фото голі дівчата 18 років голі дівчата 14 років

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вона поцілувала

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Франческа я зустрів на одному з тих "Спорт для всіх" подій, де добровольці з різних видів спорту спробувати переконати більше waddlesome і неохоче громадського вийти їх прикладами.

Я і не думаю, що на яскраві, чіткі ранок, що було б прикладом Франческа про те, що незабаром буде в центрі уваги. Вона була аматорська бігун, але принаймні половина 6-марафонів на рік. Я був просто плавати, але ми були, пліч-о-пліч у нашій polysters комбінезонів. Ми отримали полегшення від інший волонтер в обідню перерву.

"Хочете приїхати на обід зі мною, що нові Slug & Салати паб за рогом? Що може бути більш здоровими, ніж кулі і салату на обід? М'яса і овочів! Мммм!".

"OK! Ти On!"

Я не подумав, що я "просив її на обід", але мій Crappy жарт розсмішив її, і вона посміхнулася по-справжньому теплі посмішки на мене, як вона схопила сумку.

Франческа була дійсно досить - не грим, прекрасна довгою тонкою шиєю, темними очима і овальним обличчям і коротким волоссям, з червоною плямою, що згорнулася трохи вище плечей, 1930 роду стиль. І вона була права вузлик енергії, але тільки 5 ногу високий, тобто вона була витягуючи шию до дивляться на мене весь час. Я сподівався, мої ніздрі були чисті!

Ми розмовляли гості за пару Панин про те, як дратує люди, дізналися, що ми обидва були донорами крові, і мали велике порозуміння збираюся. Вантажі, в загальному. Але хіба вона коли-небудь взяти її в той час як необхідно вибрати, що він їсть!

Повернемося до нашого вдень норму ми пішли, коли її друг підійшов і, дивлячись все апологетичний, передав конверт, було декілька слів, і залишив його в поспішає.

Франческа виглядав трохи похмурим. "Я насправді не місцевий, я жив зі старим другом в ці вихідні, і повинні були бути ми побачимо Борат сьогодні ввечері в кіно. Вона отримала трохи сім'ї проблеми і потрібно їхати в Суррей. У Швидше! Сподіваюся речей ОК. Ум. Ти, ER, місцеві тоді?

"Так, досить багато".

Вона виглядала трохи сором'язливий ні на секунду. "Seen Борат?".

"Як це відбувається, я хотів її бачити, так".

"Ну, вам не здається, як дивак. Якщо ти не зайнятий, ви збережете мене від поїздки на моїй власній"?

Як дуже швидко я забув про паб вікторини, я погодився з мотузкою час цього вечора!

Я зустрів її на 6 - вона стояла, немов оазис смайлик вітаючи світло в пустелі chavvy морок центру міста. Ми поїхали прямо в кінотеатрі. Як ми оселилися на місці і на жував попкорн, ми були як два випадкових колег - чому б собі що-небудь ще відбувається? Але я не міг не помітити м'який і тонкий, але злегка п'янкі духи вона була одягнена, як вона нахилилася в мені сказати, наскільки даний помаранчевої Мобільна реклама дратує її!

Фільм почався, - якщо ти не бачив, є один конкретний сцені, де Борат носить Mankini (одяг занадто страшним, щоб описати!), І він нахиляється, щоб покласти рушник вниз. Франческа просто інстинктивно схопив мене за руку, як вона стиснулася разом з іншими глядачами і сказав: "Ах і!".

Oops! Вибачте - я, ER, шкодую про це ", прошепотіла вона.

Я пошепки "It's OK".

Я майже відчуваю, як вона думає про нього поруч зі мною. Вона начебто краю трохи ближче.

"Ваші руки красиво і тепло", вона шепнула мені, і почав гладити одну з моїх рук. "Скажи мені забирайся геть, якщо я не в порядку!".

З цього моменту, я майже не пам'ятаю одну річ про фільм. Вона почала грати з моїми довгими пальцями, і незабаром ми були дуже м'яко холдинг, гладили руками і зворушливо той час як один з пальців лівої руки були скромно знайшли свій шлях до гладити всередині моїх ніг. Я просив фільм не зупинити зараз, я б була основна складність стоячи!

Коли спалахнуло світло, я бачив, що вона була досить спалахнув на щоках. "Мені потрібно пити після цього!", Сказала вона.

Ми знайшли тихе місце піца з досить роман шкіряні дивани сидіти. В третій раз в цей день, вона згладжування та ummed і ahhed про те, щоб, в остаточному підсумку говорить мені прийняти рішення.

Ми отримали пляшкою червоного, і вона пила досить швидко. "Slow Down There!" Я сказав.

"Я в порядку. Справді, я більше ніж добре!", Відповіла вона.

Був довгий пауза, під час якого вона пальцями свій келих нервово. Вона після цього відбувся мій погляд, дивлячись на мене пильно, ніби намагаючись читати мене, Сусс мене. Її обличчя змінилося так багато разів.

"Візьміть мене назад в місце Сари. Вона не повернеться сьогодні ввечері. Зробимо це зараз, перш ніж я передумав. Отримати піци покласти в коробку".

Ми шиєю інше вино, залишив гроші на стіл і через десять хвилин ми боролися з ключем у двері свого друга квартири.

Це була пишна всередині, дуже сучасна, але красиво і затишно теж - приємно мати шансів на вулиці холодно.

"Мила", так? Тепер у неї є на те ...." і що Франческа почав нишпорити по шафах і з тріумфом "Ага!" виявила і освітлений свічками у вітальню і поклав на музику, а я стояв, притулившись до кухонному шафі намагаємося взяти все це в, не розуміючи, що німфа Фортуна посміхалася на мене.

"Приходьте, сідайте", - ми пройшли у вітальню і сів на диван разом.

"Дивись, я все порушення однієї з моїх власних правил тут сьогодні. Якби я була вдома, я б до 7 ранку в і з живого клубу в неділю вранці. Я не знаю, ніхто в цьому місті І взагалі він був довгий Давно я так багато як обійняти дійсності. Я просто не пропустили на самому ділі це, до сьогоднішнього дня. Гей! сподобався мій парфуми? "

"Так, я хочу сказати, я хочу сказати, що, але ..."

"Це не єдине, що я купила спеціально в другій половині дня після того, як ми закінчили. Давайте подивимося, що ваш цілуючи все одно, і ви можете отримати, щоб побачити інші речі я купив!".

З цим, вона осідлала мене на диван, поклала руки під підборіддям, нахилився і поцілував мене. Один поцілунок прямо в губи, потім другий, трохи повільніше, то губи м'яко відкрилася, і ми цілувалися глибоко, пристрасно. Наші мови танцювали разом в рот один одного, як якби вони зробили це сотні разів до цього. Її м'який рот, як шовк, її зітхання і стогони ніжною ще інтенсивніше. Вона переклала на мене трохи, поправив свою довгу спідницю, і штовхнув її промежину назустріч unhideable опуклість в моїх штанах. Я відчував тепло її підлозі, поряд з моїм, як вона почала молоти ритмічно по моїй промежини.

Її чорні чоботи вже відхилена, і, поки кінчики пальців лівої руки ніжно погладив її м'яку шию, з іншого боку погладив підошвах ніг. Вона відштовхнула мене, і взяв її камзол довершення виявити невеликі, але досконалою, твердою і персикових грудей зрушені на червоне кружевной бюстгальтер. Вона натягла довершення теж, і ми провели один до одного, а я поцілував її в шию і вуха. Я спритно розстебнули їй бюстгальтер, тримав її за плечі й дав їй відкинути, як я поцілував її груди. Вона відкинула голову назад і розсміявся - "Це як я кажу вам, що робити, щоб і ви чуєте це - ви напевне не схожий на більшість хлопців!".

"Я буду вважати це компліментом, але я сподіваюся, ви не очікували знайти там пеніса" Я пожартував.

"О, так!? Тоді що це?"! прийшла відповідь, тому що вона дала брюк розщеплення дузі хороший жорсткий тиснути.

Це прямий зв'язок відчувала, як з дозволу і що я поклав її на диван і бенкетували мені очі на її м'яку шкіру, маленьку груди і усміхнене обличчя. Я розстебнув блискавку бік спідницю і ковзнула вона повільно, обережно Off виявити відповідні червоні мереживні стринги під ним.

"І це друга частина моєї покупки - Ви пройшли випробування моїх поцілунків!".

Потім сів, всі серйозні на хвилину.

"Дивись, є декілька правил тут. У мене так багато, що я хочу робити, ходити в моїй голові зараз.
Я хочу грати, я хочу отримувати задоволення і досліджувати.
Але в мене були проблеми з чоловіками, НЕ зупиняючись, коли я прошу їх теж спочатку - вона ніколи не зайшла занадто далеко, але мені треба знати, що ви не перешкодить мені і зупиниться, коли я скажу стоп.
Ох, і номер два, не розлив або перерва нічого!
Ну, де ви були? Ах так, я думаю, що ви були готові смоктати соску мої права! І ні справедливими - отримати ці штани - краще не носити M & S Y-фронтах! ".

Я зняла їх - і ось ми вже на дивані, як вона завернула ноги навколо моєю спиною і витягнув мене до себе, тільки одне тонкий предмет одягу, на кожному з нас, тримаючи мене за бурхливих півень від глибокого занурення в неї.

Ми разом, як земля, що я взяв її жорсткий соски в рот, ніжно кусав, дражнячи, струшуючи моя мова в поперечнику. Як я переїхала, я відчував форму її гарячої пізді проти мого півня, звернувши довжина мого дузі за її напухлим клітора, підштовхуючи себе близько один до одного. Я подивився вниз - там була вологою патч, і я бачив краєм губ заглядаючи через її трусики.

Я витягнув її вниз на м'який білий килим на підлозі, і повернулася до неї на фронті, повільно малюнок на кінчиках пальців по її тонкими тому. Вона вигнулась спиною лише кінчиками пальців досягли верхній її стрінги, і коли вона штовхнула її знизу вгору трохи я побачив обриси її піхву ще раз, Telltale щілини мокрими і пахли її солодкий мускусний запах. Вона стогнала маленька, як я погладила спинку коліна, а потім повторити її з поцілунками назад вгору від стопи ніг на потилиці.

Знову ж таки, я звернув мої пальці вниз її тіло, на цей раз за її стороні, і які підуть під ласкавим стороні грудей. Цього разу я взяв її сторонах ремінь і витягли їх високим і жорстким вище талії до потягнувши його дуже повільно зняла досконалої прикладом, дивіться матеріал шкірку від її тепле місце між сідницями. Вона знову підняла її прикладом, на цей раз, щоб допомогти мені ковзання її стринги Off, і щоки її ніжно розлучилися, щоб дати мені перший погляд дражнять її крихітній і абсолютно формується більшість приватних місце.

Моє серце билося; ще раз, я поцілував потилиці, притискаючи мою твердість - ще захоплених у моїх шортах боксера - проти її нижньому мить, поки я не переїхала мої поцілунки повільно спині, працює пальцями по всій її, через неї волосся, по плечах і шиї, поки я не досягла нижньої частини спини. Моя голова стукало від хвилювання - я роблю мою Ultimate наміри прямо зараз, і ризикувати своїм відступати або грати і виграти приз так солодко? Я продовжував цілувати до початку її долини, її м'якою пухнастою чутливої шкіри кожного дотику. Як моя перша наважилася губами між її м'якими щоками я прийшов у п'янкий аромат її м'якої шкіри, її парфумів і Sweek мускус її піхву. Я потягнувся за подушку і поклав його під неї, щоб я міг дуже м'яко протріть її клітор в той же час. А потім нехай моя мова пограти теплий м'який вхід у цю печеру похоті.

Я відчував її пальці приєднатися до міни на її клітор, показуючи мені, як саме їй подобалося бути зворушена і гладить там, одним пальцем тертя між губами, роблячи його мокрим, а потім повернутися до її клітора, потім вгору всередині.

Хоча моя мова продовжував навколо неї крихітної солодкої діра, мої дві середні пальці увійшли до її жорсткої піхву. Я притуляюсь їх навколо і вгору до її задній прохід, масажуючи її з довгими повільні удари якого вона повинна змогли відчувати себе глибоко-глибоко всередині неї дно. Мені стало відомо про раптове збільшення її соками, і пальці почали хлюпать всередині її і в той же час він почав клястися, ніжно, під ніс.

Я застиг мій язик, і знову зосереджено на її Butthole, приймаючи мої пальці з її піхви і, схопивши обидві сідниці твердо і їх широке розповсюдження, а я поринув мовою як глибоко і складно, як я міг в її неможливою жорсткі дупа. Її пальці рухаються швидше, і я вирішив бути трохи хитрі, дуже ніжно альтернативних натисканням мій мову з пальця просочені сперми з її піхву. Pushing дуже м'яко проти її зовнішній сфінктер, кінчик пальця плоскі, потираючи цілий рік в мокрі кола. Я відчував її відпочити ще трохи, і кінчик пальця увійшов до неї. Я ще Flicking мова моє коло, вмочаючи палець в і поза, переконавшись, що вона була добре Lubed з її власними соками. А потім вона посковзнулася на моє коліно - тепло від неї дупа була неймовірною. Це було схоже на гладке, тепле, мокрий шовк.

"Ти ОК з цим? Я спитав?

"Shut Up And тримати водіння - Я скажу вам, якщо ви приймаєте хибний шлях", вона дихала.

Я сів і увійшли в її передній і задній з пальцем, тертя, то дуже обережно взяв його з її піхви і полегшив другого пальця в її дні. Я не хочу, щоб натиснути і занадто багато чого, якщо вона зробила її болить - вона була дуже і дуже жорсткий круглий двох пальців, так що я переїхав їх усередині неї, масажувати її анальної, керлінг мої пальці вниз цей час до неї г місці, намагаючись знайти її через тонкі стіни Паутинка між її ануса і піхви.

Раптом вона почала стогнати ще трохи, і я, схоже, знайшов ідеальне місце. Я глянув вниз, знову ж таки, не вірячи тому, що я бачив. Так солодко, що момент, який я до сих пір пам'ятаю кожен смак, запах і текстуру, як я дивився мої пальці, похований в глибині незайманих нижньому цієї дівчини.

Гусяча прищі почали з'являтися на м'яку шкіру її сідниць, пальці рухається швидше, зараз теж мої.
Гусіної шкірою поширення, і вона почала тремтіти, шкіра її промивка Троянда рожева, її нижній наполягають проти моїх пальців витягнувши глибокі і широкі.

Вона заховала обличчя в килим і почали шуміти, як щось середнє між душить сміється, і ридає. Я переїхала мої пальці в один бік і побачив густі вершки з Cum навколо її піхву. Її сідниці почали тремтіли більше, всі її тіло тремтіти. Я дістався до іншого боку вниз і витягнув її пальці від її клітор, я хотів весь фокус її оргазм буде глибокою глибині її найбільш табу, таємного й особистого місця.

"Ohhhh, Fucking Fucking ебать". Я навіть не можу описати її крик - це був звук сирої жінки емоцій і відпустити. Її руки простягнув руку над головою, і вона кігтями килим, потягаючись Out, розкряжування та корчився, її отвори зараз вільно навколо моїх пальців, хлюпає, як я дав остаточної Frantic руб мого боку двома пальцями, щоб круглий осторонь і круглі почуття замочування глибини її ануса. Нарешті, вона впала, напруженість пішов з її тіла, як я натягнув блискучі мокрі пальці від неї.

Вона повернулася, щоб утримати мене, щоки її смужками зі сльозами, і вона витягла мене близько, як її тіло Спазмед в декількох поштовхів.

"Гей, ти ... Добре? Я спитав?

Вона понюхала і витерла очі і засміялася - "Мені так шкода - я ніколи не плакав, як це раніше. Я не знаю, що там сталося. Ну, на самом деле, я думаю, що робити - ви повинні відчувати себе честю -- Це був перший раз я був людиною зробити мені прийти. Я думала, що це ніколи не трапиться. Христі, я повністю Fucked - принеси мені води!

Ми оновилася найменша і в мікрохвильовій печі до тепер холодний шматок піци. Чи не стильний, але виправданим в даних обставинах, ми погодилися. Ми гепнувся назад сів на диван, і вона взяла його під футболку відступити.

"Ви мене ще є штани і за виглядом речі, які необхідно з'ясування теж. Дивися, я не готовий прийняти вас, - що було б зовсім порушення моє перше правило останньої дати. Але може I. .. .? ", сказала вона з цікавістю.

Мені не треба домовитися, як якщо б я була коли-небудь сказати ні, тому що вона швидко мою шортах боксера і штовхнув мене на диван.

"Тепер давайте подивимося, як ви хотіли дратувати! Це не пройшло непоміченим, що ви практично не приділяється уваги до моєї кицьки. Не те щоб я скаржуся, але не думаю, що ви будете піти з цього, Ти є робота, містер. Але спочатку ...."

Вона поцілувала мене в рот, то мої груди та вкусив мене за соски. Перший раз, коли хто думав, що робити, і не погано на всіх; видом зробив дивні відчуття в основу мого півня. Я подивився, як вона завернула маленьку руку навколо мого вал, і я побачив великий крапельне попереднього диплом на кінчику мого члена. Присягаюся, я майже тут же вискочив, а потім вона провела язиком по голівці і більше кінчика мого члена, облизуючи, що крапля солоної рідини в рот.

Я відчував себе абсолютно масові я відчув, як сама причина існування людини була насиченою, як вона почала грати мовою навколо моєї голови півень. Це було не просто "покінчити з цим", здавалося, що вона дійсно насолоджуюся.

Це ніколи не буде приймати дуже довго, але остаточний нарощування було більш тривалим і більш інтенсивним, ніж я коли-небудь відчував. Я думала, що, будучи джентльменськи, я мушу попередити її про моє майбутнє оргазму. "Я збираюся скоро", я зойкнув. Тиск зберігатися потенціалу та потенціалу, вона майже боляче. Я думала, що доведеться від серцевого нападу, а потім я прийшов, хвиля за хвилею за хвилею - там повинно бути 10 або близько того хвиль сперма, і як тільки я зрозумів, що вона не збирається вирватися, але зберігатися ковтання своє сім'я, вона просто активізувала речей. Ніхто не робив це для мене багато років, є щось гарне про коханця приймаючи її насіння чоловіки глибині, ковтаючи його. І тому я ліг, повністю провели, як ніколи раніше. Вона поцілувала голову мого півня ще раз потім підійшов до мене солоний поцілунок в уста.

Як ми лежали голі оповитий по килиму, наші тіла просочена потім і наші я не знаю, це було тільки стартера для бенкету пристрастей та емоцій.

0

2

1

0

3

12

0

4

34

0

5

354