фото голі дівчата 18 років голі дівчата 14 років

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вона засміялася

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Fuckit! Вона тільки що отримала неприємний соєве молоко в холодильник, і ви не можете зробити гідний чашкою чаю з цим!".

Я відкрила очі - Франческа стояла в дверях спальні свого друга квартирі, де ми знаходилися учора ввечері, одягнений тільки довго футболку і більше нічого.

"Доброго ранку, дивна людина! Я припускаю, ви хочете чаю або що-небудь? Вибач, щоб розбудити вас рано - це тільки 7 ранку. Ви можете звинувачувати мою вбудовану 'встати на побіжить' Clock для цього! Хочете стати героєм і поп круглого в магазин за молоком? ".

Я не сплю! Учора ввечері, після наших диких пальцями і великими пальцями і мовами сесії і швидко душем ми пішли в малий запасні спальню і заснув разом, мені ложечку за нею. Я розбудив пару раз, моя жорсткої півень відсуваючи на малому спиною, і я цілував її шию, як вона стогнала сонний подих. Ми обоє були з нашої зруйнованої вибуховий оргазм і спала добре.

Назад в даний час, і в цей момент задзвонив її мобільний - вона повернулася й пішла до вітальні, і через двері я побачив її тверді Petite прикладом, як вона злегка нахилився, щоб підняти його, викликаючи миттєвий перемішування в попереку.

"Алло? А, здрастуйте Сара, це все добре? ... О, дякую Богу за це. .... Так, я буду тримати на 'Til ви отримаєте назад, треба доганяти ... Так, я все в порядку. ..... Ні, ти не розбудив мене. Насправді, у мене мало пліток для вас, коли ви повернетеся ... Ні, не зараз .... насправді? Ну .. ".

У цей момент двері закриті, але я точно знала, що це було, я не втримався і пішов, і був Sneaky слухати.

"... Один я розмовляв вчора, коли ти впав квитки Off? ... Я теж так думала! Ми пішли в кіно ... Так, і це ще не все! ... Я сподіваюся, ви не розум? Я знаю, знаю! Це так несхоже на мене. Ні, я, звичайно, не може бути! Але кривава також Мало не все інше, я отримав кілька брудних брудні плітки коли ви отримуєте назад! ... Ні, я ' м, не говорю по телефону! погоди! ... О, я буду! Love Ya, Ciao! ".

Я пірнув назад на ліжко і зіграла видавши. Двері відчинилися.

"Це була Сара - я завжди хвилювався, коли дзвонить телефон, рано вранці, але все у відкритому вигляді. Ви отримали плани сьогодні? Схоже, що ми отримали місце для себе до цього вечора!

Вона стрибнула на ліжко і осідлала мене і кусала губи мої ніжно.

"Якщо ви не бачите, що це таке?

Скажи мені: "Я запитав:" Хіба я впасти і б'ються головою вчора покласти собі в якийсь приємне коми, в якій я зустрів дівчину диміти? Якщо так, це моя фантазія, і я можу це зробити! ".

У якийсь момент я схопив її, поклав її на спину на ліжку, збиті її футболку права і поцілував її в обидві грудях швидко - як я це зробив мій член притиснутий до живота.

"Мій мій, хтось вже встав, і нахабно з ним!".

У тому, що вона поклала ноги навколо моєї спини і переїхав себе так, що її клітор терла по вені в основі мого валу.

"MMMM, досить заманливо", сказала вона. Потім вона, як видається, мають трохи внутрішньої дилемою.
"Слухай, я прокинувся дуже рано, думаючи про речі. Запам'ятати мене є правило про яке я говорила? Ніякого сексу на першому річ дати? Але це навіть не дата, я не знаю ... там не відчуває Причина правила тут. Я не обіцяю, я повинен думати про це, але коли ви потрапите в молоці, ви б отримати презервативи теж?

Мої очі розширилися. Вона розсміялася.

"Ха, ви подивіться, як ентузіазм цуценя - якщо у вас є хвіст, було б похитуючи прямо зараз! Ходім, я дам тобі ключі.

Я одягнувся і спустився в темний ранок. Costcutter тільки круглі ранку, і всі хвалять наші працьовиті власники магазинів, вона відкрита.

Звичайно, презервативи були на полиці за прилавком. Як соромно було те, що, купуючи презервативи рано вранці в неділю? Тоді інший продукт привернув мою увагу. Деякі KY желе. Звичайно, вона не дозволила мені ... Я маю на увазі .... глибоким диханням:

"Пачку презервативів і синю трубу поруч з ними, будь ласка. Ох, і молоком!".

Я поспішив назад в теплій квартирі. Душа йде, тому я зробила чай і знайшли хліба і зробив кілька скибочок тостів.

Відкрив двері ванни і Франческа з'явився одягнений у рушник і оповитий хмарою пари.

"Гей, гарні терміни - Ви були швидко. Без цукру в шахту!".

Ми сіли на диван, і пили чай, їли тости з джемом.

Вона поклала її вологе волосся у мене на плечі - "поп по телевізору і подивимося, якщо світ закінчилася!".

Я поклав на небо - там би було більше солдатів, загиблих в Афганістані.

"Вибачте, це робить мене так з розуму. Я хотів би бачити Блера покласти одну зі своїх дітей на чергуванні. Речей незабаром зміниться. Але ми нічого не поробиш". Вона зітхнула. "Проте, ніщо не заважає США займатися любов'ю а не війною!".

Вона поцілувала мене і стиснула мою промежину.

"Давай, отримати ті одяг і повернутися до ліжка".

Вона повела мене до спальні і звелів здерти і лягти на ліжко. Вона взяла рушник Off і стояв у всіх її маленькі, тонкі і Fit принадність.

Вона осідлала мої груди і сіла на мене, її маленькі груди Перт вища за мене, її соски прямо.

"Тепер, містер, ви заплатили мало уваги моя кицька минулої ночі. Так що ви збираєтеся робити для цієї рот. Я все ще відчуваю пальці в моїх ... Ви знаєте, де ви були, я Дону ' сподобалося слово "дупа".

"Чому? Це просто слова. І крім того, як я можу вам сказати, що у вас є ідеальне дупа, якщо я не можу сказати, дупа!?"

"Я не знаю, це звучить просто як щось брудним. Чи було це .... Я хочу сказати, я був чистий".

"Так! Relax - Я не хочу псувати моменту отримання клінічних, але насправді зазвичай дуже чисті там. Ви будете знати, коли він не дуже добрий час для пальців ... чи що-небудь ще".

"Ви б пощастило! Вона розсміялася.

"Так", сказав я, дивлячись просто на неї, "дуже, дуже пощастило".

Вона подивилася на мене серйозно ні на секунду. Я поклав руки на стегнах і витягнув її кицьку вперед до мого обличчя. Вона тонка whispy трикутник волосся, акуратно підстрижені і Telltale Bump її клітор і акуратним мало губами. Я поцілував капот її клітор, то зовнішньому краю губи однієї, то іншої. Ліва рука її віднесло вниз і двома пальцями акуратно розлучилися уст, пропонуючи моїм язиком лизати гладку шкіру трохи нижче її клітор, перед моїм скрипучим мовою по самій верхівці її зародку. Я почув її зітхання вища за мене, незважаючи на її м'яких ногах, притулившись, що почув. Я витягнув її вперед, трохи більше, і спробував м'якою чистою плоті її внутрішнім губах. Вона впала прямо собі на рота, і я скуштував солодкого вологою, мускусний Тан її соками, як вона переїхала її кицьку і назад моєю мовою з двома пальцями терла клітор набряки в кількох дюймах від моїх очей. Її сік почав текти вільно, і я можу спробувати її в задній частині горла - її статі, її піхву, що впадають в живіт, стають частиною мене. Як її смак став сильнішим, я лизав все глибше і глибше, як Busy Bee притирання на нектаром, ледве міг дихати, як її клітор було наполегливо проти мого носа. Вона потягнулася тому, і я відчув руку на мій член. Вона пестила головою і потер пальцем навколо крапельного введення precum на кінці.

"Ах ти, ... є ... Добре!".

"MMMM MMMMMM" - сказав я, яка була якомога ближче до "Дякуємо!" як він збирається отримати.

Я відчував її рухатися, нахилившись, щоб отримати презервативи з моєї кишені. Я чув, як сльоза на целофановий пакет і звуки з яких відірвали. Вона закрутилося, кажучи "немає необхідності, щоб зупинити", і приступив до спритно заводі її м'які губи на мій член. Зараз я був її нижньому правому моїм носом, а мій язик в її кицьку. Я не втримався Flicking мовою за її дупі кілька разів, ще раз її почуття квітка жорсткі зморшки на першому, потім трохи відпочити, як кінчик моєї мови вступило незначно.

Я відчула голівку мого члена ніжно гладить по даху її м'який рот, то рулон презерватив на мій пеніс.

Франческа встав, потім сів на мою талію, сплощення мій член на мою груди, гладити її мокру кицьку губами вгору і вниз по довжині. Її рука потягнулася за нею і її пальці згорнувшись навколо мого кулі, перш ніж вона підняла мій член і направив його до входу в її маленьку мокру піхву.

Вона була жорсткою. Я маю на увазі, дійсно жорсткою. "О Боже, ти величезний!", Сказала вона. Це поставило усмішкою на обличчі! Який чоловік не хотів би бути сказано, що?! Ну, про його пеніс у будь-якому випадку. Я намагався не здатися, що я хвастощі, але я над 6'5 "і все в долю, і вона ледве 5 футів і дуже маленька.

Вона затонув весь шлях вниз - не було в нього перехопило подих, як я потрапив в кінці її, заповнюючи кожен дюйм. Вона відкинула голову назад і обхопив її правої молочної залози в одній руці, і, хоча їй пальці працювали їх магію на її клітор я обхопив її іншою грудей в одній руці, стискаючи її соски Хоча моя ліва рука стиснула її сідниці.

Її ритму збільшилася - я встав, щоб зустріти її пару разів, але її душить крик: "Ой! сказали, що у мене дуже глибоко. Я дозволив їй зробити все рухається, відчуваючи тепло її, охоплюючи мій пеніс так туго.

Я знову побачив сигнальні знаки гусячим прищі на грудей, щоки рожеві збираюся, відкривши рот, її ритмом росте, змінюється її кут, щоб знайти ідеальне руб моєю головою до її G-Spot. Я відчував, що кулями стають мокрими від її соків, і вона почала бити її клітор з трьома пальцями. З горловим гарчанням вона вибухнула з самої глибини її назовні жінок до кінчиків пальців. Вона схопила мене за руку і стиснув так, я думав, що вона збирається зламати собі пальці. Її розкряжування на спад, і вона здригнулася, щоб зупинитися перед лежачим на мене вперед, задихаючись. Мені вдалося, так само, тримати себе назад. Я хотів десертів!

Вона засміялася. "Я дійсно збираюся вас Freak Out! Минулої ночі я плакала після приходу на цей раз я сміюся ... Я не знаю чому. Боже мій, два з двох. Непогано! Це ганьба, хоча - Я справді дуже хочу, щоб ти в мені. Я маю на увазі, насправді прийшов, всередині мене. Не тільки уста мої, як минулої ночі. Я знаю, очевидно, ви не можете, значить, я був від таблетки, тому що я розлучилася з Мій хлопець 8 місяців тому, і я тільки на 3 дня, але ... занадто ризиковано. Богу, це так засмучує ".

"Існує нічого я хочу більше, ніж посадити своє сім'я у тебе, але як ви кажете, це трохи ризиковано! Ви знаєте, є одна можливість. Просто потерпіть мене на це ... Ми не дурні, але ми як донори крові, так? Ми й так пожертвував і був наш наступний пропонує після розділення з нашими партнерами останніх, так що це означає, що ми випробуваний і в прозорій для Nasties, правильно? І ми обидва отримали дуже інтимний один з одним до сих пір. Я знаю, що це не 101% безвідмовний, але деяких речей не варто шанс, і якщо б я був найніжнішим коханцем ви коли-небудь, невже б ви мені любов до вас по-іншому? "

0

2

4

0

3

434

0

4

324

0

5

41