошого зведення р-н Дейл, я ще не бачив такого хорошого в один час.
Все, що я схожий отримуєте Limp Dicks тут. "Вона знімає руки з мого тіла і повертає навколо мене, схопив мене за руку і штовхаючи його під пальто. "Тільки справедливе, що ви мені зараз вивчити р-н Дейл, і будь ласка, зробіть це ретельно.
Ну, я не потребує додаткового заохочення, мій член так важко зараз болить, я розглядаю її клітор і кицьку з одного боку, її груди з іншими в той час як мій мову вивчив всередині рота. У лічені хвилини ми обидва на вивченні таблиці мій член поховані глибоко в її кицьку.
Вона виглядала такий дивовижний лежав шар навстіж грудей підстрибували, як я стукав її міцно мокрі кицьки.
"Про р-н Дейл, є одне місце, ліворуч ви ще не вивчила" Вона задихається від уколів. Я зупиняюся середині інсульту - вона означає те, що я думав, вона мала на увазі! "Так пан Дейл" Вона киває, коли вона бачить моє здивування, "ваш не єдине, що він любить у дупу. Я ледве не падає з таблицю з подивом.
Я швидко слайда з її і допомогти їй зі столу. Вона простягає мені Lube, а потім нахиляється, її гаряча дупа круглий там заручників.
Я Lube пальцем і почати дражнять її, вона стогне і продуктів її руку в рот. Я намагаюся взяти її повільно, потираючи мій член вгору і вниз щілину її, помістивши голову мого члена в її відкритті і натиснення м'яко.
Був невеликий опір на перше, але після того як я грав з її клітор трохи вона розслабляє, і я слайда, відчуття перебування в таких гарячих щільно осел настільки інтенсивно. Я повинен залишитися ще, поки я трохи заспокоїлася, побоюючись Cumming тут же. Потім я починаю насос хуй в і поза її дупу швидкого збільшення темпами, як і її стогін стали більш голосніше, я приєднуюся до неї, як я відчуваю кульок затягнути, то, як її м'язи затягнути на початку оргазму я Cum зйомки мого навантаження глибоко в дупу. Ми обидва розпаду на столі мій член все ще всередині її, і ми залишимося там, поки він пом'якшує і випадає.
Ну пан Дейл, я можу підтвердити, що Ви перебуваєте в відмінний стан серця, але ви повинні мати перевірку на ваше кров'яний тиск частіше. Я пропоную два щомісячних відвідин, їх у книзі з моєї медсестрою. "Я сприймаю це як знак, що моє призначення, є більш чистою і швидко себе в порядок, одяг і залишити, пам'ятаючи, звичайно ж, книгу в моєму наступному призначення перш ніж я піду.