фото голі дівчата 18 років голі дівчата 14 років

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Після декількох більш

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Я подивився на директора, професора Дауеса, не знаючи, що сказати. Може бути, я могла вийти легко. Я дійсно не хочу, щоб залишити університет, я б працювала важко отримати протягом тривалого часу.

"Не грай зі мною німим, р-н Killigan. Ви точно знаєте, чому ви тут". Він штовхнув папери по столу. Я подивився на нього і ковтнув. КАРТЕР KILLIGAN було написано у верхній, і під ним, були перераховані мої оцінки, ясно як день. В іншому випадку я був принаймні двох класів і прикордонними невдачі в третьому.

Я глянула на професора Дауеса, не розуміючи, в глибині мого розуму те, що він думає. Всі казали, що він був директором дивно, відомий своїми дивними способами. Звичайно, він здавався трохи закидони, але до цих пір нічого занадто далеко від звичайного трапилося зі мною в школі.

"Так, пан Killigan", сказав професор Дауеса. "Ви дев'ятнадцять років, тільки-но на вашому шляху у світ, і ви не вдається з коледжу. Ну чому ж?

Я не знаю що сказати, я відвернулася, соромно. Мої батьки б в лють, якщо вони знали. Вони, врешті-решт, виплачували половину мого навчання.

Професор Дауеса триває. "Ці класи, щоб бути відвертим, є жорстоким." Він встав і почав ходити навколо мене, заклавши руки за спину. "Ніщо, здається, доходять до Вас. Ви доросла людина, тому ми не можемо тримати вас у висновку. Я не твій батько, тому я не можу забрати ваші основні привілеї ". Він повернувся, щоб подивитися на мене тоді, блиск в очах. "Я думаю, що вам потрібно ... є гарним Fucking ".

"А Fucking, сер?" Я запитав, чи не знаючи, я чув правильно.

Він кивнув. "Так, Killigan. Було б навчити вас, щоб уявити, і воно може збільшити ці класи біт. "Він підморгнув.

Я дивився. "Ви ... Ви збираєтеся ...?"

"О, звичайно, я не можу без вашої згоди, і ви знаєте, було б лишатися між нами. Врешті-решт, я можу втратити роботу за те, що такий зв'язок зі студенткою. Але ... Вам дійсно потрібні очки. "

Він мене є: я був потрібен точок. Я думала про свою пропозицію. Може, він божевільний врешті-решт. Але тоді що ж, що мені робити? Ідея дозволити моїм директором гвинта мене була одна із самих диких, але коли я подивився на мої коліна знову я зрозумів, що отримати ерекцію від цієї думки.

Мабуть професор Дауеса помітив це також. "Чудово, що відповіді, які, сказав він.

Я збирався протестувати, але він сказав: "О ні, мій хлопчик, ти не в змозі сперечатися".

Тому я не став. Справді, я думаю, майже посміхнувся.

"Отже," сказав він, плескаючи в долоні два рази, "Let's Get до нього, хлопчик.

Зазвичай я б протестував, але, як мій член виріс сильніше, я можу зробити нічого, щоб зупинити мене. Я встав і звернувся до нього, очікуючи інструкцій.

Він кивнув, і я знав, чого хотів. Я почав роздягатися.

"Перевірте, щоб не залишити нічого, Killigan", додав він у недбалому чином, як якщо б це було так часто як хтось винос сміття.

Я розстебнув сорочку і зняв його, після чого моя майка, залишивши мене одяг тільки від талії вниз. Далі я почалися мої черевики і зняв з мене шкарпетки. Я стояла прямо подивитися йому в очі ще раз, але нічого не сказав. Так що я розпакували мої джинси і видалити їх. Нарешті мої боксери. Без них я б повністю в його владі. Ця думка мене щасливим ще страшно. Я витяг їх геть повільно, над моїм першим членом збільшені, то з мого тилу. Нарешті всі мої одягу лежали в купі на підлозі.

Він знову кивнув, і посмішка повернулася. "Дуже гарний ерекція у вас там, Killigan", відзначив він. Я почервонів.

Він повернувся і пішов до іншої кімнати, і я зрозуміла, що я повинен був слідувати за ним. Він привів мене в кімнаті біля його офісу, який я ніколи не помічав раніше.

Професор Дауеса закрила двері. Кімната була маленька й тьмяно освітленій. Потім вона прийшла в голову мені цікаво, як багато хто інші молоді люди, або навіть молоді жінки отримали "додаткові Кредит" таким чином.

Дивного виду споруда була в маленькій кімнаті, він підійшов до моєї талії.

Професор Дауеса повернувся до мене. "Це для вас", сказав він з усмішкою. "За вас."

Я зрозумів, що означало нахилятися річ, тому я і зробив. Це могло бути столом, я припускав, але його було побудовано не дивно, з іншого плоскої квадратної дошкою в нижній, і круглі арки в середині ногами на дно.

"Місце ніг через арку, з ніг", він доручив. Я зробив, і виявив, що арки ідеальний розмір. , Що на цілі?

Він підійшов і штовхнув мене, так що я, спираючись на верхній частині таблиці, або що там було. Я відчув якийсь рух навколо моєї щиколотки, але не смів дивитися. Потім він підійшов попереду мене, і переїхав ж щось навколо моїх зап'ястях. Я збентежено подивився і побачив, що я був пов'язаний вниз, руки в сторони фронту дві ноги, ноги до спинки заднього двох ногах.

Я намагався слабким відірватися, це було більше, ніж я розраховувала. Як тільки я це зробив я відчув різкий біль у лівій щоці, і я зрозумів, професор Дауеса був відшльопаю мене!

"Зараз, зараз, ніхто на це, мій хлопчик. Ви тут, щоб навчитися уявляти, врешті-решт. Ви повинні цілком і повністю представляє для мене. Я твій господар.

Я проковтнув. "Да-а"

"Тихий", гримнув він, ставлячи при цьому присмак моєї правої щоки. Місцем, де він ударив мене горіли вогнем крихітний "Under My Skin.

Професор Дауеса відкинувся на мене тоді, перед своїми ногами на спинку мого. Почуття чистого м'яса на м'ясо розповів мені, що він теж зараз голий, і я трохи тремтіла, як я собі це. "Так, Killigan, ви тут, щоб отримати те, що ви заслуговуєте. Ви будете говорити тільки тоді, коли дав вам дозвіл. Ви знаходитесь тут, щоб принести мені задоволення і порадувати мене тільки. Це не для власного задоволення. Ви не оргазм, якщо я вирішу, що ви це заслужили, а потім ви можете тільки оргазм, коли я кажу, ти зрозумів?

Я хотів відповісти, але потім передумав і кивнув.

"Гарний хлопчик", сказав він. "Тепер", продовжує він. Був Popping шум, і раптом я відчула щось прохолодне на мій зад. "Ще трохи олії Baby", пояснив він, "для нас Lube Ніцці". Нафта було холодно, але я мовчав.

Професор Дауеса натисканні ближче і сказав: "Чи готові ви до вашої Fucking, хлопчик?"

Я знову кивнув, майже енергійно. Мій член билося зараз. Боже, я була так викликала ...

Смішок через мене. "Здатися дупу, Killigan, сказав він. Я натиснув на нього, майже хочуть.

Тоді я відчував це. Він штовхав Повільно, дуже повільно, на мій крихітний мудак.

"Гм, напружена, Killigan. Я можу сказати вам ніколи не проникав раніше ".

Я хотів зауважити, що це була не звичайна діяльність для мене, але потім я відчув біль крихітні. Я зойкнув.

"Нічого, хлопчик, дупу просто повинен звикнути до мене, усміхнувся він. Я знав, що він мав рацію, я міг відчувати м'язи в мою дупу відкриття для розміщення його член.

Він зітхнув. "А тепер, Killigan, підготувати себе".

Я відчув поштовх, а потім біль і задоволення в одній особі. Він був повністю всередині мене. Я застогнав в той же час він і зробив. Це було щось я ніколи не відчував раніше.

Потім він почав рухатися вперед і назад в мені, спочатку повільно. Його стегна билися проти моєї дупі з кожним тяги, майже як якби він був порку мене знову. Пожежа в моєї щоки і почуття в моїй дупі майже небес на мене. Я застогнав знову.

"Це, хлопчик, Take Your Ass-Fucking", він стогнав.

Його ритм став прискорити, і те, що починалося як ніжний рух незабаром стало важко, Furious Fucking. Стегнами бив мою задницу все важче і важче, і його член був до цих пір всередині мене, я поняття не мав, як це було ще в моїй дупі.

"Ohh, я стогнав раптово. "Ах, ах сер!

"Не смій сперма, Killigan, а не я, якщо маєте бажання їздити вам's моєму серці!"

"О-ох сер, вона відчуває себе так Ohh-так добре!"

Він знову посміхнувся, який перетворився на стогін. "Так, мій хлопчик, так!"

Його стегна зробив гучну СОЗ, як вони вдарили мене, і я відчув, що мої нерви поколювання у всьому тілі з відчуттями. Це було вже занадто. Ах, це було чудово! Я почав боротьбу з облігаціями знову, бажаючи вирватися на величезне задоволення!

"Ohh, Killigan, та хлопчик, ви можете диплом зараз!"

Я впав в неї, відчуття поколювання і пік задоволення. "Ох-Ohh-МММ-ах-OHHHHHHHH!" Я прийшов голосно кричали як задоволення кульмінації ще продовжує рости.

Після декількох більш потужних поштовхів, все було скінчено. Він витяг мене з м'яким "поп".

Задихаючись, професор Дауеса сказав: "Ну, Killigan, і треба було їздити."

"Так, сер, я говорив, задихаючись, ще не оговталася від мого оргазму.

"Тепер я буду чекати тих класах краще до кінця семестру".

"Так, сер.

"І не забувайте-вашу роботу додаткових кредитів тільки між нами".

"Так, сер.

Різкий присмак. "Я говорив тихо." Він хмикнув, і мені довелося посміхнутися. Боже, що Fucking ....

0

2

3

0

3

55

0

4

342

0

5

452