Ви говорите по телефону, і я не можу втриматися. Мене тягне на звучання вашого голосу, наприклад, персики-кішка, і настільки ж схильні до муркотіти, як вона. Ви сидите в кріслі, втупившись sightlessly на моніторі комп'ютера, як ви говорите.
"Ах, добре," Я думаю, "його не пов'язаних з роботою. ' Я довго до вас доторкнутися, і я роблю це, біг пальців над голими плечима і вниз грудей.
У відповідь на ваші пальці застібка мої зап'ястя, і міцно стискаючи, підніміть руку. Ваші інші жести рук, нетерпляче сигналізації 'Leave Me Alone ". Я злий від вашої відповіді, я визнаю це. Я тягну мої руки і рухатися навколо стільця всістися ваших ніг, замкнувши їх між моїми власними. Ви даєте мені інтенсивний майже відблисків і продовжити розмову, ваші очі миготливі попередження на мене. Який я ігнорую, звичайно.
Я сиджу на краю стола і підтримати одну з моїх ніг, поставивши ногу на ручку стілець. Ви знімете мене сердитий погляд, але ваші очі спіймали, побачивши мене повільно полегшення моєї спідниці сарафан моє стегно. Я біжу пальцями по моїй гладко поголені ноги, у мене над коліном, а потім вниз по нижній моє стегно. Мої пальці щітка промежину моїх трусів, і я тремтіти і стогнати. Мої соски раптом довго і важко, і я відчуваю приплив вологи всередині мене і навколо мого клітора.
Ви відкинутися в кріслі небагато, ослаблення стегнами вперед, спираючись очі на дузі зростаючі там. Хороший. Мені хотілося б падіння на коліна і витягнути тебе, але ти відштовхнув мене раз і я не хочу, щоб це сталося знову, тому я тут відпочиваю, моя права рука позаду мене, і відкиньтеся тому проти нього, підтримуючи себе. Я біжу пальцем вздовж мої трусики, масажні мій клітор через тканину бар'єр, намагаючись натиснути пальцем всередині мене. Дуже скоро, замочують мої трусики. Я передаю мої руку мою до лобка та посуньте пальці під сукно, дражнячи м'які, голена шкіра моя кургану і статеві губи.
Я дивлюся, як ви проковтне пігулку і закрийте очі, потім відкрийте їх знову, як якби ви боїтеся пропустити що-небудь. Я натискаю пальцем через мої губи і клітор даю хорошу Флік, який, у свою чергу, робить мене видиху. Я не можу вдіяти, я намагаюся бути спокійним, але він відчуває себе настільки добре, що електричним струмом від задоволення. Я зійду на руці далі вниз, працює пальцями між моїми губами, насолоджуючись вологою. Я ковзання пальця в мою дірку, тільки на дюйм або два, і ковзання його, повторювати, поки мої стегна хочу зняти зі столу.
Я чую ваш голос: ви ще говорите, але ваші очі спрямовані на мене, на що сукном частина мого тіла, де вся дія відбувається. Я вирішив милосердя вчинити над вами, і я встати з краю стола і тягнути мою сукню над моєю головою. Я це крок через плече на землю в купу кілька метрів. Я повертаюся і залишку бюро, виходячи з моїх трусиків. Вони мокрі, і як вони ковзати моїх стегнах вони залишають сліди вологи. Виходжу з них і залишити їх укладанні на мої ноги, думаючи про те, що робити далі.
Зігнувшись, я тут відпочиваю, мій лікоть на стіл і підборіддя рукою. Я розвів широко розставивши ноги, і переконавшись, у вас є гарний вигляд, я починаю чіпати себе не на жарт. Пальці лівої руки борошном мій клітор, щипати і рухомого його і Баку поки мої стегна, а потім соскользнет в мене, підключення проти моєї кістки, змушує мене звиватися. Напевно, три хвилини, і я знаю, що я близько до майбутнього, і я також знаю, що я не можу прийти спокійно, тому що я відступити.
Я все ще чую ваш голос гуде, але я не можу розібрати слів, як моє власне задоволення гуде занадто голосно в моїх вухах. Перемістити пальці з моєї кицьки і запускати їх по моїй дупі, даючи собі гусячої шкірою. Мої пальці настільки слизькими від мого соку, що в мене немає проблеми зволоження відкриття там. На мій середній палець я дратував себе трохи, потім повільно Push минуле кільце м'язи на моєму другу суглоба. Обережно, обережно, я зійду на мій палець взад і вперед, насолоджуючись тремтіння задоволення, що це дає мені тертя. Коли я розслабленої Досить, я намагаюся для другого пальця, і менш ніж за хвилину, обидва всередині мене, просувається повільно.
Ваш тон змінюється, і я можу сказати, що ви закінчення розмови. Я чую, що рухаються в кріслі, але я дуже зайнятий в радості, що я віддаю собі зауважити більше того.
Раптом я відчуваю рукою навколо мого зап'ястя, тягнучи мої пальці з моєї дупи, як ви Push мої руки вгору, в малому моєю спиною. З іншою рукою ви натискаєте мене на столі, поки мої груди натисканні на неї, то, гід себе в мою кицьку. Ви мене кулаком у жорстку, змушуючи плакати від мене, який повторив довгий, низький стогін від вас. Моя hipbones є зачинив punishingly на робочому столі знову і знову, поки задоволення починається спочатку їздою біль і моє тіло подовжується. Я стою навшпиньки і досягти вільною рукою під мене торкнутися моєї клітор. Я молоти pushingly, підштовхуючи себе до оргазму при кожному проході пальці. Ви продовжуєте фунта в мене, поки я не прийшов, вигукуючи моє задоволення, спина арочних і моє обличчя червоне.
Ви витягніть мене так несподівано, що я стогону в знак протесту. Існує невеликий зсув в позиції і тоді я можу відчувати себе ви притулившись один діру. Ваш півень пляма і Ви натискаєте на голову через з різким поштовхом, що приносить задихатися від мене. Я все ще тремтіла від мого кульмінації, сенсибілізовані, як пекло, і тиск всередині ви мене інтенсивно.
"Повільно", я задихаюся.
"Я говорив по телефону:" Ви говорите грубо у відповідь і, нахилившись вперед, інша половина прес-дюймовий в мене.
"Так будь ласка", я прошу, починаючи сльозами на очах, мої пальці починають активно працювати над мій клітор знову, намагаючись їзди більш-сигналів з задоволенням Ones. "Будь ласка, йти повільно".
Ви назад небагато, і натиснути знову, змушуючи ваш шлях в іншій дюйм або близько того. Ми обидва стогін, і я відчуваю, рука все ще тримаючи мене за руку на місці трохи тремтіти. Я розслабитися і відсунути небагато, і це всі запрошення Вам потрібно продовжувати працювати ваш півень в мене. Нарешті ви всю дорогу у мене всередині. Я можу відчувати твої яйця, притулившись мої пальці, як я масаж мій клітор. Я важко дихаючи і швидко, і я стогнала і стогнала, але ти.
Я Buck мою дупу проти тебе пару раз, і ви натяк. Ви стогін в глибині душі в грудях і приступити до слайду, і з мене, набираючи швидкість після кількох інсультів. Зняття майже всю дорогу, вам глибоку тягу в мене, не так грубо, як ви робили, коли ви були в моєму кицьки, а з насильством, тим не менш стримано. Вона відчуває себе дивно інтенсивним, і незабаром я відчуваю, що своєрідне пощипування унікальним для нарощування анальний оргазм.
"Я збираюся приїхати найближчим часом," Я попереджаю вас, і щипати мій клітор, починає стискаючи м'язи навколо вас, ваших доїння півень. Я хочу, щоб ви скоро, ти мені потрібен, щоб прийти в найближчий час. Жорсткий і швидкий оргазм піднімається вище мене, як хвиля, її крива перспективним одночасної анальної і кліторального кульмінації. Я чую себе скиглити і задихатися і жебрацтвом ви прийшли, і я чую стогін і задихаючись у відповідь. Кілька коротких, жорстких ударів і я відчуваю, ви напрузі позаду мене, відчувають, що неможлива набряки і жорсткістю, що сигнали оргазму, а потім ви їдете.
Звуки, які приходять від вас все мені потрібно натиснути мене, і мої м'язи стискають навколо вас, як задоволення випромінюється через мене, примушує мене кричати, ламаючи мене, змушуючи зітханнями і стогонами від вас, а також сліпуче інтенсивної подвійний оргазм рулонах через мене.
Потім, ви тягнути повільно і обережно з мене і допомогти мені стояти на хитких ногах. Ми піднятися по сходах у своє ліжко і розвал там, руки і ноги заплуталися, і спати.