фото голі дівчата 18 років голі дівчата 14 років

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

знайшли котушку

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

Марк працював з Євангелія від Матвія на місцевому складі стали протягом останніх кількох років. Марка, дружина Мелісса завжди дражнять їх, що в один прекрасний день вона збирається показати строком на один пекло секс пригода. Як завжди, вони сміялися і вона завжди була такою ж відповідь з ними. Марк знав його дружина Kinky боку до неї, але він ніколи не знав, якою мірою вона буде йти занадто.

Їх боса Ренді сказав їм, що вони будуть працювати зовсім небагато понаднормових оскільки заводи працювали цілодобово. Марк Нехай всі його команди знаю, що справа буде отримати дуже зайнятий і йому необхідно їхню співпрацю. Вони також повідомили, що вони будуть змушені працювати у вихідні і це також означало, неділях.

Марк прийшов додому вночі і сіл з Мелісса дати їй знати, що він збирався витрачати чимало часу на роботі. Він знав, що вона зрозуміє, тому що вона була такий тип жінки. Він дав їй зрозуміти, що він буде працювати багато неділях. Він зауважив, що особа її просяяло.

"А може бути, я можу показати вгору для пригод ви завжди будете пам'ятати?" Вона дратувала.

Він сміявся над нею, тому що він знав, куди вона йде, і з ним особисто, він думав, що вона всі розмови і ніяких дій. Вона так про його отримання всіх порушених. Він не може допомогти собі половину свого часу. Вона перетворила його так багато, і тепер це одна з тих часів. Він хотів забрати її і ебать її прямо там.

Робочий тиждень йшло за планом, і як вони очікували, він був надзвичайно зайнятий. Марк знав, що доведеться працювати в неділю. Він підійшов до Метью і запитав його, якщо він зацікавлений в отриманні мало понаднормово.

Матвій був один і жив у своєму власному. Робочі все, що він знав, і це, як йому подобалося. Він не дуже на вечірці або відпочиваєте. Коли Марк підійшов до нього і запитала його про неділю він був дещо надмірним. Він запевнив, Марку, що він буде на склад раннього ранку неділі.

Неділя прийшов швидко, Марка і Матвія залишили свої будинки і були на їх шляху до роботи. Коли вони підійшли до роботи Марк Метью повідомили, що вони були тільки одна або дві вантажівки, що надходять на навантаженнях. Оскільки день пішов на речі стало трохи нудно і він бив хлопців.

Меліса назвав Марка і запитав, якщо вони хотіли б, щоб привести їх запросити. Вони погодилися і сказали їй, що вони хотіли, і вона повинна була доставити його до них. Меліса збирається показати Марк, що вона була зроблена і сьогодні був день, що він збирається зустрітися з нею Freaky стороні. Вона хотіла ебать Марка з одного боку складу на інший. Вона увійшла в її шафі і витяг деякі з її найбільш показовим одяг, яка зробить Марк на висоті положення. Щоб додати ще кілька таємниці на шляху її вона носила довго куртка сукню. Вона знала, що він не має жодного уявлення, і коли він зрозумів, що це надто пізно, щоб повернути назад.

Після забрати свої ланчі вона була, нарешті, на її шляху. Меліса витягнув на стоянці, і зробив ще кілька препаратів. Жінка завжди повинна добре виглядати для свого чоловіка, особливо коли вона їде кататися на його півень. Вона доторкнулася до її макіяж і переконалися, що кожен волосся на місці. Коли все було просто вона права, званого Марком, даючи зрозуміти, що вона там. Вона приступила вийти з машини і йдіть у напрямку до передніх дверей.

Ходьби до передніх дверей здавався він узяв назавжди. Коли вона, нарешті, отримав через двері, вона зауважила, Марк стояли чекали її.

"Ну привіт любові! Я приніс вам і Метью ваш обід. Сказала вона.

"Дякую, але чому ви так одягнені?" Він запитав.

"Ви пам'ятаєте, що я завжди говорив вам про свої фантазії секс на Вашому місці роботи?" Вона запитала у відповідь.

"Так." Він відповів.

"Ну ось ви йдете! Я тут, щоб перетворити ваш світ догори дном, і ми можемо почати в офісі Ренді. "Вона пояснила йому.

"Ах." Він сказав.

Всякі речі бігли в його уяві. В одному аспекті він був включений і в іншому сенсі він був шокований і не знав, як реагувати. Він не міг повірити, що вона навіть припустити служба Ренді. Він подумав, що було б смішно, плескатися днів йому потрібно від календаря на босів. Те, що він хотів зробити, щоб її на складі. Вона була в так багато неприємностей.

Хлопці сіли за стіл обіду і після того, як вони були зроблені Мелісса Марк запитав, чи може він дати їй тур. Він охоче приймаються, і вони почали на одному кінці і працювали їх шлях до іншого. Вона посміхалася в цей момент, тому що вона знала, що буде відбуватися далі.

Вона повернулася до Марка і відкрив їй куртку. Йому вдалося захопити велику думку, що було під ним. Майже відразу ж його член став твердим. Він не міг не помітити, як красиво вона виглядала і її запах був повністю хвилястою. Він переїхав до неї і взяв піджак плечима. Його дотик приніс озноб все через неї. Кожен раз, коли він доторкнувся до неї він дав їй Мурашки.

Він опустив губами до її шиї і злегка поцілував її. Єдине, що вона могла себе змусити робити було руб грудей. Вона відчувала себе всі викликала і її кицька починає текти з соком. Вона стогнала в екстазі. Марк знав це виявилося дружину, і йому потрібно, щоб відштовхнути її далі. Він всього лише треба було бачити, наскільки їй пікантні сторона буде управляти їй. Це було близько отримати дуже цікавий.

Його член був так сильно, що воно йому необхідно, щоб уникнути висновку мундира брюки. Як Меліса була потираючи груди вона переїхала руку вниз щасливою стежці, поки вона не дійшли до її призначення. Вона подивилася йому в очі і вискочив штани навстіж. Його мужність вискочив і блищать очі її були вражаючі. Вона переїхала дражнячи вниз і загорнули її яскраво-червоні губи навколо його масивної півень.

Він стогнав, і тим швидше вона смоктала йому голосніше він ставав. Подібно тому, як він збирається Cum вона зупинила його і взяв його за комір і потяг до себе в кабінет начальства. Хлопчик був у Ренді для лікування, коли він прийшов в понеділок вранці. Коли вони увійшли в офісі сидів прямо на столі і розповсюдження найвідкритішою для свого чоловіка взяти її. Тільки думки, що Марк може думати про те, як апетитно вона подивилася на нього. Він просто хотів, щоб поховати його особою в її очищення голена кицька. Він бачив її капає сік. Ебать його! Він повинен вважати, що б вона не говорила. Він пірнув у її кицьку повну силу і лизали кожну краплю від цієї прекрасної частини пожадливість. Поки він насолоджувався своїм солодким десертом вона пішла за своїм діям і почали подрібнення на його обличчі. Вона стогнала так голосно, що Метью почув її. Він пішов в офіс Ренді, щоб побачити, що відбувається. Коли він відкрив двері, він бачив, що секс пригода почалося. Він просто повинен був стати частиною цієї експедиції.

Меліса побачила, що Метью був заглядав в офіс. Вона вказала на нього пальцем, щоб увійти. Марк був ще облизував геть на її кицьку і для нього вона буде тримати засунув голову до неї ближче. Вона брала під її груди для Матвія. Це була його Киї для вивчення кожної груді з його уст. Її груди була весела з казковими ареоли. Його мова викладені кожен дюйм її tittties. Вона була в повному захваті від цієї точки. Вона стала більш включається по шляху її люди піклуються про неї. Вона фантазії про різні сценарії і зараз саме час вона буде жити їх. Вона зупинила солдатів і сказав їм, що всі вони повинні повернутися назад у сховищі. Після того як у склад Вона поцікавилася крана.

Матвія, Марка і, якщо я підходжу і ебать звисають з краном, ви зможете його запустити? Запитала вона.

"Що ти маєш на увазі?" Він відповів.

"Я хочу, Марк ебать мене під час переміщення крана з одного боку на іншу." Вона сказала йому.

"Я думаю, але це приходить з ціною". Пожартував він.

"Про реально, і що це таке?" Вона дратувала тому.

"Я хочу до пішов на хуй в дупу з поверх котушки. Відповів він.

"Baby ви отримуєте його! Сказала вона.

Марк і Мелісса піднявся на драбину, які призводять до сумно відомої крана. Що має відбутися, увійде в підручники історії, небезпека і статі разом. Іноді вам доведеться змішувати дві щоб отримати більше результатів. Марк, Матвій закриття крана така, що вона буде стабільною. Меліса повзав і завів з нею розташовані ноги широко відкриті. Марк позиціонував себе таким чином, що його член може вступити кицьку своєї дружини. Він повільно увійшов до неї, і вона почала стогнати. Вони дали Метью порядку розпочати крана. Коли кран почав рухатися Марк отримав свій ритм. Він ударив його дружину з такою силою, що кран був гойдання. Обидва вони були рогові і страшно одночасно. Що стільки емоцій проходить через їх жилах вони були повністю загорнуті в момент пристрасті. Він ляснув його член і виходити з неї так швидко, що вона почала струмінь.

Подібно тому, як вона почала Squirt Вона не розуміла, що Матвій був безпосередньо під ним на землі. Її сік посипали на землю і в усьому Матвія. Він не може чекати, поки він у свою чергу ебать пікантні Гал. Подібно тому, як вони досягли з одного боку, Марк випустив його сперму по всьому його дружина. Коли кран зупинилися вони піднялися назад вниз і були живі і здорові. Вона очищено випросталась і наблизилася Матвія. Вона знала, що вони датою Fucking на котушку.

Два з них знайшли котушку і потрапив на вершину. Вона гладила його член, щоб змусити його повністю побудовані і щасливі бачити її. Це не займе багато часу для нього отримати важко. Він хотів шматок її дупу. Він перевернув її більш на живіт, облизав палець і вставити її в дупу. Вона була настільки щільно, що йому доводилося працювати пальцем. Він любить, коли жінка була жорсткою, в дупу. Він зробив Ass Fucking так веселіше. Коли йому було зроблено Prepping її дупу він їй плювати на свою руку так, він міг би змащувати його півень. Після причесаний він делікатно вийшли на свою дупу. Вона посилені, і він запропонував їй послаблень. Як він ставився до її дупі, як делікатес вона терла її клітор. Це розслабленої її майже відразу ж, і він міг повністю зануритися глибоко в її щільних діру. Він міг ебать її з таким рухом, що він не помітив, що кран рухався на котушку.

Перш ніж він міг сказати нічого Марк домігся котушки в крані і підняв його з землі.

"Матвій, тримати Fucking дерьмо з неї." Він закричав на нього.

Метью зберігатися Fucking Мелісса як кран рухався по повітрю. Це був досвід, який був повністю з чартів. Він трахкав її так, в одній точці, що вона кричала. Кожен раз, коли вона висловлює емоцію, що він пішов набагато швидше.

Він не зміг протриматися довше. Він підірвав свій вантаж по всій спині. З міркувань безпеки він поклав на неї, поки Марк приніс крана вниз так, щоб вони могли зійти з котушкою. Коли котушка була на першому Матвія і Мелісса сліз. Всі вони увійшли до роздягальні і чистити полон. Після очищення і одягнений, Мелісса поцілувала її чоловіків і подякував їм за прекрасне неділю вдень. Коли вона їхала вона сказала Марку, що вона побачить його, коли він повернувся додому і вони повинні продовжувати цю пригоду.

0

2

8

0

3

455

0

4

324

0

5

45