Під час мого першого після літніх канікул я пішов в університет, коли це сталося. Я пішов до міста одного разу в суботу ввечері, щоб отримати компакт-дисків, коли я бачив, йдучи по вулиці до мене мій учитель французької мови зі шкіл. Взагалі-то я не дуже подобається знайомитися з мого старого вчителя, він завжди був трохи дивним зазвичай звертаються люди, які були авторитетними фігурами для мене тільки короткий час тому, і навіть якщо пані Вудкок (вона була француженка, але одружився Англійська хлопець) був набагато більш привабливою, ніж інші її довге світле волосся, великі груди, блискучі очі позаду неї чорні окуляри, і насамперед її сексуальний французький акцент, я була ще не надто зацікавлені в ній зустрітися. Але було вже надто пізно, вона мене помітили, і було б грубо, щоб спробувати втекти.
"Привіт Джек", сказала вона, м'який континентальний муркотати вже посилає дрож по спині: "Як ти?"
"Я живий завдяки Місіс Вудкок, відповіла я, намагаючись придумати, як піти якомога швидше, без непристойних.
"Ви можете називати мене Chantelle тепер, Джек", вона посміхнулася. Вона стала розпитувати мене, як Uni було, і я знайшла її дуже легко говорити, поки ми не повинні були чаті приблизно на десять хвилин. "Про Merde! Вибачте, я просто згадала мою паркування збирається запустити в п'ять хвилин ... Гей, Ви хотіли б приїхати для деяких напоїв? Мені б дуже хотілося почути більше про те, що ви були до на університету ".
"Ну, я не знаю ..."
"Ах, якщо у вас є інші справи, я не заперечую, це просто, що я хотів би почути від моїх колишніх учнів. Іван, ви знаєте, мій чоловік, їде на два тижні, так що я б як компанія, так само протягом години або близько того, і я можу відмовитися від вас додому пізніше ".
"Так, добре, сказав я, розуміючи, я від нічого робити, і що я насправді цілком насолоджувався її компанією. Так разом ми побігли до стоянки, і один раз в автомобілі продовжує нашу розмову, ніж раніше, вона була майже як розмовляв з одним із моїх друзів. Диску, здавалося, не зайняти дуже тривалий час, тому що вона зупинилася перед невеликим сучасні будинки, заявивши, що ми приїхали. Я пішов за нею всередину, помітивши, як чистий і акуратний і незагроможденний було в порівнянні з нашим будинком, всього в декількох малюнків і фотографій на стінах з одним або двома прикрасами, як вона привела мене до вітальні й запропонував мені сісти на блідо бежевого дивану.
"Що б ви хотіли випити? сказала вона. "Я не ваш учитель більше, так що я можу запропонувати вам алкоголь. Як щодо пива?
"А пиво буде в порядку спасибі", відповів я, і не міг не дивлячись на неї ззаду, коли вона пішла на кухню, тонкого матеріалу спідниці не робить багато, щоб приховати свою форму. Скориставшись їй, що лежить поза кімнати, я переставити себе так, що якщо я отримаю ерекція буде легше приховати, тому що це було останнє, що я хотів щоб це відбулося, і спробував змусити себе перестати думати, що способом уникнути незручності, хоча це було доказом більш-менш неможливо. Усього кілька секунд після того, як я переставити себе, Chantelle повернулися з двох склянок пива, простягаючи одну для мене, а потім сідати тільки на дюйм або близько того від мене з нею, і ми знову відновили розмову.
На цей раз, хоча, як я незабаром знайшов його трохи важче відчувати себе так вільно, як вона кручена навколо обличчям до мене, зігнувши одну ногу на диван і зачіпаючи стегна злегка, хоча вона підтримує голову на лікоть на тому, і її спокуслива груди тяга до мене. Я зосередився на пиво, стає все більш нервовим, і так пити набагато швидше, ніж звичайно, зробити невелика кількість алкоголю Перейти до моїй голові набагато більше, ніж зазвичай, робить все можливе, щоб приховати Hard-On, що росте в штани. Коли я закінчила свою склянку і почав дивуватися, як я міг ввічливо попросіть, щоб йти додому, я відчував, тильною стороною долоні по щоці, м'яко поворот мені до лиця.
"Джек", сказала вона, і голос її трохи більше хрипким, ніж звичайно, і її акцент трохи сильнішим, і її красиві сіро-блакитні очі на мої через її специфікації: "Я не ваш учитель більше, так що я сподіваюся, що ви Чи не нагадуйте мені, кажучи так: З тих пір, як ви вперше увійшли в моєму класі три роки тому, ви ... ви зробили моє почувати себе добре, рогові! " Мій рот відкрити маленький, gawping як ідіот. "Це було нерозумно, я знаю, ти був моїм учнем, тому я був змушений ігнорувати, придушити його. Але тепер ..." Вона нахилилася далі вперед, носом майже торкаючись мого, і прошепотів: "Тепер я можу у вас".
Губи, висунутого проти моєї, і на моє здивування, я відчув себе цілував спину. Вона взяла склянку з моїх рук покірливого, і як її мова штовхнув свій шлях у рот, вона взяла мою праву руку і поклав її на одному з своїх великих, тверда груди, міцно стискаючи над ним, потім нахилившись, ще цілуватися мені, поклавши одну руку навколо моєї талії а іншою рукою гладив ззаду по голові. Це було так дивно, абсолютно нереальною і казкової ситуації, що я просто дозволю собі йти, цілував спину і почуття її циці, надаючи контроль над її і мої інстинкти, так що, коли вона сиділа і витягнув голову в її розщеплення, доручивши мені смоктати соски, я, не вагаючись, і почав розстібати блузку. Був невеликий затримкою, як я пошукав навколо задньої її ліфчик, але незабаром я виявив, що застібка на фронті, і відпустив її стрункі красиві чашки D, і почав лизати і ніжно цілував поверхні,
що мають намір працювати до сосків.
"Ах, не Джек, не те, що" Chantelle сказали мені. "Я хочу, щоб ви смоктати їх важко! Бути грубим зі мною, мій чоловік, той, хто робить ніжної любові."
Отримання більш включена в хвилину, я слухався, і смоктала так складно, як я міг, відчуваючи їх стали міцнішими і більш пряму в роті, весь час стискаючи залежності від того, один мій рот не йде, щоб з моєї запасні боку, як отримати грубіше їй доручили, і мої власні ерекція стає все складніше кожен раз, коли вона задихнулася вигуки по-французьки між замовленнями. Через кілька хвилин, вона штовхнула мене на спинку дивана і осідлала коліна, смикала мою верхню і розповідав мені підняти руки вгору, який я зробив трохи неохоче, тому що я був трохи невпевненими з приводу моїх грудей худі, але одного разу вона була голою вона не висловив жодних зауважень, а просто поцілував її шлях вниз, плавно відступати на колінах між моїх ніг і почав розархівуванні моя летить.
"Ммм, Джек", сказала вона, піднявши голову вгору, щоб подивитися на мене крізь окуляри Як-то вона була моєю прямий Діка в руці. "Це так добре, як я собі, я так довго чекали цього моменту, тому що я вперше побачив вас отримати Stiffy в класі".
З цими словами вона лизнула довгим червоним язиком по валу, і мені довелося відвернутися, щоб зупинити все це припинення там і тоді, відчуваючи її кола хребет повільно, а потім вологим теплом рот, коли вона взяла мене всередину. Чи не завдаючи собі клопоту з великим чуттєвості, Місіс Вудкок підстрибувала смоктати, поки я не так складно, як я могла б бути. Вона натягла назад і встав, знявши спідницю і вислизає з-під її трусики, кинувши їх в сторону, щоб розкрити її киска голена абсолютно лисий потім, все ще в чорному підборах і відкритої блузі, вона осідлала мої коліна знову. Я поклав руки на її талії, і вона штовхнула їх до її прикладом, а потім одну руку мені на плече до стійкого собі вона використовувала інші провести мій хуй в прямому положенні, як вона повільно сковзнули вниз на ньому.
Chantelle повинно було тридцять п'ять чи тридцять шість років, коли це сталося, так що ви можете думати, що вона не була жорсткою, як у незайманої або що-небудь подібне. Вона також була дійсно дуже мокрий, яка була благословенням, як вона почала Fucking мені дійсно дуже важко, розповідає мені тягу вгору все важче і важче, її великі груди тряски і відскакуючи один одного прямо перед моїм обличчям. Через кілька хвилин Вона перевела в сторону, потягнувши мене за собою, так що я був на вершині, засовуючи в і з неї так швидко, як у той час я міг робити все можливе, щоб зупинити оргазм будівлі занадто рано. Так що я могла тяга глибше, вона витягла її ноги так, що її туфлі були вище голови, і почав пальцями її клітор, її стогін надання їй інструкцій, Fucked важче більш і більш бессвязних.
"I'm Gonna Cum найближчим часом, Місіс Вудкок, я маю на увазі Chantelle:" Я зойкнув, коли я відчула речей наближається до з мого контролю.
"Ще Джек", відповіла вона негайно, і відштовхнув мене. "Використовувати свій рот і пальці, у мене більше для вас зробити ще.
Я слухняно опустилася на коліна і почав на неї притирання пляма мокру щілину, слідуючи за нею інструкціями та підтягуванні його лизати її клітор, який був напухлим і легко знайти. Створення невеликий, швидко кола зі своєю мовою, я відштовхнула мою права середнім і вказівним пальцями всередині її піхви, засовуючи їх і, як я була з моїм Дік. Несподівано вона схопила мене за руку і він маневрував навколо, позиціонування пальця мій всередині її, поки я не відчував свого роду малої насипу м'яса з моєю рукою.
"Так, там, іграшки хлопчику, просто тримати гладила, що" вона розповіла мені, а потім схопив мене за волоссям з обох рук, щоб утримати мене на місці, так у мене не було вибору, окрім як зберегти лизати і смоктати її клітор.
Штовхає ще далі в її кицьку її ніг, які були обгорнуті навколо моєю спиною, натиснувши на мої щоки її м'якою, злегка товсті стегна, моя рука була просочена притискається до нижньої частини підборіддя і шиї. Без попередження, Chantelle тяга стегнами вперед і випустив низький стогін, зростання обсягів у кричати, а потім так само, як вона змінилася в серію різких дивно високим YAPS слідують більш напружено стогони, гарячою рідиною вирвалося з її , теплі почуття по відношенню пальців і текли мене за руку і над моїх грудей.
Її руки тремтіли, але все ще штовхає мене в її промежину, як вона апогею, так що мій рот вислизнула з її клітор до її відкриття, і я отримав ковток, що незабаром я зрозумів, були її соками (а не те, що я спочатку боялася), як я став свідком моєї першої жіночої еякуляції. Здавалося, далі вже більше хвилин, може бути, навіть більше, гаряча рідина хльостала горло, але її поступового захоплення розслабленої і я міг дихати. Я хотів відійти повністю, але вона продовжувала утримувати мого волосся і похитала головою.
"Не-а, сказала вона, все ще важко дихаючи," Ви тримаєте з'їсти мене, Пн chère, ви тримаєте є ваш сука французького вчителя, поки я не скажу стоп, ви не пошкодуєте ".
Таким продовжувати її з'їсти, що я зробив, штовхають вниз з її гіпер-і раніше чутливі до клітора хлебтати соки з її уст. Її руки переїхала у верхній частині моєї голови і штовхнув мене все далі і далі вниз, поки до Я знав, що мій рот врівень з її жорсткою зморщилося діра осла, і я спробував Push себе знову відвернувся.
"Не, не, не, не, не, сказала вона, знову посилення її захоплення. "Я хочу, щоб ви отримаєте моїй дупі дірка Ніцці і мокрий так що ви можете проникнути всередину."
Кілька повстали, але неймовірно виявилося, я вирішила не втрачати шансу, як, що і в попередньому порядку висунув язик мій ще раз. На щастя, вона була дуже чистим, тому я дав, щоб мої бажання ще раз і почав кружляти її міцно вхід, який був насправді вже досить мокрою від усіх вагінальних диплом, який лився над нею. Chantelle почав хвилюватися знову, штовхаючи моє обличчя в її таким носом була натиснута в її вологому піхву і мій язик послизнувся прямо в її дупі.
"Тепер послухай Джек", сказала вона після того, як я був лизати її анус для гарного кілька хвилин. "Я дам вам ебать мою дупу, але я хочу, щоб ви ебать мені важко. Я хочу бути накладені навколо і розглядаються як брудні повія, так що не стримати з вашою мовою або нічого. Je Veux Sentir Comme Une Pute, як повія, OK? " Я кивнув, і вона сіла і зійшли з дивана, знімаючи блузу і вона була зовсім гола, але і для її взуття, встаючи на руки і коліна. "О, ще одна річ Джек. Я не хочу, щоб ви Cumming всередині мене, я хочу, щоб ти його в рот, це нормально?"
"Так, Chantelle" Я відповів, а потім приступила до тестування її отвір пальцем, щоб побачити, як вона була жорсткою.
Вона ще не ослабли занадто багато, тому я мокрий двох пальців і штовхнув їх всередину, розсувні них і виходити з неї гаряча дупа, то стискаючи в інший, а потім іншу, зберігаючи мій член жорсткий з моїм другом. Коли її сфінктера видався досить розслаблені, я вирішила, краще приступити до справи, так що я плюнув в рот слиною їй на задній вхід і розгорнув його навколо, потім зробив те ж саме на мій член. Я нахилився до неї ззаду злегка великий, більш зрілою, хоча, звичайно, НЕ в'ялий позаду, і позиціонувати себе. Pushing мої стегна вперед у той час тиснули на мій член зі свого боку, я змусив мою чином всередині неї, її сфінктера жорсткої навколо мене і слина не цілком достатньо, щоб зробити його легким вступу тертя, роблячи її крик у невелику біль, Але вона наполягала я продовжу.
Спочатку мої удари були повільними і складними, але в кінцевому рахунку стало легше, і вона кричала на мене, щоб йти швидше, так що я прискорився і почав плескати її дупі щоках, трохи невпевнено, щоб почати, але як вона застогнала від задоволення Я отримала в конфіденційному порядку, Spanking їй все важче і важче. Незабаром повітря було товстим з її крики і гучний присмак на неї руку, зараз рожеві сідниці, і я отримав більше в моїй ролі, називаючи її брудні повія, як я зачинив мій член до її ануса.
"Ти брудна повія, сказав я їй, нахилившись уперед, потягнувши за її зв'язали назад волоссям," Нічого, крім диплома кошика ".
Вона заревів від захвату, а на диби, щоб я міг Стисніть її циці ззаду, затискаючи одного боку, дуже щільно на одній і щипати соски жорсткий при цьому вдарив її ззаду, залишивши іншу груди, щоб гойдалки дико від нашого руху тіла. Я штовхнув її назад вниз знову, руку на стороні особи, шліфування іншу щоку в килим, як її руках були дуже зайняті бачачи її клітор, щоб утримувати її, стукаючи їй окуляри центру.
Був тільки в тій частині цього я міг прийняти, і я відчула оргазм будівлі, що я не могла б містити цей час, тому я витягнув її вгору за волосся, ще раз, і зняв повністю. Даючи їй на коліна і спертися на спинку дивана я сунув хуй в її рот прагнули, як і раніше, тримав її за волосся. Тепло її гарячий вологий рот своїм язиком, закрученої по голові було занадто багато для мене, і я вибухнула майже відразу. Це зайняло кілька її зненацька, і вона душила, ведення сперми у неї по підборіддя і тимчасово відпустивши мене, тому ліва лінза і чорній рамці її окулярів була зроблена дощі наступного Squirt як я виголосив в її особі. Вона швидко оговтався і продовжує смоктати, роблячи мені стогін в екстазі, як вона тривалий мій оргазм за те, що здавалося, як вік, поглинаючи майже все. Як я вже підійшов до кінця, я вийняв з її рота і стиснув останні кілька крапель диплом на її великі, красиві грудях, перш ніж вона закінчила
лизати його в чистоті.
"Завдяки Chantelle, сказав я після того як я відновив себе, не знаючи, що сказати.
"Це було одне задоволення, сказала вона, велика посмішка на її брудною, оштукатурені особи. "Насправді, тепер ви довели собі, мені було цікаво ... Ви хотіли б зупинитися на